Και καπως ετσι ξαναγυρισαμε 10 μερες πισω τη συζητηση της μπαλας ![]()
Πάμε και οι υπόλοιποι σιγά σιγά
- δίνω ένα μέχρι Πέμπτη νωρίς να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ειδάλλως προσωπικά ρίχνω πούλο, παίρνω μαζί μου τους πιστούς και κλείνω μπίστηγμα ![]()
Θα έχω επιβεβαιώσει μέχρι Πέμπτη εγώ. Πιθανότατα θα μπορέσω πάντως.
Ε ναι💚
νατες οι εσωκομματικές δυναμικές - αχνοφαίνεται η διάσπαση
Απίθανο για εμένα αυτό το ΣΚ, σόρι
έ-έ-έρχεται

Μάγκες είμαστε 5 στο περίπου - στη καλύτερη να γίνουμε 7 όπως το βλέπω εγώ, ενώ θα λείψουν και βασικά στελέχη αθλοπαιδιών (όπως ο Τόλης και ο Νίκος)
Ρίχνω μια πιστόλα και ανανεώνουμε για την άλλη Κυριακή, μπας και μας κάνει τη τιμή και ο κος @montecristo
Αν προλάβει κανείς ας κάνει ποστ για μπίστηγμα Σάββατο βράδυ 21.30 Πατήσια, που είχε κενό γήπεδο - ειδάλλως κάνω εγώ αργότερα ή αύριο (κ εγώ κ Κάστρο μέσα για τότε)
Τρίτη και φαρμακερή (; ).
21/12
Κουνήστε τα κωλαράκια σας, για πάμε.
Δηλώστε πρόθεση συμμετοχής μέχρι Τετάρτη ας πούμε, ειδάλλως να προλάβουμε να οργανώσουμε οι Beast-ες την σωστή αθλοπαιδιά του ΣΚ:
I Summon Thee →
@ChrisP NAI
@martian NAI για κάθε ώρα
@apostolisza8 NAI για κάθε ώρα
@Lupin NAI για κάθε ώρα
@Kastroman
@kbil
@nnnkkk OXI
@dude OXI
@pantelis79 NAI για αργά
@RiderToUtopia ΝΑΙ για αργά (20.30 και μετά)
@jonkyr ΟΧΙ
@tylerdurden
@The_Black_League
@Red_Viper
@montecristo ΚΟΜΣΙ - ΚΟΜΣΑ
Και εννοείται όποιος άλλος ψήσει, να δηλώσει
Πείτε και ώρες που προτιμάτε - και δηλώστε υπεύθυνα ε, μην ψάχνουμε μετά 1 μέρα πριν το ματς έξτρα άτομα επειδή “εεε κάτι άλλο προέκυψε/νιώθω μια ενόχληση στη γάμπα/βαριέμαι/βρέχει/κάνει κρύο/κάνει ζέστη/κτλ κτλ”
Αν ειναι απο 20.30 και μετα σιγουρα μεσα, αλλιως θα ελεγα ενα ισως και αν υπαρχει κατι πιο συγκεκριμενο θα ενημερωσω.
Μπορώ, αλλά δεν προτιμώ τύπου 17:00, προτιμώ αργά.
Εγώ είμαι διαθέσιμος για κάθε ώρα.
@Lupin θα έλεγα οτι αν μπορω, μπορω τυπου 17:00-21:00, αλλα κλειστε εσεις σλοτ και θα απαντησω σχετικα - πρεπει να παρω και οκ απο μεγαλες δυναμεις.
Μεσα.
Εγώ (λογικά) θα είμαι εκτός Αθηνών.
Καλή μπαλίτσα να παίξετε!
Όχι. Μόνο για βόλτα.
Πάμε λίγο και οι υπόλοιποι να δούμε τι και πως
Κι εγώ εκτός Αθηνών σορι