Ειναι αυτο που εγω πηγα παραδιπλα, στο αλλο κλαμπ 5Χ5 κι εψαχνα να σας βρω. Ευκολακι. Αν μπορεσω, θα ερθω να σας βρω. Δεν δεσμευομαι, αλλα πιθανο. Εχει και μπυρονια, εχει και πισινα. Καλα θα περασουμε.
Τελικά ισχύει ;
Κλεισμένο, δες πιο πάνω για συντεταγμένες.
Εσενα περιμεναμε ![]()
Πάμε μια final recap - γιατί θα γίνει καμιά μαλακία τελευταία στιγμή και μετά θα είμαι σε φάση
ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ 21.00 ΚΥΡΙΑΚΗ 21/12 CLUB ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ
5x5
https://share.google/aMIPzC8QvCkU4p3rv
@ChrisP
@martian
@apostolisza8
@Lupin
@Kastroman
@pantelis79
@RiderToUtopia
@montecristo
φίλος Monte 1
φίλος Monte 2
@kbil
Το ειδα πριν το σκεφτει καν ο Lupin.
Attention all tsobanides of the Rocking.gr federation. We have assumed control.
Έχε τον standby, γιατί είμαστε 11 ![]()
Πως πανε οι ομάδες;
ετσ;
Παργαλάτσος → Φαντομ 2.0 και ο νοών νοείτω
![]()
Φαντομ 2.0 και Χαραλντ Σουμαχερ 2.0 μαζι!!
Αγορασα ενα κολλυριο στην επιστροφη, βρηκα διανυκτερευον. Ευτυχως ομως δεν χρειαστηκε να καλεσουμε ασθενοφορα.
Καλησπέρα φίλοι
Ήταν εξαιρετικό που βρεθήκαμε αν και απαρνηθηκαμε να δούμε την αρμάδα του Νίκολιτς να ανεβαίνει στην κορυφή.
Αν μετραγαμε τα xgoals η ομάδα μας ήταν μακράν πρώτη και νικήτρια. Δυστυχώς ο λουπιν είχε επιστρατεύσει ένα αδιαπέραστο τείχος στο τέρμα και αυτό μας στέρησε τη δίκαιη νίκη μας.
Το ευτυχέστερο ήταν ότι δεν χτύπησε κάνεις, ακόμα και όταν ο @pantelis79 έπεσε κάτω σαν δέντρο που το χτύπησε κεραυνός, ενδεχομένως σκεπτόμενος τον κύριο Ιωάννη .
Χάρηκα πολύ για την γνωριμία, καλές γιορτές σε όλους εύχομαι .
Ας μαρκαρατε.
Ναι καλά κουνησου τώρα εσύ, δεν μας είχατε πει ότι θα έχετε τον Νοιερ του φόρουμ που “βουτάγε(!)” στο χωράφι .
Δεν είχαμε death wish - sorry not sorry
Ναι, η αστοχία σας φταίει.
Καλά ήταν χτες - ανέλπιστα καλά θα πω προσωπικά, μιας και για εμένα ισχύει το “μια Κυριακή χωρίς μπίστηγμα δεν είναι Κυριακή” και ήμουν ολίγον τι ξενερωμένος εξαρχής που δεν πάτησα παρκέ αλλά (τεχνητό) γρασίδι πριν τις γιορτές.
Χαλάλι όμως εννοείται γιατί είδαμε φάτσες που δεν βλέπουμε συχνά και ακόμη καλύτερα είπαμε και 5 μαλακίες μετά και κύλησε ωραία η βραδιά.
Νομίζω επίσης πως η χτεσινή Μάχη των Τιτάνων ήταν από τις πιο καλές πρόσφατες που θυμάμαι -σίγουρα καλύτερη από την τελευταία φορά, που το κακό μοίρασμα των ομάδων έκανε το παιχνίδι ολίγον τι παρωδία. Τουλάχιστον χτες ήταν λίγο πιο στρωτό το παιχνίδι και από τις 2 ομάδες (στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς) ενώ παρέμεινε και ανταγωνιστικό μέχρι τέλους.
