Εγώ είμαι εκτός guys για τις Κυριακές που λέτε, θα παρακολουθώ διακριτικά αν αλλάξει κάτι και θα ενημερώσω.
Για Κυριακή στις 17:00, εκτός εντέλει. Το πολύ-πολύ να έρθω για κοινό κάποια στιγμή, αλλά κι αυτό σχεδόν ακατόρθωτο.
Κυριακή 7/12 - 17.00 - Πολύδροσο:
@ChrisP ΝΑΙ
@martian ΝΑΙ
@apostolisza8 ΝΑΙ
@Lupin ΝΑΙ
@Kastroman ΝΑΙ
@kbil ΝΑΙ
@nnnkkk NAI
@RiderToUtopia ΔΥΣΚΟΛΟ
@jonkyr ΕΚΤΟΣ
@tylerdurden ΕΚΤΟΣ
@The_Black_League ΕΚΤΟΣ
Παιδες κ μενα μην με υπολογιζεται. Αν θα ρθω θα ναι σαν γκεστ σταρ αποφαση λιγων ωρων πριν
Certainty of injury?
Small chance of success?
What are we waiting for?
Θα επιβεβαιώσω εντός 48ωρου
ΩΠΑ ΡΕ - ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ![]()

Σήμερα ημέρα Πέμπτη και ακόμα 7άδα (+1 πιθανό guest από @dude)
Από τους εναπομείναντες ποδοσφαιρικούς, μόνο @pantelis79 περιμένουμε
“Φιλαράκια μου δηστυχώς” εμένα η φάση μου μυρίζει →

Double post - μήπως να κινητοποιήσουμε φίλους να βγει 10άδα; Και παραπάνω δηλαδή να πάει οκ, αλλαγές χρειαζόμαστε i guess
Ας ξεκινήσω → έφερα τον Κάστρο.
Οκ, αυτοί ήταν φίλοι μου στην Αθήνα
Summary

Εγώ έχω ένα πιστόλι για αυτή την εβδομάδα. Θα ψαχτώ περαιτέρω.
(ΟΚ ένα ένα τα λέω, αλλά τώρα τα μαθαίνω και εγώ)
Λοιπόν αν προχωρήσει η φάση, ΣΙΓΟΥΡΑ να είμαστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 11 για Κυριακή, γιατί εγώ ίσως χρειαστεί να πιστολιάσω τελευταία στιγμή λόγω ενός έκτακτου ιατρικού θέματος (όλα καλά, no worries at all, τυπικό μεν - ίσως με βγάλει εκτός προγράμματος την Κυριακή όμως δε)
Ειμαι και εγω στη γυρα για κανα εξωσχολικο, αλλα αχνοφαινονται πιστολια γαμω τα οικογενειακα τραπεζια ολων ![]()
Αν θέλετε εξωσχολικούς, θα βρω πιστεύω. Απλά ενημερώστε
Τα δυο μου τα σεντς, εγώ είμαι της άποψης πως αν είναι να πέφτουν πιστόλια, να το αναβάλλουμε. Δεν έχω θέμα με το να παίξω/ουμε με εξωσχολικούς, αλλά αφού μια φορά το χρόνο κατά ΜΟ το κάνουμε, (φέτος 2 αν παίξουμε!!), προσωπικά προτιμώ να το κανονίσουμε καλύτερα κάποια άλλη ημερομηνία, για να παίξουμε μεταξύ μας.
Και ‘γω τα ίδια προτιμώ - αμιγώς φορουμική μάζωξη και όχι τελευταία στιγμή να ψαχνόμαστε ακόμα κτλ- οπότε κάνω την αρχή λοιπόν και πιστολιάζω official - νεξτ ταιμ φρεντς
Ειμαι στα μερη του Λουπιν, του Γρακχου και του Καστρομαν. Κατσε να γυρισω πρωτα, γιατι αυριο βλεπω να πνιγεστε εκει στη χαβουζα ![]()
Μείνε κάτω ρε να σωθείς ![]()
ένα μάτσο δειλούς βλέπω δω πέρα.
Βρήκα έναν συνάδελφο, αν έρθει και Παντελής με Σπύρο είμαστε δέκα. Αλλά εννοείται το αναβάλλουμε αν θέλετε