Η μάχη των τιτάνων

Αν ειναι να παμε στους Manowar, εχω.

4 Likes

Λοιπόν, συγχαρητήρια για τον αγώνα και (ειδικά για) την μάζωξη, θα πρότεινα όμως σε αντίστοιχα μελλοντικά events να καθιερωθεί η “διπλή” ανταπόκριση των πεπραγμένων στη λογική της σφαιρικής ενημέρωσης όλων ημών που δεν μπορούμε να παραβρεθούμε! Ούτε που ξέραμε τι χάναμε τόσον καιρό!

6 Likes

Ακομη κι εμεις που ξερουμε, δεν ξερουμε τελικα τι προκειται να δουμε. Επρεπε να εισαι ευτυχισμενος. Ή αλλιως, να συμμετάσχεις την επομενη φορα.

ΕΔΙΤ: ξεχασα να γραψω τις ευχες στον νννκκκ για τα γενεθλια του (χρονια καλα, με υγεια), κερασε και μπυρες τους παρευρισκομενους. Γενικως οπως καταλαβατε, επινα τσαμπα μπυρες χθες και χρωσταω κερασμα μεχρι και στα δεντρα του παρκινγκ. Καλα πηγε αυτο.

5 Likes

Ο λαός απαιτεί βίντεο με σχολιασμό @The_Black_League και @jonkyr (με μπύρες φυσικά) των μελλοντικών αναμετρήσεων

7 Likes

Θα πρέπει πρώτα ο @The_Black_League να μάθει να καταμετρά τις μπύρες και μετά το ξανασυζητάμε. Ο @ChrisP έκανε μια τίμια και ειλικρινή προσπάθεια χτες να του εξηγήσει ποιο είναι το quantum, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν επήλθε εμπέδωση.

4 Likes

Εγώ, αγαπητοί μου, μια χαρά τον ξέρω τον τελικό αριθμό που έγραψε το κοντέρ. Τα άλλα τα επιστημονικά που λέτε δεν τα κατέχω. Εγώ είμαι απλό παιδί. Επίσης, παραδεχτείτε δημοσίως ότι η κερκίδα προσέφερε πολύ καλύτερο θέαμα από αυτό που είδαμε στο γήπεδο και αφήστε τα μισολογα.

4 Likes

Το μόνο βέβαιο είναι ότι σε τρίτους θα γινόμασταν θέαμα και οι μεν και οι δε

5 Likes

Να επαναδιατυπώσω ελαφρώς. Όταν παίζεις τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα και όχι μια φορά το εξάμηνο, είναι δεδομένο ότι έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να χτυπήσεις στο μπάσκετ παρά στο ποδόσφαιρο. Σκέψου μόνο ότι στο ένα άθλημα χρησιμοποιείς μόνο τα πόδια σου, ενώ στο άλλο και τα χέρια και τα πόδια. Στα λέω καλά; Στα εξηγώ ωραία :stuck_out_tongue:;

Πω, δεν μπορώ να κουνηθώ.

Ανύπαρκτη πλέον η σχέση μου με το άθλημα, πολύ ωραία όμως η μάζωξη.

@tylerdurden όλα οκ με το γόνατο, μαν;

5 Likes

Πολύ ωραία χτες, πέθανα στα γέλια με τα reviews και την οπτική των απέξω για το “υπερθέαμα”.

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα έχω μια αρκετά δυνατή ενόχληση, κυρίως λύγισμα - τέντωμα παρά στο περπάτημα όταν πέφτει βάρος. Θα δούμε πως θα πάει, μάλλον χτες δεν είχε κρυώσει. Πάντως δεν πιστεύω ότι είναι κάτι σοβαρό.

Ευχαριστούμε και για τις μπύρες τον εορτάζοντα @nnnkkk

Thanks για το ενδιαφέρον!

12 Likes

τέτοιο FOMO ούτε οι μην πω ξερω γω :stuck_out_tongue:

Kουράστηκα τόσο πολύ προχτές (οκ και με σινεμά το βράδυ στη 01.00 και μετά έξοδο μέχρι 06.00 το πρωί (!) )που μου πήρε μια μέρα+ να μπω εδώ να διαβάσω τι γράφτηκε κτλ.

Πολύ ωραία ήταν όλα, κάλεσμα - success, χρόνια πολλά ξανά και σε Νικ που κέρασε κιόλας ο μόρτης, περαστικά σε Tyler (ελπίζω να είναι καλά σήμερα) και σε kbil (που νομίζω είναι οκ) και χάρηκα που είδα και τους μόρτες που δεν βλέπω συχνά + εξαιρετική νότα η -με-εσάνς-τοπικού-παθιασμένη κερκίδα.
Ηaving said that :stuck_out_tongue: να πω πως δεν νομίζω πως θέλω να ξαναπαίξω μπάλα ποτέ :stuck_out_tongue: , πονάνε από το Σάββατο μέση/γάμπες/πατούσες/γόνατα κτλ ενώ παράλληλα επειδή το έχω “σχολάσει” και το σπορ εδώ και χρόνια (γαρ μπασκετικός ανέκαθεν) δεν μπορώ να πω πως με ελκύει πλέον και το ίδιο το άθλημα σαν μορφή διασκέδασης.
Η μάζωξη όμως γάμησε, οπότε δεν κρεμάω παπούτσια οριστικά - τα κρατάω για την επόμενη επετειακή μας μάχη (που ελπίζω να αργήσει πολύ :stuck_out_tongue: - ελάτε ρε για μπάσκετ :stuck_out_tongue: )

9 Likes