ποσοι ειστε, μηπως μαζεψω εγω ομαδα και παιξουμε
φιλοι Γκρουγκιτς - φιλοι @Lupin ;
Μετράω 5 χωρίς εσένα.
ρωταω και επανερχομαι
@Lupin , @martian κλεινετε ένα γηπεδάκι στο Μαρούσι, Κυριακή ; Είμαστε 3 και ψάχνουμε δύο αλλά είμαστε αισιόδοξοι. αλλα οι φίλοι ρωτάνε για ώρα/μερος. για πειτε. Λεμε για 8+ ωρα
Ναι κι από μένα
@kbil είναι εύκολο να μιλήσεις με τον man σου μια στο Πολύδροσο, για διαθεσιμότητα Κυριακής 21.00 πχ;
κ @Kastroman btw μέσα
Recap
Λογικά βγαίνει 11άδα - 5vs5 και μια αλλαγή, το ιδανικότερο θα ήταν μια αλλαγή ακόμα να έχουν 6 παίκτες η κάθε ομάδα
Πολύδροσο Club - Κυριακή 21.00 (περιμένουμε να επιβεβαιωθεί η ώρα)
@ChrisP NAI
@martian NAI
@apostolisza8 NAI
@Lupin NAI
@Kastroman ΝΑΙ
@pantelis79 NAI για αργά
@RiderToUtopia ΝΑΙ για αργά (20.30 και μετά)
@montecristo μάλλον ΝΑΙ
φίλος Monte ΝΑΙ
φίλος Monte ΝΑΙ
@kbil (λογικά) ΝΑΙ
@nnnkkk OXI
@dude OXI
@jonkyr ΟΧΙ
@tylerdurden ΟΧΙ
Επίσης μάγκες, ας το κλειδώσουμε σήμερα αν γίνεται (μέρος/συμμετοχές) γιατί διαφορετικά θα χάσουμε και την εναλλακτική μας οι μη ποδοσφαιρόφιλοι (και μη γαμηθούμε τώρα Χριστουγεννιάτικα ε
)
εμεις ειμαστε 3. αν παμε για 5Χ5 τα νουμερα βγαινουν σιγουρα. θα παμε για 7χ7 ?
5χ5 νομίζω βολεύει καλύτερα - δεν θα βγει 14άδα (και μην χάνουμε τώρα χρόνο να ψάχνουμε) + οι πλειοψηφία κλωτσά μπάλα 1 φορά στα πολλά χρόνια
Ε και έχουμε και γηπεδάκι 5χ5 ψιλό-stand by δικό μας
Γήπεδο οκ για Κυριακή στις 9, ο Αλέξης ψήνεται να παίξει επίσης αν χρειάζεται. Πείτε μου αν είναι να το κονφιρμαρω
ok book it then
κάνε confirm, είμαστε νομίζω κομπλέ όλοι - αν κάποιος έχει κάποιο θέμα με την ώρα, να το πει άμεσα/νομίζω όμως πως μας καλύπτει το 21.00 όλους
Εγώ είμαι ΟΚ με το 9.
αν ο @pantelis79 αναφερθει στον Αλαφούζο μέσα στο παιχνίδι, δεσμεύομαι να τον κλοτσήσω, και ας πάμε σε VAR
Ειμαι 120 κιλα ![]()
Θα σε πετυχω πιο ευκολα τοτε
Παιδιά εγώ είμαι εκτός δυστυχώς σε αυτήν την φάση.
ok, το κλεισα
Και για πείτε, ξέρετε μπάλα ή να πάρω επικαλαμίδες?
Ειναι αυτο που εγω πηγα παραδιπλα, στο αλλο κλαμπ 5Χ5 κι εψαχνα να σας βρω. Ευκολακι. Αν μπορεσω, θα ερθω να σας βρω. Δεν δεσμευομαι, αλλα πιθανο. Εχει και μπυρονια, εχει και πισινα. Καλα θα περασουμε.