Η μάχη των τιτάνων

ποσοι ειστε, μηπως μαζεψω εγω ομαδα και παιξουμε

φιλοι Γκρουγκιτς - φιλοι @Lupin ;

Μετράω 5 χωρίς εσένα.

ρωταω και επανερχομαι

@Lupin , @martian κλεινετε ένα γηπεδάκι στο Μαρούσι, Κυριακή ; Είμαστε 3 και ψάχνουμε δύο αλλά είμαστε αισιόδοξοι. αλλα οι φίλοι ρωτάνε για ώρα/μερος. για πειτε. Λεμε για 8+ ωρα

Ναι κι από μένα

@kbil είναι εύκολο να μιλήσεις με τον man σου μια στο Πολύδροσο, για διαθεσιμότητα Κυριακής 21.00 πχ;

1 Like

κ @Kastroman btw μέσα

Recap

Λογικά βγαίνει 11άδα - 5vs5 και μια αλλαγή, το ιδανικότερο θα ήταν μια αλλαγή ακόμα να έχουν 6 παίκτες η κάθε ομάδα

Πολύδροσο Club - Κυριακή 21.00 (περιμένουμε να επιβεβαιωθεί η ώρα)

@ChrisP NAI
@martian NAI
@apostolisza8 NAI
@Lupin NAI
@Kastroman ΝΑΙ
@pantelis79 NAI για αργά
@RiderToUtopia ΝΑΙ για αργά (20.30 και μετά)
@montecristo μάλλον ΝΑΙ
φίλος Monte ΝΑΙ
φίλος Monte ΝΑΙ
@kbil (λογικά) ΝΑΙ

@nnnkkk OXI
@dude OXI
@jonkyr ΟΧΙ
@tylerdurden ΟΧΙ

@The_Black_League
@Red_Viper

Επίσης μάγκες, ας το κλειδώσουμε σήμερα αν γίνεται (μέρος/συμμετοχές) γιατί διαφορετικά θα χάσουμε και την εναλλακτική μας οι μη ποδοσφαιρόφιλοι (και μη γαμηθούμε τώρα Χριστουγεννιάτικα ε :stuck_out_tongue: )

εμεις ειμαστε 3. αν παμε για 5Χ5 τα νουμερα βγαινουν σιγουρα. θα παμε για 7χ7 ?

5χ5 νομίζω βολεύει καλύτερα - δεν θα βγει 14άδα (και μην χάνουμε τώρα χρόνο να ψάχνουμε) + οι πλειοψηφία κλωτσά μπάλα 1 φορά στα πολλά χρόνια
Ε και έχουμε και γηπεδάκι 5χ5 ψιλό-stand by δικό μας

Γήπεδο οκ για Κυριακή στις 9, ο Αλέξης ψήνεται να παίξει επίσης αν χρειάζεται. Πείτε μου αν είναι να το κονφιρμαρω

1 Like

ok book it then

1 Like

κάνε confirm, είμαστε νομίζω κομπλέ όλοι - αν κάποιος έχει κάποιο θέμα με την ώρα, να το πει άμεσα/νομίζω όμως πως μας καλύπτει το 21.00 όλους

2 Likes

Εγώ είμαι ΟΚ με το 9.

αν ο @pantelis79 αναφερθει στον Αλαφούζο μέσα στο παιχνίδι, δεσμεύομαι να τον κλοτσήσω, και ας πάμε σε VAR

Ειμαι 120 κιλα :stuck_out_tongue:

2 Likes

Θα σε πετυχω πιο ευκολα τοτε

1 Like

Παιδιά εγώ είμαι εκτός δυστυχώς σε αυτήν την φάση.

1 Like

ok, το κλεισα

3 Likes

Και για πείτε, ξέρετε μπάλα ή να πάρω επικαλαμίδες?

https://share.google/aMIPzC8QvCkU4p3rv

Για όποιον δεν το ξερει

1 Like