Παντελή το έχω απορία ακόμα τι σε έκανε να πετάξεις, επειδή δεν είδα πως ξεκίνησε η πτήση σου
Εννοειται οτι την ειδα, τρομαξα για 5’’ διοτι νομιζα οτι λιποθυμησες απο υπερβολικη καταναλωση αλκοολ. Αλλα γελασα οταν σηκωθηκες και τιναξες τη σκονη απο το πετο.
Για να διορθωσω ως εξωτερικος παρατηρητης, δεν πεταξε @RiderToUtopia. Απλως ξαπλωσε.
Περιμενα πασα απο τον @kbil που ετοιμαζοταν να εκτελεσει πλαγιο για να ερθει η μπαλα ακριβως στο δεξι μου και να σε κεραυνοβολησω, αλλα αργησε οσο χρειαζοταν για να μπερδεψω τα ποδια μου υπολογιζοντας με το μυαλο μου τα βηματα σε συνδυασμο με τον χρονο ωστε να πιασω το τελειο σουτ. Με δυο λογια, εμπλεξα τα μπουτια μου ![]()
Been there, done that
Το πιο φυσιολογικο αποτελεσμα μετα απο κατι τετοιο. Ο Παντελης δεν ειναι ανθρωπος, ειναι ιδεα, και οπως εχει πει κι ο V οι ιδεες δεν πεθαινουν, ουτε καν χτυπανε ποτε. Δεν μπορω να φανταστω καν ποσα ντερεκια χρειαζεται εστω για να λυγισει ο Παντελης, στο μυαλο μου ειναι πιο ρωμαλεος κι απο τον Ηρακλη.
Σιγουρα ειναι πιο ρωμαλεος απο το (τεχνητο) γρασιδι. Παντως ενας Ηρακλης που περνουσε εκεινη την ωρα απο το γηπεδο, εντυπωσιαστηκε. Μετα συνεχισε, δεν ρωτησα αν τρομαξε.