Χτες λοιπόν, κάνοντας μια μικρή ανασκόπηση, νομίζω πως το μοίρασμα ήταν αρχικά πολύ μετρημένο: από τη μια Monte and Friends (και οι 2 καλοί παίκτες με τον έναν εκ των 2 και πολύ αθλητικό συν τοις άλλοις) με φορουμικές προσθήκες @kbil @pantelis79 @Kastroman (δηλαδή 3 αυθεντικές μπαλαδόφατσες).
Aπό την άλλη @ChrisP , @apostolisza8 , @martian, @RiderToUtopia και εγώ (οι Μπίστες θα έλεγε κανείς) με extra βοήθεια (καθώς όλοι αμιγώς μπασκετικοί και λίγο εκτός “νερών”) του φίλου Άλεξ που έχει και το γήπεδο.
Αυτό φάνηκε και στο ματσάκι - όπου έληξε 6-3 υπέρ των δεύτερων - αλλά με πολλές φάσεις και για τις 2 ομάδες, αρκετές καλές προσωπικές μονομαχίες και ωραία γκολ (τα περισσότερα).
Ομάδα Monte and Friends:
@montecristo: μπαρουτοκαπνισμένη εμφάνιση βετεράνου που σαν να επιστρέφει στο γήπεδο for one last show (ή απλά το βλέπω εγώ έτσι γιατί έχουμε να κλωτσήσουμε μαζί κοντά 10ετία). Καλές τοποθετήσεις, πάλευε όλες τις κόντρες και κινούνταν αρκετά στον χώρο και χωρίς μπάλα. Μάλλον λόγω πολύ καιρού στα πιτ μπλόκαρε σε 1-2 εύκολες φάσεις για γκολ, αλλά γενικά μαχητική παρουσία.
Του χρόνου πάλι!
Φίλος Monte #1 (Κωνσταντίνος;): πολύ καλός ο φίλος, μετρημένες κινήσεις και καλή αίσθηση του χώρου - δυνατός όταν έβαζε πλάτη και έπαιρνε μπάλα να γυρίσει, 1-2 φορές με ζόρισε πολύ να τον μαρκάρω.
Φίλος Monte #2 (Χρήστος): από τους πιο καλούς παίκτες του γηπέδου και για τις δυο ομάδες, πολύ αθλητικός, διορατικός και γρήγορος - αν και αυτός ήταν πιο ψύχραιμος σε κάποια τελειώματα, ίσως να είχε διαφορετική κατάληξη το ματς.
@Kastroman: ΟΚ ο Κάστρο είναι έμπειρος και διαβάζει αλλιώς το παιχνίδι από τους περισσότερους, για αυτό και είχε μάλλον την πιο σταθερή απόδοση στο τερέν από την ομάδα του. Βράχος στην άμυνα, έξτρα πόντους για τους μύες που έχει βάλει και μια φορά με πήγε κωλοφεράτζα σε ένα τζατζάρισμα - γενικά εγγύηση.
@kbil: μεγάλος μαχητής -λες και δεν το ξέραμε- που δεν ξαπλώνει ούτε και αν πέσει πάνω του το Θωρηκτό Παργαλάτσος. Έκατσε και αρκετό τέρμα, μέσα ήταν στα γνωστά του υψηλά επίπεδα (και από εκείνον μετράω ένα τζατζάρισμα που με έστειλε για βρούβες) και αυτό, κλασσικός kbil.
@pantelis79: Ας συμφωνήσουμε όλοι πως σουτ Παντελή = οβίδα από M114. Κατά τα άλλα, τα ίδια και με τους 2 αποπάνω - δεν τον θες μπροστά σου αν επιτίθεσαι με φόρα γιατί θα σε κόψει στα δύο, ενώ είναι dominant στη θέση που παίζει. Παντού και αυτός μέσα στο γήπεδο.
Μπίστες:
@ChrisP: Στρατηγός Κρίσπ για άλλη μια φορά, το 6άρι που χρειαζόμασταν - έτρεχε, έκοβε, ξεκινούσε ωραίες συνεργασίες, γενικά όλα σωστά ακόμα και με τον έναν αστράγαλο πρησμένο.
