Η μάχη των τιτάνων

Εγώ είμαι εκτός guys για τις Κυριακές που λέτε, θα παρακολουθώ διακριτικά αν αλλάξει κάτι και θα ενημερώσω.

Ουσιαστικά λοιπόν, περιμένουμε @The_Black_League + @pantelis79 που το παίζουν βαριά πεπόνια :bangbang:

1 Like

Για Κυριακή στις 17:00, εκτός εντέλει. Το πολύ-πολύ να έρθω για κοινό κάποια στιγμή, αλλά κι αυτό σχεδόν ακατόρθωτο.

Κυριακή 7/12 - 17.00 - Πολύδροσο:

@ChrisP ΝΑΙ
@martian ΝΑΙ
@apostolisza8 ΝΑΙ
@Lupin ΝΑΙ
@Kastroman ΝΑΙ
@kbil ΝΑΙ
@nnnkkk NAI

@RiderToUtopia ΔΥΣΚΟΛΟ

@jonkyr ΕΚΤΟΣ
@tylerdurden ΕΚΤΟΣ
@The_Black_League ΕΚΤΟΣ

@pantelis79
@Red_Viper

Παιδες κ μενα μην με υπολογιζεται. Αν θα ρθω θα ναι σαν γκεστ σταρ αποφαση λιγων ωρων πριν

1 Like

Certainty of injury?
Small chance of success?
What are we waiting for?

Θα επιβεβαιώσω εντός 48ωρου

7 Likes

ΩΠΑ ΡΕ - ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ :bangbang:

YARN | Arise, arise, Riders of Théoden! | The Lord of the ...

5 Likes

Σήμερα ημέρα Πέμπτη και ακόμα 7άδα (+1 πιθανό guest από @dude)
Από τους εναπομείναντες ποδοσφαιρικούς, μόνο @pantelis79 περιμένουμε

“Φιλαράκια μου δηστυχώς” εμένα η φάση μου μυρίζει →
Coffin GIFs | Tenor

1 Like

Double post - μήπως να κινητοποιήσουμε φίλους να βγει 10άδα; Και παραπάνω δηλαδή να πάει οκ, αλλαγές χρειαζόμαστε i guess

Ας ξεκινήσω → έφερα τον Κάστρο.
Οκ, αυτοί ήταν φίλοι μου στην Αθήνα

Summary

Ba Dum Tss GIFs | Tenor

Εγώ έχω ένα πιστόλι για αυτή την εβδομάδα. Θα ψαχτώ περαιτέρω.

(ΟΚ ένα ένα τα λέω, αλλά τώρα τα μαθαίνω και εγώ)

Λοιπόν αν προχωρήσει η φάση, ΣΙΓΟΥΡΑ να είμαστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 11 για Κυριακή, γιατί εγώ ίσως χρειαστεί να πιστολιάσω τελευταία στιγμή λόγω ενός έκτακτου ιατρικού θέματος (όλα καλά, no worries at all, τυπικό μεν - ίσως με βγάλει εκτός προγράμματος την Κυριακή όμως δε)

Ειμαι και εγω στη γυρα για κανα εξωσχολικο, αλλα αχνοφαινονται πιστολια γαμω τα οικογενειακα τραπεζια ολων :upside_down_face:

Αν θέλετε εξωσχολικούς, θα βρω πιστεύω. Απλά ενημερώστε

@kbil Κάνε κουμάντα.

@pantelis79 Εσύ μουχρίτσα κάνε confirm.

1 Like

Τα δυο μου τα σεντς, εγώ είμαι της άποψης πως αν είναι να πέφτουν πιστόλια, να το αναβάλλουμε. Δεν έχω θέμα με το να παίξω/ουμε με εξωσχολικούς, αλλά αφού μια φορά το χρόνο κατά ΜΟ το κάνουμε, (φέτος 2 αν παίξουμε!!), προσωπικά προτιμώ να το κανονίσουμε καλύτερα κάποια άλλη ημερομηνία, για να παίξουμε μεταξύ μας.

2 Likes

Και ‘γω τα ίδια προτιμώ - αμιγώς φορουμική μάζωξη και όχι τελευταία στιγμή να ψαχνόμαστε ακόμα κτλ- οπότε κάνω την αρχή λοιπόν και πιστολιάζω official - νεξτ ταιμ φρεντς

1 Like

Ειμαι στα μερη του Λουπιν, του Γρακχου και του Καστρομαν. Κατσε να γυρισω πρωτα, γιατι αυριο βλεπω να πνιγεστε εκει στη χαβουζα :stuck_out_tongue:

4 Likes

Μείνε κάτω ρε να σωθείς :bangbang:

2 Likes

ένα μάτσο δειλούς βλέπω δω πέρα.

2 Likes

Βρήκα έναν συνάδελφο, αν έρθει και Παντελής με Σπύρο είμαστε δέκα. Αλλά εννοείται το αναβάλλουμε αν θέλετε

1 Like