Η μάχη των τιτάνων

ε οκ, δεν το κλείνουμε για 14 κ είμαστε οκ ???

σαπάκια όλοι…

εγώ πάλι θέλω να τρέξω όσο αντέξω. αλλαγές κ άλλα αδερφίστικα δεν μαρέσουν… :lol::lol:

Εννοείται χωρίς αλλάγες!!14 κ είμαστε οκ…

Καλααα όταν θα ζητάτε να κάτσετε τέρμα, θα σας πω εγώ :expressionless:

regueiro87
tylerdurden
Stelios86
karvou
dude(μάλλον)
Keyser(μάλλον)
mrwhatsisname
montecristo
Demon_Cleaner
kostis013 (μάλλον)
ifrit

11 προς το παρόν, οι 8 σίγουροι. Άντε δηλώστε!

έχουμε μια βδομάδα να βρούμε παίκτες, κ αν δεν βρούμε απτο φλώρουμ, συμπληρώνουμε. το θέμα όμως είναι να βρούμε από το φόρουμ.

επίσης πρέπει να ανήκουν όλοι στην Άρια φυλή και πριν τον αγώνα να χαιρετούν έτσι:

:stuck_out_tongue:

αν σε κόψω στα δυο με τάκλιν στην καρωτίδα θα σε μάθω να λες εξυπνάδες…

http://www.youtube.com/watch?v=nM8H41em-0w

ατακα στο 0:18

Βαλε με και μενα για Τεταρτη αλλα οχι 100%…Οταν υπαρξει προβλημα με τις συμμετοχες θα πω σιγουρα γιατι τωρα δεν ξερω…

Παίζεις εσύ τόπι; 8O

:lol:

Θέλω να δηλώσω σε τούτο το topic,πως οι υπόλοιποι rangers δεν έχουμε καμιά ευθύνη για τον κόκκινο.Αν σκοτώσει κανέναν ή έστω τον τραυματίσει,θα είναι λόγω της δύναμης του και μόνο.

ΟΚ, Τετάρτη βραδυ μπορω και γω οποτε μεσα αλλα υπό δύο αυστηρές προυποθέσεις:

1ον: Ως περηφανος Κελτης ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να συνυπαρξω στην ιδια ομαδα με κανεναν απιστο που φέρει το απεχθες και αηδιαστικο προσωνυμιο “Rangers”!!!

Φορτίζω επικινδυνα την ατμοσφαιρα, θα ειμαι ηθικος αυτουργος αν γινουν επεισοδια στο Μετρό!!:stuck_out_tongue:

2ον: Αυτη τη φορα θα ειμαι συμπαικτης με τον Stelios γιατι φοραει πρασινα και τριφυλλια και μ’αρεσει και κυριως γιατι την αλλη φορα που τον ειχα αντιπαλο μου ειχε βγαλει την Παναγία!!! Που πας ρε φιλε, επειδη εσυ πινεις ντοπα αντι για Caotonic νομιζεις οτι εχουμε ολοι ορεξη να τρεχουμε σαν παλαβιαριδες???:? Εεεεεεεεεεεε???:frowning:

Eιμαι ρεηντζερ αλλα σε 13 μερες παω να σπουδάσω dundee… Mε αγαπάς? :oops:

Νομιζω οτι ηδη σε συμπαθησα!!!:stuck_out_tongue: Τωρα που εβαλες και για αβαταρ τον παλαι ποτε θρυλικο Michael Knight!!:thumbup:

Για τα τριφύλλια ρε γαμώτο! :stuck_out_tongue:

Άντε ωρέ, μαζευτείτε για να κλείσουμε γήπεδο μεθαύριο το αργότερο…

Yπενθυμίζω:

Έλα να μαζευόμαστε. Το γήπεδο είναι 7Χ7 και γίνεται και 8Χ8 αν θέλουμε! Δηλώστε συμμετοχή τώρα!

Την Τετάρτη στις 21:30 στα γήπεδα του Καραπιάλη, θα εμφανιστεί ο αληθινός διάδοχος του Ζιοβάνι( ποιος ντιόγο τώρα…) , ο νέος Ροναλντίνιο, ο γητευτής της μπάλας και των δίπιτων. O Zouglau dos santos torsten ferreira menem θα ναι κει. :lol:

Εγώ ψηφίζω 7x7… Αν συμφωνείτε λείπει ένας ουσιαστικά.

ps: karvou, ξέχασες το Thorgal

Eτοιμάσου να παίξεις κόντρα στον Τάσο karvou Πάντο!!!

Copy paste το έκανα και απλά έβαλα rasputin. Άρα και Thorgal!!!

Όσοι είστε στο “μάλλον”, επιβεβαιώστε ρε!!!

αν δεν απαντήσουν οι “μπορεί”, τους κόβουμε κ βάζουμε δικούς μας…

εμπρός, πείτε