Η μάχη των τιτάνων

Και καπως ετσι ξαναγυρισαμε 10 μερες πισω τη συζητηση της μπαλας :slight_smile:

Πάμε και οι υπόλοιποι σιγά σιγά :bangbang: - δίνω ένα μέχρι Πέμπτη νωρίς να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ειδάλλως προσωπικά ρίχνω πούλο, παίρνω μαζί μου τους πιστούς και κλείνω μπίστηγμα :stuck_out_tongue:

2 Likes

Θα έχω επιβεβαιώσει μέχρι Πέμπτη εγώ. Πιθανότατα θα μπορέσω πάντως.

2 Likes

Ε ναι💚

νατες οι εσωκομματικές δυναμικές - αχνοφαίνεται η διάσπαση

1 Like

Απίθανο για εμένα αυτό το ΣΚ, σόρι

1 Like

έ-έ-έρχεται
Canon GIFs | Tenor

1 Like

Μάγκες είμαστε 5 στο περίπου - στη καλύτερη να γίνουμε 7 όπως το βλέπω εγώ, ενώ θα λείψουν και βασικά στελέχη αθλοπαιδιών (όπως ο Τόλης και ο Νίκος)

Ρίχνω μια πιστόλα και ανανεώνουμε για την άλλη Κυριακή, μπας και μας κάνει τη τιμή και ο κος @montecristo

Αν προλάβει κανείς ας κάνει ποστ για μπίστηγμα Σάββατο βράδυ 21.30 Πατήσια, που είχε κενό γήπεδο - ειδάλλως κάνω εγώ αργότερα ή αύριο (κ εγώ κ Κάστρο μέσα για τότε)

Τρίτη και φαρμακερή (; ).

21/12

Κουνήστε τα κωλαράκια σας, για πάμε.

Δηλώστε πρόθεση συμμετοχής μέχρι Τετάρτη ας πούμε, ειδάλλως να προλάβουμε να οργανώσουμε οι Beast-ες την σωστή αθλοπαιδιά του ΣΚ:

I Summon Thee →

@ChrisP NAI
@martian NAI για κάθε ώρα
@apostolisza8 NAI για κάθε ώρα
@Lupin NAI για κάθε ώρα
@Kastroman
@kbil
@nnnkkk OXI
@dude OXI
@pantelis79 NAI για αργά
@RiderToUtopia ΝΑΙ για αργά (20.30 και μετά)
@jonkyr ΟΧΙ
@tylerdurden
@The_Black_League
@Red_Viper
@montecristo ΚΟΜΣΙ - ΚΟΜΣΑ

Και εννοείται όποιος άλλος ψήσει, να δηλώσει
Πείτε και ώρες που προτιμάτε - και δηλώστε υπεύθυνα ε, μην ψάχνουμε μετά 1 μέρα πριν το ματς έξτρα άτομα επειδή “εεε κάτι άλλο προέκυψε/νιώθω μια ενόχληση στη γάμπα/βαριέμαι/βρέχει/κάνει κρύο/κάνει ζέστη/κτλ κτλ”

1 Like

Αν ειναι απο 20.30 και μετα σιγουρα μεσα, αλλιως θα ελεγα ενα ισως και αν υπαρχει κατι πιο συγκεκριμενο θα ενημερωσω.

1 Like

Μπορώ, αλλά δεν προτιμώ τύπου 17:00, προτιμώ αργά.

1 Like

Εγώ είμαι διαθέσιμος για κάθε ώρα.

1 Like

@Lupin θα έλεγα οτι αν μπορω, μπορω τυπου 17:00-21:00, αλλα κλειστε εσεις σλοτ και θα απαντησω σχετικα - πρεπει να παρω και οκ απο μεγαλες δυναμεις.

1 Like

Μεσα.

1 Like

Εγώ (λογικά) θα είμαι εκτός Αθηνών.
Καλή μπαλίτσα να παίξετε!

3 Likes

Όχι. Μόνο για βόλτα.

1 Like

Πάμε λίγο και οι υπόλοιποι να δούμε τι και πως

Κι εγώ εκτός Αθηνών σορι

1 Like

νομίζω πως θα τα πούμε από 2026 στα πλαστικά γρασίδια :christmas_tree: