Έκλεισε. 9:30 εκεί. Τελικά θα παίξουμε 7χ7 ή 6χ6;
Το γήπεδο είναι 7Χ7, αλλά και 6Χ6 μπορείς να παίξεις. Αν κάποιος ακόμα θέλει να έρθει, θα βόλευε να βρει άλλον έναν και να μας έρθει, αλλά πλέον έχουμε έστω το μίνιμουμ που χρειάζεται
Έχω παίξει άπειρες φορές στα γηπεδάκια του Καραπιάλη και ειδικά στο 7χ7. Παίζεις πολύ καλύτερα με 12 άτομα. Με 14 γίνεται μπούγιο και δεν μπορείς να αλλάξεις μια πάσα. Γαμώ θα παίξουμε
Ε, δε φταίω εγώ αν μιλάτε συνθηματικά!
Ζήτησα από το ίφριτ να ενημερώσει χθές επειδή εγώ δεν μπορούσα, αλλά με έγραψε κανονικότατα.
Σόρυ παίδες, όμως είμαι άρρωστος (πάλι) από χθες και δεν μπορώ να έρθω…
demon ντροπή τελευταία στιγμή
εδιτ : βρήκα εγώ αντικαταστάτη του demon
συνεχίζουμε έτσι τα λέμε το βράδυ
Ρε σεις ειλικρινά συγγνώμη, δεν την είχα προγραμματίσει την αρρώστια…
Επίσης, βρίστε και το ίφριτ που δεν ενημέρωσε για μένα ενώ είχε πει ότι θα το κάμει…
ANAKOINΩΣΗ
H επιτροπή δίωξης ντόπινγκ του rocking.gr ανακοίνωσε ότι οι κάτωθι χρήστες
stelios86
zouglau
karvou
keyser
επελέχθησαν για αιφνιδιαστικό, προληπτικό έλεγχο και καλούνται να προσέλθουν στις αγωνιστικές εγκαταστάσεις με το απαραίτητο δείγμα ούρων που θα σταλθεί σε ειδικό χημικό εργαστήριο στη Βιέννη. Οι παραβάτες αποκλείονται για 4 χρόνια από κάθε αθλητική δραστηριότητα του site και θα διώκονται ποινικά.
Aπό την κεντρική του www.rocking.gr
H αποφαση αυτη βγήκε με τη δικαιολογια: “Τρέχουν αυτοι γαμώτο” ?
Οι χρήστες επελέγησαν στην τύχη για να εξασφαλισθεί η αντικειμενικότητα και η ισονομία στους κόλπους του ρόκινγκ. Παρακαλώ τέτοια σχόλια να εκλείπουν αλλιώς θα κινηθούμε μέσω της νομικής οδού για δυσφήμιση
Τύχη my ass!!!
ΚΑΤΩ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΡΟΚΙΝΓΚ
άσε ρε αρκουδιάρη…
χινάρι επικό σήμερα, με επική ανατροπή από τους σαπιοκοιλιές…
δεν σας χάλασε μπαμπαλουέτες
και ενώ με εμάς έπαιζε και ένας κουτσός…
Απίστευτη αυταπάρνηση και πάθος για την νίκη χαρακτήρισαν την ομαδάρα μας. Αν είχαμε 5 λεπτάκια ακόμα θα είχαμε ρίξει ακόμα 5 γκολ. Αργήσαμε να ζεσταθούμε , αλλά άπαξ και έγινε αυτό πήρε φωτιά το γήπεδο. Κάθετες, λόμπες, τακουνάκια, πλασεδάκια, κεφαλιές , σέντρες, ξαφνικές άμυνες… χαμός έγινε. Επίσης συμφωνούμε όλοι νομίζω ότι εγώ παίζω καλύτερα το ρόλο του βαρύ φορ από τον Σόουζα του Παναθηναικού
:lol::lol::lol:
Ναι ρε φίλε κάπου εκεί που καθόμασταν όλη οι ομάδα αμέριμνοι και ξηνόμασταν σφυρίζοντας γαλήνια ενώ οι αντίπαλοι επιτίθονταν, ξάφνου σαν να μας τσίμπησε μέλισσα πηγαίναμε να αμυνθούμε. Είναι ένα νέο σύστημα για να τους πιάνουμε στον ύπνο
Κάψιμο…
Λοιπον ψηστε το για 20 Σεπτεμβρη που οπως ολα δειχνουν θα κατεβουμε.
Ισως πεισω και Χοκαμ να παιξει,αλλα νταξει λιγο χλωμο :Ρ
πεφτει σαββατο αλλα ειμαι μεσα εννοειται…
Μέσα και τα ελληνικά στρατά!
Καλώς εχόντων των πραγμάτων βέβαια…