Η μάχη των τιτάνων

παρασκευή είναι η μόνη μέρα που δε μπορώ. εκτός κι αν πάμε νωρίς, που δεν παίζει λόγω ζέστας.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τη ζέστη, και 6μμ παίζω. Πχ αύριο πριν τον ΠΑΟ ή Πέμπτη πριν την ΑΕΚ… Σημειωτέον, έχω κι extra κόσμο, οπότε δε χρειάζεται να μαζευτούμε 10. Απλά είμαστε όλοι από ΒΠ οπότε μιλάμε για Καραπιάλη, Λάκη, Βαζέχα, Ντιέγκο (δίπλα σε Βαζέχα).

Εγώ πάντως λόγω δουλειάς καθημερινές μπορώ από 6 30 κ μετά

Πάμε σε όποια απο τις ημέρες προκριματικών κατα τις 7-8…βολεύει νομίζω…αν κ απο νότια μπορώ για βόρεια αλλά κοντά σε ηλεκτρικό αν γίνεται!

Γίνεται και το άλλο: Να μαζευτείτε 5 εδώ, να φέρω κι εγώ μια 5άδα και είμαστε set.
Και σε τελική ανάλυση το κάνουμε Πέμπτη… Σιγά, πόσοι είναι πια οι ΑΕΚτζήδες;:stuck_out_tongue:

εδιτ: κοντά σε ηλεκτρικό απ’ όσο ξέρω έχει μόνο στον Περισσό…

Μέσα και γω, δεν με νοιαζει μέρα… τη ζέστη δεν μπορώ…

manos
karvou
dude
mrwhatsisname
tylerdurden (?)

Λέμε για Πέμπτη;

κ εγώ μέσα είμαι αν κ παίζει να προκύψει δουλειά. θα ξέρω αύριο

Καλώς, αν είναι βρείτε τα μεταξύ σας και φτιάξτε rocking team. Εγώ έχω έτοιμη 5άδα…

Βγάλε το ερωτηματικο!!:p…Για τι ώρα μιλάμε?

από 7 και μετά… Για μέρα πείτε κι εσείς, εμείς δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα. Δλδ και Τετάρτη γίνεται και βλέπουμε καπάκι το γαύρο [SIZE=“1”](να τρώει άλλα 3)[/SIZE]…

Εγώ προσωπικά μόνο παρασκευή έχω problem…κατά τα άλλα οκ και με μέρα και με ώρα (γύρω στις 7)…Πάντως θα προτείνα να δούμε αν θέλει και κάποιος ακόμα πριν κλείσεις την 5αδα με τα φιλαράκια σου…Απλά για να μην μείνει κανείς εξω απο τα παιδιά του forum που να θέλει να παίξει…Εκτός και αν το κλείσουμε 5αδα αυτοί που είπες απο τώρα…ότι θέλετε

Αν έχει περάσει η αρρώστχια μου μέχρι τότες έρχομαι και γω.

Το όλο σκεπτικό του συγκεκριμένου τόπικ είναι να κανονίσουμε μπαλίτσα τα μέλη του φόρουμ μεταξύ μας, με σκοπό, πέραν του χαβαλέ, να γνωριστούμε κιόλας.
Εξήγησε μου τώρα εσύ, με ποιο σκεπτικό θες να φέρεις δικιά σου ομάδα;

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με μέρα αλλά έχω πρόβλημα με ώρα. Αυστηρά μετά τις 7. Νωρίτερα θα είναι ανυπόφορα λόγω ζέστης. Την προηγούμενη φορά, είχαμε φάει τρελή ήττα με την κωλοζέστη.

To νόημα είναι να παίξουμε μπάλα, όχι με ποιούς θα παίξουμε μπάλα. Αν μαζευτείτε 9, εμένα το ίδιο μου κάνει. Απλά επειδή λείπει ακόμα πολύς κόσμος, διευκολύνω τα πράγματα. Οπότε δε ΘΕΛΩ να φέρω δική μου ομάδα…

Πρώτη φορά που βαριέμαι να παίξω μπάλα. Τι διάολο.

Μη βαριέσαι :expressionless:

Ας δούμε πόσοι μαζευόμαστε γενικά για Πέμπτη κ αν δεν συμπλήρωνουμε φέρνει ο Στέλιος άτομα μιας και τους έχει ήδη στην καβάτζα…Unholy έπεσε πολύ φαί το καλοκαίρι…

:-- ΑΝΤΕ ΡΕΕ

Ε πείτε. Μπορούμε να παίξουμε πριν το ΑΕΚάκι…