Η μάχη των τιτάνων

Ωραία θα έχουμε επάξια αντιπροσωπεία με τους Λουκίνιο, Καρβούρου και Ζουγκλάου :stuck_out_tongue:

Γαμώτο ανυπομονώ να ξανακατεβώ, να παίξουμε πάλι όπως τη προηγούμενη φορά και να νικήσω.

ΧοχοχοΧοχοχο…

Δεν ξέρω όμως πότε…:frowning:

Εγω που ειμαι ‘‘μπορει’’ βγαλτε με…

Γραφω την επομενη 4 μαθηματα και δεν θελω να ειμαι κομματια…Ελπιζω να ξανακανονισουμε…

Δυστυχώς παιδία και εγώ δεν θα μπορέσω…Όπως είχα πει μπαίνω ναυτικό την επομένη και οι υποχρεώσεις να δω και να με δουν φίλοι και γνωστοί δεν μου αφήνουν ελέυθερο το βράδυ της Τετάρτης…Πραγματικά χίλια συγνώμη…Εννοείται πως γουστάρω με χίλια να έρθω σε κάποια επόμενη φορα…

Κι εγώ μέσα παιδιά!!!

regueiro87
Stelios86
karvou
dude(μάλλον)
Keyser
mrwhatsisname
montecristo
Demon_Cleaner
kostis013 (μάλλον)
ifrit
thorgal
zouglau

12 μετράω και οι 2 όχι σίγουροι. Πείτε σε δικους σας μην καταλήξουμε να παίζουμε 6χ6 σε 7χ7+ γήπεδο
Άντε και κλείστε κανά ραντεβού όσοι είναι να συναντηθείτε στο μετρό.

βγάλε τον rasputin manos :wink:

σημερα ειναι ?

Παιδιά εγώ έχω μια οικογενειακή υποχρέωση και δυστυχώς δε θα μπορέσω :frowning:

regueiro87
Stelios86
karvou
dude(μάλλον)
Keyser
mrwhatsisname
montecristo
Demon_Cleaner
kostis013 (μάλλον)
thorgal
zouglau

9+2…

Πάντως και 12 να πάμε δε με χαλάει.

[B]λοιπόν οι “μάλλον” κόβονται. until next time fellas.

οι 11 σίγουροι είναι οι παραπάνω[/B]

ψάχνουμε 1. στέλιο μίλα μου σε τηλ ή μσν ή κάπως. μπορείς να φέρεις 1 ?

[SIZE=“3”]ραντεβού 9 στο μετρό Χαλάνδρι [/SIZE]να πάμε όλοι μαζί. sharp. μην αργήσετε, θα είναι μαλακία

ζητώ ταπεινά συγγνώμη που δεν εχω μιλήσει τόσο καιρό. θα θελα πολύ να ρθω αλλά έχω ένα προβληματάκι. το δεξί μου μάτι είναι τίγκα βλαμμένο και δε μπορώ να “φτιάξω” μηνιαίο φακό που να κάθεται καλά πάνω του (το στόρυ κρατάει σχεδόν ενάμισο μήνα τώρα). θέλω πολύ να σας γνωρίσω, θέλω πολύ να παίξω μπάλα αλλά δε λέει να παίζεις μπάλα χωρίς να βλέπεις! αν είστε όλοι άμπαλοι και δεν έχετε πρόβλημα να προστεθεί ένας ακόμα, θα ρθω πάντως.

ψ. σαλιάρες παίζουν τελικά?

dude kαταλαβαίνουμε. θα κανονίσουμε κανά φόρουμ μύτιν να γνωριστούμε… σε έβγαλα πάντως…

σαλιάρες έχουν όλα τα γήπεδα. κ το φόρουμ μας έχει για όταν εγγράφονται γυναίκες…

Εγώ θα έρθω κατευθείαν με το αμάξι στο γήπεδο. Ξέρω που είναι!:slight_smile: 9:15 θα ειμαι εκει.

Αν χρειαζόμαστε τελικά κανέναν παραπάνω πείτε μήπως καταφέρω και βρω…

Αν καταφέρεις…φέρε αντί εμού. Σόρρυ…

Sorry guys, άργησα να γυρίσω…

Βγάζοντας και τον potofgold είμαστε κάπως έτσι:

1 Stelios86
2 karvou
3 Keyser
4 mrwhatsisname
5 montecristo
6 Demon_Cleaner
7 thorgal
8 zouglau
9 mandrake
10 regueiro87
11 δικός μου

και άρα ψάχνουμε έναν για να παίξουμε 6x6.

Δε νομίζω πως 10 άτομα δε θα βρούμε έναν. Όποιος βρει πρώτος λέει και τελειώνει το θέμα.

ps: ο μάνος δε θα ερχόταν;

Κι εγώ μπορώ να πω του αδερφού μου. Πείτε μου να κανονίσω.

φέρε, αλλά πες μας αν μπορεί όντως :wink:

Στελιο ο Regueiro87 ειναι ο Μανος :!: