Η μάχη των τιτάνων

Ποσταρε τη φωτό από το τραπέζι στη Ρούγα τώρα

1 Like

αρχινάτε σιγά σιγά να ποστάρετε τι ώρες προτιμάτε οι ενδιαφερόμενοι ε - είπαμε, μην το αφήσουμε τελευταία στιγμή, να κάνει τα κουμάντα του και ο kbil
εγώ είμαι με Martian κοντά, 16.00 με 18.30 οι ώρες έναρξης, να γυρίσουμε και σπίτι μια νορμάλ ώρα μετά γιατί έχουμε και σινεμά :stuck_out_tongue:

1 Like

Τι ώρες παίζουν γενικά;

Γω λόγω δουλειας θα μπορω από τις 6+ και μετά, αλλά αν η πλειοψηφια διαφωνεί, θα το μοντάρω. Ετσι και αλλιώς μετά τη 1 ειναι ωρα για μπύρα.

1 Like

~17.00 και μετά είμαι κομπλέ κι εγώ, για πείτε περιοχή που βρίσκεται ο ναός

1 Like

Πολύδροσο είναι. Μαρούσι δηλαδή, στα όρια με Χαλάνδρι. Άστο, τον ήπιες :smile:

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ώρα.

1 Like

Το 18.30 θεωρώ πως είναι μια normal ώρα προς το παρόν (τελείωνουμε 8 παρά με 8, αράζουμε και λιγάκι καμιά ωρίτσα και σπίτια μας μετά) - πείτε και οι @ChrisP @potofgold @kbil @The_Black_League @jonkyr @tylerdurden

2 Likes

Κάτι μεταξύ 18.00 κ 19.00 και εγώ, αν και βάζω έναν μικρό αστερίσκο, υπολογίστε με όμως.

1 Like

Εγω δεν θα πω ωρα, διοτι δυστυχως δεν παιζω τελικα. Εφαγα ακυρο. Θα ερθω να σας παρακολουθησω ομως.

2 Likes

Από ότι καταλαβαίνω, το 18.30 είναι η επιλογή που βολεύει τους πάντες λίγο ως πολύ.

1 Like

Για Σάββατο λέμε πάντα ε; Μια χαρά είναι οι ώρες που λέτε.

2 Likes

Μίλησα μόλις, 6 είναι το ιδανικό για τον Αλεξ (ο αδύνατος που είχε έρθει και για μπάσκετ), αλλά και 6:30 είναι οκ. Το θεωρούμε κλεισμένο. Οπότε όταν υπάρξει τελική απόφαση, τον ενημερώνω.

1 Like

Μία ώρα θα το κλείσουμε ή μιάμιση;

Εννοείται μιάμιση, θα φάμε 15’ στην αρχή να μιλάμε, θα κάνουμε και ένα διάλειμμα στη μέση γιατί θα πέφτουμε σαν κοτόπουλα, ε δε θέλουμε 10’ και στο τέλος “όποιος το βάλει κερδίζει”??

1 Like

Ανεξαρτητα αν το σκορ ειναι 15-5 ξερωγω…

4 Likes

90 λεπτά ακατέβατα και όποιος αντέξει.

2 Likes

Θυμίζω ότι θεωρούμαι και επίσημα καρδιοπαθής.

2 Likes

Εδώ άλλοι κι άλλοι έχουν κάνει καριέρα χωρίς να τρέχουν, ρίξε άγκυρα στο κέντρο και μοίραζε πασούλες με μπύρα στο χέρι, κανείς δεν θα κρίνει, κανείς δεν θα πιέσει. Νομίζω ούτε ένας από όσους θα μαζευτούμε θα το δει πιο σοβαρά, πάμε για την καυλάντα κοινώς και να περάσουμε όλοι καλά.

2 Likes

Άρα αυτό σημαίνει πως αναγκαστικά δε θα είμαστε στην ίδια ομάδα με τον tylerdurden

2 Likes

Μάγκες, επειδή μπήκαμε στη τελική ευθεία, κάνω ένα recap εδώ - να κανονίσουμε μερικά διαδικαστικά ακόμα να είμαστε έτοιμοι για Σάββατο:

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ 2025
soccer fail GIF by America's Funniest Home Videos - Find & Share on GIPHY

Χώρος → Club Πολύδροσο (Καψίλη 5, Μαρούσι) ώρα 18.00 - 19.30
https://maps.app.goo.gl/eV5ZJg65i3hWRtpp6

9άδα έτοιμη με:

Lupin - οκ με 18.00/18.30 ώρα έναρξης
@kbil - οκ με 18.00/18.30 ώρα έναρξης
@tylerdurden - οκ με 18.00/18.30 ώρα έναρξης
@nnnkkk - οκ με 18.00/18.30 ώρα έναρξης
@martian - οκ με 18.00/18.30 ώρα έναρξης
@ChrisP - οκ με 18.00/18.30 ώρα έναρξης
@pantelis79 - οκ με 18.00/18.30 ώρα έναρξης
@Kastroman - οκ με 18.00/18.30 ώρα έναρξης
@apostolisza8 - οκ με 18.00/18.30 ώρα έναρξης

και εκκρεμεί το final confirm για επιθυμούμενη ώρα έναρξης (και προφανώς παρουσία) από:

@potofgold
@The_Black_League

Επιθυμητοί guests:
@jonkyr
@RiderToUtopia
και φυσικά Προεδρικός @dude

Εννοείται όποιος φορουμικός ψηθεί επίσης δηλώνει ε

Πάμε για 1,5 ώρα με έναρξη 18.00 ή 18.30 - ότι βολεύει τον φίλο του @kbil που θα μας φιλοξενήσει + εφόσον και οι 2 παραπάνω είναι οκ με έναρξη αυτές τις ώρες.
Ιδανικά για εμένα θα ήταν το 18.00, ώστε 19.30 να το λήγουμε και μέχρι 20.30 να έχουμε μια γεμάτη ωρίτσα να πούμε τις μαλακιάρες μας με μπύρες. Αλλά ναι, apparently και το 18.30 είναι μια χαρά

edit - ας το κουμπώσουμε 18.00 - 19.30

8 Likes

Συναυλίες δεν πολυπάω πλέον, αλλά Smoulder στο ρεπό μου είναι άχαστο. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω έγκαιρα στο παρά πέντε για τυχόν εμφάνιση Ντραγκόφσκι.