Η μάχη των τιτάνων

Ναι αλλά ο θέριος θα προλάβει. Είναι μάγκας

:lol3:

Α να πω και κάτι. Βγήκα απο 3η Λυκείου και δηλαδή είχα κάποια σχετική απομάκρινση με το τόπι. Οποιαδήποτε μπούρδα κι αν κάνω μη με δουλέψετε. Παλλιά έπαιζα καλύτερα:? . Βασικά δν ξερω σε τι κατάσταση είμαι, μπορεί να παίξω και καλά:roll:

ωω φιλτατε, στη προηγουμενη συναντηση τα ιδια τραβηξα, και γω απο εξετασεις ερχομαι, το πιο πιθανο ειναι να κλαταρεις απο την αρχη αρχη :stuck_out_tongue: , αλλα δεν πειραζει…σε νιωθουμε :smiley:

Ώπα μάγκα άραξε. Ο Τσιάρτας μαρκάρει περισσότερο.

Θα σας σκίσω απόψε ρε!!!

ΥΓ. Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα :stuck_out_tongue:

Tελικα δεν θα ερθω λογω κακης διαθεσης :frowning:

παίζουν όπου να ναι. πόσο ζηλεύω γμτ!!! άτιμοι φακοί :?

:frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:
Τελικά πιο σκατά απ’ότι νόμιζα…

O Kανάκης πίνει φακούς:!:

Μαλάκες, να το ξανακάνουμε. Πολύ όμορφα χθες, έσβησα 2-3 παικτάκια στο γήπεδο, άλλαξα ομάδα μετά την πρώτη μου αλλαγή γιατί μπορώ αλλά τελικά χάσαμε. Ο Θέριον δε ξέρει μπάλα :slight_smile:
Ο Δάσκαλος :bow2: είναι παικτούρα.
Τον φίλο μου τον Αντρέα κακώς τον έφερα γιατί έσωσε τα απίστευτα στο τέλος στο τέρμα και γαμώτο θα είχαμε νικήσει :frowning:

Βασικά θα είχαμε νικήσει αν δεν ήμουν εγώ μαλακάς και δεν έχανα το τετ α τετ στο τέλος. :frowning:

Βασικά θα είχαμε νικήσει αν δεν τρώγαμε 2 γκολ εξαιτίας μου:(

Αυτή την προοπτική την προτιμώ. Με κάνει να φαίνομαι λιγότερο άμπαλος. :stuck_out_tongue:

NAI:!:

γαματα ηταν χθες !!
ακομα δεν μπορω να πιστεψω πως χασαμε … !

TIII???8O 8O 8O

Eίχαμε κατασκηνώσει απ’ έξω απ την περιοχή σας. Τέτοια πολιορκία δεν έχω ματαδεί. Ας μην ήταν άμυνα ο ΙΦΡΙΤ και θα βλέπατε:!: :!:

Αυτό που ξέρω είναι πως έσβησα την Θέριον :slight_smile:

Στο πρώτο μισό του αγώνα ούτε με κιάλια δε μας προλαβαίνατε.
Μετά λογικό ήταν να υποχωρήσουμε λόγω κούρασης…

Το ifrit είναι βράχος στην άμυνα, Ριο Φέρντιναντ κι έτς…

Tην αλλη φορα μας θελετε να κανουμε τις μαζορετες;