εγώ δε μπορώ τελικά αύριο…
Κανονίστε και για αυρίο, ξέχωρα όμως από αυτό προτείνω να κλείσουμε και από τώρα για Τετάρτη 3/9 να παίξουμε το βράδυ. Με 1 εβδομάδα προθεσμία, όλοι θα μπορέσουν να κάνουν τα κουμάντα τους και να βρουν χρόνο να έρθουν
εγώ δε μπορώ τελικά αύριο…
Κανονίστε και για αυρίο, ξέχωρα όμως από αυτό προτείνω να κλείσουμε και από τώρα για Τετάρτη 3/9 να παίξουμε το βράδυ. Με 1 εβδομάδα προθεσμία, όλοι θα μπορέσουν να κάνουν τα κουμάντα τους και να βρουν χρόνο να έρθουν
μέσα κ εγώ. να πούμε από τώρα για τετάρτη 3/9. και βράδυ. και όλα κομπλέ.
πείτε
karvou
monte
Ε κι εγώ μέσα…
αν δεν ειμαι πατρα μεσα και εγω
άιλ μπρινγκ δε ουίσκι…
μεσα και γω
Μπαίνω Ναυτικό την Πέμπτη όμως δεν θα πω απο τώρα όχι…θα επανέλθω για σίγουρη απάντηση!
κι εγώ μέσα
Κι εγώ μέσα. Αλλά όχι αντίπαλος με ΙΦΡΙΤ
Περισσό ε ε ε?
Εγώ θέλω να παίξεται mods vs users για να δούμε ποιος είναι πιο ρωμαλέος.
Dead αν αναλάβεις να φτιάξεις τη λίστα με το ποιοι έχουν δηλώσει δε θα σου κάνω κανένα delete μέχρι αυριο.
manos87
tylerdurden
Stelios86
karvou
dude(μάλλον)
Keyser(μάλλον)
mrwhatsisname
montecristo
Demon_Cleaner(αν αναρρώσει απ’ την ασθένεια που τον ταλανίζει)
kostis013
ifrit
edit:Δε το κάνω για τα deletes,το κάνω γιατί ΜΠΟΡΩ.Άλλωστε οι φοβέρες σου δε πιάνουν,είσαι mod.
edit #2:Όταν ετοίμαζα τη λίστα του Schindler,κόπηκε το internet.Τι σατανάδες που είστε…
Mισή λίστα έφτιαξες ωρε. Που είναι ο ΙΦΡΙΤ, ο κωστής κ οι άλλοι?
Ανίκανα ρέηντζερς.[-X
Έγινε το απαραίτητο edit.Απλά δεν κοίταξα τη τελευταία σελίδα,πφ είμαι κι εγώ άνθρωπος όχι μηχανή!
ps:Τώρα κάποιοι δεν είναι σίγουροι,τσεκάρετε τους.
να κλείσω πάλι στου Καραπιάλη, που είναι δίπλα σε σταθμό και έχει και 7Χ7 ?
Ψηθειτε για καμια μπαλα και για 20 Σεπτεμβρη(Σαββατο πεφτει) που ερχομαι για At the Gates :!:
μέσα και σε αυτό!
σε ποιον σταθμο ειναι κοντα γιατι ερχομαι απο νότια προαστεια?
Με τιμάει που αντί να έρθω για μπάλα θα κάτσω να διαβάσω για την εξεταστική?:-s
Σταθμος Χαλανδριου αν δεν απατώμαι.
ok!μετρό ακομα καλύτερα κ απο ησαπ…