Η μάχη των τιτάνων

Αυτη την Κυριακη εκτός, τη επομενη πιθανως μεσα, με σεναριο ομως να κανει παρτυ γενεθλιων ο μπρο και να μη μπορω, λιγες μερες πριν θα το ξερω.

1 Like

Ναι και για τις 2 κυριακές, από μεσημεροαπογευματινές ώρες και μετά.

1 Like

Σας ζηλευω. Που θα παιξετε?

Που σε βολεύει; :smiley:

1 Like

Thug Life Sunglasses Stickers - Find & Share on GIPHY

2 Likes

Πολύδροσο; αν είναι πείτε να ρωτήσω για ώρες

Ρωτα για απογευμα/νωρις βραδυ.

Δεν ξερω καν αν μπορω να παιξω πια. Παλια μου αρεσε πολυ και το κυνηγαγα, αλλα σε καποια φαση ειχα ενα προβλημα στο ισχιο και απο τοτε το χω παρατησει. Νιωθω οτι κινουμαι στην μιση ταχυτητα. Κανονιστε εσεις οπου σας βολευει μην πεταγομαστε και σας δυσκολευουμε το σκηνικο, και αν μπορεσω θα ρθω στην χειροτερη να θαυμασω, στην καλυτερη να δω πως παταει πλεον.

1 Like

Κυριακές 07/12 και 14/12 μετά τις 5 έχει. Σαββατα άκυρο

Τελικά δεν είμαι για πολύ αργά αυτή τη Κυριακή εγώ, γιατί προέκυψε κάτι (την επόμενη δεν ξέρω αν μπορώ καταρχάς, αλλά και πάλι όμως ισχύουν τα ίδια) → οπότε το 17.00 είναι just μια χαρά για εμένα/πιο μετά όχι ακατόρθωτο αλλά δύσκολο

5 είναι πολύ καλά και για μένα

Για να επισπεύδουμε κύριοι.

Μέσα. Να το δούμε για 14 μήπως μπορέσει και ο @RiderToUtopia?

Μαγκιτες μου δυσκολη ωρα το 17.00 για εμενα, οποια Κυριακη και να ειναι. Κανονιστε το οποια μερα σας βολευει και αν τυχον μπορω να θα ενημερωσω. Πιο πιθανο στις 14, αλλα μην επηρεασω τη μερα επιλογης για ενα “ισως” δικο μου

@Kastroman για αυτήν την Κυριακή στις 17.00 είναι επίσης μέσα - επόμενη δεν ξέρω/δύσκολο if you ask me

Σε τι κατάσταση βρισκόμαστε;

Θα επιτρέπονται οι οπαδικες μετακινησεις;

Κυριακή 7/12 - 17.00 - Πολύδροσο:

@ChrisP ΝΑΙ
@martian ΝΑΙ
@apostolisza8 ΝΑΙ
@Lupin ΝΑΙ
@Kastroman ΝΑΙ
@kbil ΝΑΙ

@RiderToUtopia ΔΥΣΚΟΛΟ

@nnnkkk
@pantelis79
@jonkyr
@tylerdurden
@The_Black_League
@Red_Viper

Συμπληρώστε οι ταγκαρισμένοι και οι μη ταγκαρισμένοι επίσης.

Άντε μην αρχίσω να κάνω summons απ’ τα βάθη του ρόκιν χρόνου.

4 Likes

:frowning: Nope
Αν προλαβω, ισως ερθω να σας δω. Btw, υπολογιστε οτι χαλαει ο καιρος, μην σας κοψει τη φορα καμια βροχη

Ναι για Κυριακή, ξανά η πρώτη γύρα δική μου ελέω Σαββάτου, ξανά χορός στο κέντρο του γηπέδου σαν άλλος Lucas Bergvall (αλλά στο πιο όμορφο) και καλλιτεχνίες/μπερδεύωταμπούτιαμου στο επιθετικό τρίτο σαν ένα κράμα Johnson, Odobert, Kudus

2 Likes

7άδα, ωραία - πάμε άλλοι 3 τουλάχιστον