@apostolisza8: punk attack με τακουνάκια, τσαλιμάκια, σκληροτράχηλα μαρκαρίσματα και όλα αυτά τα Νοτιοαμερικάνικα - καλός ο μπίστης ΑΝ ΚΑΙ, θα πω εγώ πως κάποιες φορές ίσως να την “ταλαιπώρησε” λίγο παραπάνω από όσο χρειαζόταν τη μπάλα. Πολύ καλός ο μπίστης όμως ξαναλέω, βγάλαμε και μερικές καλές συνεργασίες που κατέληξαν σε ωραία γκολ.
@martian: Θα πω πως ήταν ο μοναδικός από την ομάδα με αυθεντικά μπαλαδόρικα χαρακτηριστικά - το παιδί βλέπει μπάλα, καταλαβαίνει τι γίνεται στο γήπεδο και αν και δεν του βγήκαν κάποιες φάσεις χτες όπως ήθελε ήταν πάντα στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή. Προβλέπω πως με μερικά session ακόμα θα γίνει ότι είναι και στο μπίστηγμα (ο Nicola Jokic των Μπιστών δηλαδή).
@RiderToUtopia: Ο αδιαμφισβήτητος MVP της χτεσινής βραδιάς! Ήρθε καθυστερημένα, με παλιά μπασκετικά παπούτσια και σε φάση “ας κάνω ότι κάνουν οι άλλοι, ώστε να τελειώσουμε και να πιώ 3 μπύρες και να πω 5 μαλακίες” → ξεκινάει με γκολάρα αλα Vieri από το δεξί πλάι της περιοχής, μετά είναι παρόν σε κάθε σχεδόν μεγάλη φάση - ενώ κάνει κίνηση ματ όταν νιώθει κούραση και μου ζητάει να κάτσει τέρμα. Εκεί λοιπόν ανακαλύπτουμε όλοι εμβρόντητοι πώς έχουμε να κάνουμε με ένα κράμα Schmeichel και Kaan, καθώς κυριολεκτικά αρνείται με κάθε πιθανό τρόπο να δεχθεί γκολ - και πιάνει τα άπιαστα, από τετ α τετ με 3 αντιπάλους μέχρι πέναλτι! Γενικά Λάτσος uber alles - από εκείνες τις εμφανίσεις που θα μνημονεύονται στο forum για χρόνια.
Φίλος Αλέξης: Πολύ καλός για άλλη μια φορά ο Άλεξ - κουβαλούσε σαν 10άρι και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει ένας πιο έμπειρος μπαλαδόρος, δηλαδή να σπάει καλά τη μπάλα στους τριγύρω, να οργώνει όταν οι ανάσες των υπολοίπων πέφτουν και να δημιουργεί ευκαιρίες για όλους.
@Lupin: 
Aυτά, δεν σκοτώθηκε κανείς (κάποιοι μαλακοί τρόμαξαν στη σύγκρουση Λάτσου - Kbil, όλοι όσοι παίζουμε μπάσκετ όμως κάθε βδομάδα είπαμε πως αυτό ήταν ακόμη άλλη μια Κυριακή) είπαμε και 10 κουβέντες μετά, ιδρώσαμε, τρέξαμε, κάναμε πολλές φάσεις και οι 2 ομάδες και αυτά… καλές γιορτές μάγκες με υγεία και τα λέμε από το νέο έτος πάλι!!!
Θα εγραφα την πραγματικη αναλυση player by player αντι της παραπανω αγιογραφιας, αλλα εχω δουλιτσα και δεν προλαβαινω. Το σημαντικο ειναι οτι γυρισατε ολοι σπιτι. Νομιζω. Εχω να δω 2-3 ακομη να γραφουν σημερα στο φορουμ.
Την επομενη φορα ελπιζω να ειμαι μεσα στο γηπεδο για να μπουν τα πραγματα στη θεση του, ενας κλοουν παντα χωραει στα γηπεδα.
Αιχμηρος, αλλα αληθινος ![]()
Ελπιζω να μην ειχες ερθει οταν εφαγα τη ΣΑΒΟΥΡΑ
και να την ειδε ενας λιγοτερος