ανεβαίνει και κολλητός από Ηράκλειο για το live - χαλάλι σας
Οπότε μένει ο Κομισάριος για να συμπληρωθεί αμιγώς φορουμική 10άδα
Βάλτε το 18:00 η ώρα και φύγαμε.
@martian περιέλαβε τον κύριο παρακαλώ.
Μέσα για 6-6μιση, αν είναι να μαλακιστουμε στην αρχή, ελάτε νωρίτερα.
Ελπίζω να αξιοποιηθούν και καλτ ποδοσφαιρικές εμφανίσεις από τους συμμετέχοντες.
Θα κατέβουμε παρέα Smoulder, ψήσου.
ΥΓ. Ντουζάκι παίζει στο γήπεδο;
Ρε σκύλε, μπάλα + Smoulder + μεταμεσονύκτια προβολή μετά;
30 χρονών είναι
μόνο που έκανα τα logistics στο μυαλό μου σκέφτομαι να πάρω άδεια αύριο να ηρεμήσω
Ναι φυσικά. Θα μιλήσω να το κλείσω σήμερα
Edit. Έκλεισε και για το γήπεδο και για τις μπυρες
Έκλεισε και για το ματς και για τις μπυρες. 6-7:30
Εννοείς ότι έκλεισες για τις μπύρες και για το ματς.
Επειδή κάπου χάθηκα, είπες ότι θα έρθει να παίξει κι ένας φίλος σου που ερχόταν στο μπάσκετ, σωστά; Αν ισχύει, η δεκάδα έχει συμπληρωθεί και χωρίς εμένα. Το λέω διότι μάλλον θα προτιμούσα εντέλει να έρθω για τη φάση, να παρακολουθήσω και να πιούμε μπυρακια, παρά να παίξω.
Εγώ δύσκολο να μπορέσω πριν τις 9, οπότε αν έρθω μάλλον και το τόπι θα έχει παιχτεί και οι μπύρες θα έχουν αδειάσει.
Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου για ένα καλό ματσάκι και αναμένουμε μια λεπτομερή ανταπόκριση, ενδεχόμενως και με φωτογραφικό αρχείο και παραλειπόμενα, αντάξια των καλών μπιστηγματικων ανταποκρίσεων!
Χμ, όχι ακριβώς. Είπα ότι το γήπεδο είναι του φίλου Αλέξη που είχε έρθει και για μπάσκετ. Δε θα παίξει εκτός αν θέλουμε παίκτη οπότε θα είναι θεωρητικά διαθέσιμος (έτσι κι αλλιώς θα ναι εκεί)
Α, ΟΚ.
Δεν βλέπω να τη γλιτώνω δηλαδή. Αύριο - μεθαύριο θα σας δώσω τελική απάντηση για τη συμμετοχή στο παιχνίδι, ώστε αν χρειαστεί να αναζητηθεί εγκαίρως ο δέκατος.
Εννοείται να έρθεις. Με τα πράσινα παπούτσια! Και θα βρούμε και κανα δυο να μαστε δωδεκαδα
Εντέλει τείνω στο να έρθω αποκλειστικά για τη βόλτα το Σάββατο και όχι για να παίξω.
Θα μπορέσει να βρεθεί έτερος παίκτης @kbil για να κλείσει η δεκάδα;
Πιο πιθανό να έρθω για το κορεό!
Πόσους να βρω; Θα πω σε Αλέξη αρχικά.