Ναι… Χαλάνδρι. Είναι δίπλα.
Αλλιώς έχω και για Περισσό (στου Παθιακάκη δίπλα στη Ριζούπολη), όπου όμως είναι 5Χ5…
Ναι… Χαλάνδρι. Είναι δίπλα.
Αλλιώς έχω και για Περισσό (στου Παθιακάκη δίπλα στη Ριζούπολη), όπου όμως είναι 5Χ5…
Bασικά δεν είναι μόνο 5χ5 :!: έχει και 7χ7, αλλά γουατέβα όπου θέτε.
Του Παθιακάκη τα ξέρω…φαίνονται και απο το τρένο…7χ7 είναι σαφώς ανώτερη φάση αλλά θέλει και περισσότερα άτομα και να υπάρχει και μια στοιχιώδης τακτική για να παίξεις λίγο καλύτερα…
Ο Karvou μαγειρεύει (:lol:) οπότε ανακοινώνω εγώ:
Τετάρτη 3/9 στις 21:30 στου Καραπιάλη (Μετρό Χαλάνδρι).
Aπο τακτικη άλλο τίποτα.
Ο άλλος βαράει σουτ απο το κέντρο
Παντως τη προηγούμενη φορά στο χαλάνδρι ωραια ηταν, αλλα ειχαν μαζευτει πολλοι τιτάνες
Όντως είμασταν πολλοί. Προτείνω όριο 10 ή 12 αν νομίζετε πως χρειάζεται μία αλλαγή η κάθε ομάδα…
Tί όριο 10, αφού δεν ειναι 5χ5 το γήπεδο. :-k
Τα σουτ απο το κέντρο είναι μια χαρά!!!σκέτη ηδονή…βασικά ας δούμε πόσοι θα μεζευτούν και βλέπουμε αν θα παίξει 5χ5 ή 7χ7…ξαναλέω ότι μπάινω φαντάρος (ναυτικό) την επομένη οπότε υπάρχει μια περίπτωση να μην τα καταφερω αλλά μεχρι νεοτέρας με υπολογίζετε κανονικα…
ναι, σηκώνει και 6, αλλά προσωπικά προτιμώ λίγο περισσότερο χώρο
Να μας πεθάνεις θες ωρε :!:
παΙΔΙΑ αυστηρά 10 να πάμε. ξενερώνω με τις αλλαγές κ το αλλαλούμ. δέκα μονο κ είμαστε οκ
i’m with mr mod
edit:
him too
Αμα είναι αφηστε το μάνο απ’ έξω. Ετσι κι αλλιώς, άμπαλος είναι.
Τα φυτά παρακαλούνται να γυρίσουν στα διαβαζματα τους.
Μετά από πολύμηνη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους, και χωρίς να έχει αναρρώσει πλήρως από την ασθένεια που τον βασανίζει, ο Demon_Cleaner θα είναι μαζί σας σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός.
Παιδιά, το γήπεδο που έκλεισα είναι 7Χ7 και αν θες γίνεται και 8Χ8.
Όσοι θέλουν θα έρθουν και στη χειρότερη παίζουμε με αλλαγές. Αν πάμε 10 άτομα μόνο, θα αναγκαστώ να κλαδέψω τον Stelios που τρέχει (θα φάω και brownies :p) γιατί εγώ δε θα τρέχω 80 λεπτά πάνω κάτω. Δε το έκανα όταν ήμουν νέος. Θα το κάνω τώρα στα γεράματα?
ΥΓ. Tα γκολ πίσω από τη σέντρα είναι ηδονή. Θα σας βάλω και σε αυτό τον αγώνα. Να το ξέρετε!
Καλώς, ας παίξουν ως αλλαγές τα γερόντια. Πάντως μη γίνει μπουλούκι πάλι, δε λέει…
Κρίμα που δε θα είναι ο θεριός να τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΩ πάλι.
Ε μαγκες όλα κι όλα, εγώ σε 7χ7 που γίνεται 8χ8 10 άτομα δεν παίζω. Ούτε 12. Θελω κι εγώ να ζήσω για brownies.
τα δικά σου μου ανήκουν ήδη!
your brownies are belong to us