Η μάχη των τιτάνων

λοιπον μεσα και ο δατς γουαη

therion
ChrisP
thats why
rock

therion
ChrisP
thats why
rock
nacho87

Prittas87

Μπράβο μπράβο, κανονίζετε μπάλα όταν ο παιχταράς έχει εξεταστική. Τι να σας πω μωρέ.

Πω μαλακα τι γκρινιας εισαι.Εγω καιω ενα μαθημα στις 22 και γραφω 2 μαζι στις 26 και κατεβαινω για At the Gates και θα παιξω και μπαλα.
Τρομπα:!:

Zηλεύω θέλω και εγώ.:frowning:
Δεν πειράζει την επόμενη φορά…

Πφ. Θα τα πούμε κάποια στιγμή στο γήπεδο εμείς οι 2. Και ναι, είναι απειλή.

Αν βολεύει το πρόγραμμα ίσως έρθω για να βουλώσω μερικά στόματα. Χα!

Βασικά θα είμαι στο φεστιβάλ της ΚΝΕ. Εγώ είχα όλη τη καλή διάθεση. Σορρυ…

Α ναι?Εξεταστικη δεν εχεις?Για την κνε εχεις χρονο ε?
Οκ.Ρουφιανε.

Σταμάτα να σπάμάρεις ρε. Ειμαι κομματόσκυλο. Βασίλη έχω να δω 2 χρόνια!

Εξάλλου πέφτει σάββατο, εγώ μετά είδα πότε είπατε για μπάλα:lol::stuck_out_tongue:

ελα ρε φριντομ τον παπακωσταντινου τον βλεπεις οποτε θες…με τον θεριον ποσες φορες θα χεις την τυχη να παιξετε μπαλα ?

Εσυ σπαμαρεις.Εγω θα παιξω μπαλα.

rock
Chrisp
Thatswhy
Vangjeli87
Therion

Καρβου?Μοντε?Ιφριτ?Παιδια?Λετε.

Συνουσιάζεσαι

Επειδή έχει κανονιστεί και με κατάλληλη παρέα:p

Εξάλλου με το θέριον είχα ξαναπαίξει μπάλα και δε νομίζω να είχε ευχάριστες αναμνήσεις:har:

Πω μαλακα τι μεταλλας εισαι συ.Βαζεις τις γκομενες πανω απο την ΜΠΑΛΑ?

Αφήνω τον κοκε87 να απαντήσει.

20 του μηνός παιδιά, με την καμία δε μπορώ… Διαλέξτε όποια άλλη ημερομηνία θέλετε (π.χ. 21) και έρχομαι με τα 1000. Πετύχατε τη μόνη ημερομηνία που δε μπορώ να έρθω για μπάλα…

ούτε εγώ. θα βγώ ραντεβού με κάρβου. κάντε το 21

Ναι,21 ειναι η συναυλια και 22 γυρναμε Θεσσαλονικη.Αρα δεν παιζει.Η μονη εναλλακτικη ειναι αν κατεβουμε απο Παρασκευη 19 και παμε τοτε.

πάμε 21 απογευματάκι αν μας θέτε. ακόμα κ 19 είναι κάπως δύσκολο, αλλά πιο εφικτό…

Επειδή σε βρίσκω εδώ θα στα χώσω ωμά:

Το τοπικ αφορούσε ειδικά την αδιέξοδο στην οποία ίσως έχουμε βρεθεί όλοι οι μακρυμάλληδες,φτιάχτηκε με αγάπη και στοργή και δεν έπρεπε να κλειδωθεί.:oops: