Η μάχη των τιτάνων

Εγω εφτασα αργα, αλλα απολαυσα ποδοσφαιρο ευρωπαικου επιπεδου.
Αυτον που ριξε την μπαλια κατα πανω μου θα τον βρω.

Χθες στο γήπεδο παρατάχθηκαν 2 τελείως διαφορετικές ομάδες. Η δική μας που μπήκε με σκοπό να παίξει τη μπάλα της, να πάρει τη νίκη και να φύγει, και τα τσούκου τσούκου του ΡΙΠ Κυράστα. ΑΥΤΟΙ νόμιζαν πως με το να παίζουν το κατενάτσιό τους και να βγαίνουν στις αντεπιθέσεις ενώ η ΠΟΡΝΗ δε μας ήθελε, θα κλέψουν ένα ματς που δεν ήταν δικό τους. Αλλά όχι κύριοι. Με αντεπίθεση διαρκείας, στα τελευταία 10 λεπτά μίλησε η ΦΑΝΕΛΑ, και γυρίσαμε το ματς από το -3. Πιστέψτε το κύριοι, το έκανε η Λίβερπουλ, δε θα το κάναμε εμείς; Η λήξη βρήκε τη δικαιοσύνη να κοιμάται ήσυχη, τους παίκτες της ομάδας μας ούτε καν ενθουσιασμένους από την επική ανατροπή, καθώς το ΉΞΕΡΑΝ, το ΠΊΣΤΕΥΑΝ, και τους αντίπαλους να γυρίζουν με σκυμμένα κεφάλια σπίτια τους αφού ο ενθουσιασμός τους πως ΊΣΩΣ θα κερδίσουν τον Τιτάνα απόψε, τους έκοψε τα πόδια. Θέλω να συγχαρώ όλους τους συμπαίκτες. Ψυχή, Νίκη, Όλεθρος, Μάστερμάγκνετ.

εγώ δεν πήγα γιατί ήμουν σε ένα πάρτι και με λερώσανε με κάτι τούρτες.

Eσυ δεν πηγες γιατι εισαι φλωρος και αμπαλος και ασταψοφια.

μα την μπαναγία αλήθεια λέω.:!:

φλώροι ήταν όσοι μου υποσχέθηκαν πέναλτυ και πήραν πίσω την υπόσχεση τους. Αυτοί είναι οι πραγματικοί φλώροι Therion! :stuck_out_tongue:

Επίσης, το γκολ μου πίσω από τη σέντρα έπρεπε να μετρήσει, γιατί ήταν πίσω από τη σέντρα και υπάρχει νόμος στο ποδόσφαιρο πως ότι είναι πίσω από τη σέντρα, μετράει…

στην αρχη ειμασταν καλυτεροι αλλα δυστηχως χασαμε λογω κουρασης,…μετα τα πρωτα 50 λεπτα ουτε να περπατησω δεν μπορουσα με αποτελεσμα να μην γυρναω αμυνα και να χασω 2 ευκολα γκολ.νεκτς ταιμ να ουμε

Ήταν πολύ ωραία…:slight_smile:
Παρά την γκρίνια μου έφτασα εκεί εγκαίρως.:smiley:

Στην αρχή δεν είχαμε ομοιογένεια και οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι αλλά μετά επικρατήσαμε κατά κράτος.

Μακάρι να επαναληφθεί σύντομα…

Heatseeker: " Δεν θελω να κανω αλλες δηλωσεις. Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια της ομαδας για την προσπαθεια και την ανατροπη στο τελος. Τωρα η προσοχη μας εστιαζεται στο επομενο ματς και πως θα προετοιμαστουμε καλυτερα για αυτο. Ευχαριστω πολυ."

Μάγκες άσχετο αλλά τώρα πήρα πρέφα το thread…Υπολογίζετε και μένα για μπαλίτσες ανα τακτά χρονικά διαστήματα…Το γράφω τώρα για να υπάρχει μιας και δεν υπάρχει αγωνιστική δράση…thanx!

Spammers Vs Ομάδα Διαχείρισης.

Σας προκαλούμε!

Tι?
Οικογενειακό διπλό?

Ναι βασικά όσοι είμαστε Αθήνα ας πάμε κάναν Καραπιάλη γιατί ο κόσμος είναι παραλίες ακόμα και δε βρίσκουμε κόσμο για μπάλα…

Εγώ μέσα πάντως

So do I!

Άντε, άλλοι 7 και κλείσαμε :stuck_out_tongue:

6… :roll:

αν κ ακομα δεν εχω βγαλει φακους, παιζει να ρθω κι εγώ. να φοράμε σαλιάρες όμως ε :stuck_out_tongue:

Μάλλον κι εγώ μέσα. Πρέπει να κάψουμε τις καλοκαιρινές μαλακίες…

Και να βάλουμε μαξιλάρια στις κολόνες :stuck_out_tongue:

Κοίτα να δεις που στο τέλος όντως θα μαζευτούμε. Μμμ… Να λέγαμε για Παρασκευή που δεν έχει προκριματικά;