Ποσταρε τη φωτό από το τραπέζι στη Ρούγα τώρα
αρχινάτε σιγά σιγά να ποστάρετε τι ώρες προτιμάτε οι ενδιαφερόμενοι ε - είπαμε, μην το αφήσουμε τελευταία στιγμή, να κάνει τα κουμάντα του και ο kbil
εγώ είμαι με Martian κοντά, 16.00 με 18.30 οι ώρες έναρξης, να γυρίσουμε και σπίτι μια νορμάλ ώρα μετά γιατί έχουμε και σινεμά
Τι ώρες παίζουν γενικά;
Γω λόγω δουλειας θα μπορω από τις 6+ και μετά, αλλά αν η πλειοψηφια διαφωνεί, θα το μοντάρω. Ετσι και αλλιώς μετά τη 1 ειναι ωρα για μπύρα.
~17.00 και μετά είμαι κομπλέ κι εγώ, για πείτε περιοχή που βρίσκεται ο ναός
Πολύδροσο είναι. Μαρούσι δηλαδή, στα όρια με Χαλάνδρι. Άστο, τον ήπιες
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ώρα.
Το 18.30 θεωρώ πως είναι μια normal ώρα προς το παρόν (τελείωνουμε 8 παρά με 8, αράζουμε και λιγάκι καμιά ωρίτσα και σπίτια μας μετά) - πείτε και οι @ChrisP @potofgold @kbil @The_Black_League @jonkyr @tylerdurden
Κάτι μεταξύ 18.00 κ 19.00 και εγώ, αν και βάζω έναν μικρό αστερίσκο, υπολογίστε με όμως.
Εγω δεν θα πω ωρα, διοτι δυστυχως δεν παιζω τελικα. Εφαγα ακυρο. Θα ερθω να σας παρακολουθησω ομως.
Από ότι καταλαβαίνω, το 18.30 είναι η επιλογή που βολεύει τους πάντες λίγο ως πολύ.
Για Σάββατο λέμε πάντα ε; Μια χαρά είναι οι ώρες που λέτε.
Μίλησα μόλις, 6 είναι το ιδανικό για τον Αλεξ (ο αδύνατος που είχε έρθει και για μπάσκετ), αλλά και 6:30 είναι οκ. Το θεωρούμε κλεισμένο. Οπότε όταν υπάρξει τελική απόφαση, τον ενημερώνω.
Μία ώρα θα το κλείσουμε ή μιάμιση;
Εννοείται μιάμιση, θα φάμε 15’ στην αρχή να μιλάμε, θα κάνουμε και ένα διάλειμμα στη μέση γιατί θα πέφτουμε σαν κοτόπουλα, ε δε θέλουμε 10’ και στο τέλος “όποιος το βάλει κερδίζει”??
Ανεξαρτητα αν το σκορ ειναι 15-5 ξερωγω…
90 λεπτά ακατέβατα και όποιος αντέξει.
Θυμίζω ότι θεωρούμαι και επίσημα καρδιοπαθής.
Εδώ άλλοι κι άλλοι έχουν κάνει καριέρα χωρίς να τρέχουν, ρίξε άγκυρα στο κέντρο και μοίραζε πασούλες με μπύρα στο χέρι, κανείς δεν θα κρίνει, κανείς δεν θα πιέσει. Νομίζω ούτε ένας από όσους θα μαζευτούμε θα το δει πιο σοβαρά, πάμε για την καυλάντα κοινώς και να περάσουμε όλοι καλά.
Άρα αυτό σημαίνει πως αναγκαστικά δε θα είμαστε στην ίδια ομάδα με τον tylerdurden
Μάγκες, επειδή μπήκαμε στη τελική ευθεία, κάνω ένα recap εδώ - να κανονίσουμε μερικά διαδικαστικά ακόμα να είμαστε έτοιμοι για Σάββατο:
ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ 2025
Χώρος → Club Πολύδροσο (Καψίλη 5, Μαρούσι) ώρα 18.00 - 19.30
https://maps.app.goo.gl/eV5ZJg65i3hWRtpp6
9άδα έτοιμη με:
Lupin - οκ με 18.00/18.30 ώρα έναρξης
@kbil - οκ με 18.00/18.30 ώρα έναρξης
@tylerdurden - οκ με 18.00/18.30 ώρα έναρξης
@nnnkkk - οκ με 18.00/18.30 ώρα έναρξης
@martian - οκ με 18.00/18.30 ώρα έναρξης
@ChrisP - οκ με 18.00/18.30 ώρα έναρξης
@pantelis79 - οκ με 18.00/18.30 ώρα έναρξης
@Kastroman - οκ με 18.00/18.30 ώρα έναρξης
@apostolisza8 - οκ με 18.00/18.30 ώρα έναρξης
και εκκρεμεί το final confirm για επιθυμούμενη ώρα έναρξης (και προφανώς παρουσία) από:
Επιθυμητοί guests:
@jonkyr
@RiderToUtopia
και φυσικά Προεδρικός @dude
Εννοείται όποιος φορουμικός ψηθεί επίσης δηλώνει ε
Πάμε για 1,5 ώρα με έναρξη 18.00 ή 18.30 - ότι βολεύει τον φίλο του @kbil που θα μας φιλοξενήσει + εφόσον και οι 2 παραπάνω είναι οκ με έναρξη αυτές τις ώρες.
Ιδανικά για εμένα θα ήταν το 18.00, ώστε 19.30 να το λήγουμε και μέχρι 20.30 να έχουμε μια γεμάτη ωρίτσα να πούμε τις μαλακιάρες μας με μπύρες. Αλλά ναι, apparently και το 18.30 είναι μια χαρά
edit - ας το κουμπώσουμε 18.00 - 19.30
Συναυλίες δεν πολυπάω πλέον, αλλά Smoulder στο ρεπό μου είναι άχαστο. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω έγκαιρα στο παρά πέντε για τυχόν εμφάνιση Ντραγκόφσκι.