Αμα το λαηβ αρχιζει 9 απο τις 7.30-8 εκει θα ειμαστε ρε,ποτε θα παμε για μπαλα,μεσημεριατικα?
Ας απαντησουν οσοι μπορουν και για ποτε μπορουν(Παρασκευη ή Σαββατο) και βλεπουμε.
Αμα το λαηβ αρχιζει 9 απο τις 7.30-8 εκει θα ειμαστε ρε,ποτε θα παμε για μπαλα,μεσημεριατικα?
Ας απαντησουν οσοι μπορουν και για ποτε μπορουν(Παρασκευη ή Σαββατο) και βλεπουμε.
ναι εντάξει οκ κλείστε εσείς κ βλέπουμε.
Σάββατο αποκλείεται πάντως
dead το τόπικ υπάρχει. επίσης υπάρχουν κ πμ αν με θες κάτι
αντε ρε παιδια δηλωστε συμμετοχη !!
δώστε μου 2 μέρες κενό, για να σας πω αν θα χρειαστεί να αλλάξει η ημερομηνία από 19 σε 20… :oops:
Τς τς τι κωλοτουμπας εισαι :!:
Να αλλαξει,βολευει καλυτερα Σαββατο :Ρ
Και εγώ μέσα
Eγώ θέλω Zouglau πάλι. Παίζει πολύ stoner λέμε!
Αν έχει συνέλθει το πόδι μου ως τότε, μέσα… Απλά είναι πολύ maybe.
Κι εγώ μέσα.
Therion
Rock
Chrisp
Wlodarczyk87
Ifrit
ThatsWhy
Spex
Keyser
8 μεχρι στιγμης.Θα βαλουμε οριο στους 14 για να παιξουμε καλα,οχι σαν την αλλη φορα που ημασταν 17 :Ρ
Aλλοι 6 χωρανε.
Στελιος και Ανχολη ειναι στο μεημπη.
Λετε οσοι ειστε στανταρ.
γκολντ?
Μη σπαμαρεις Πιοτρ.
Για Σαββατο 20/9 τελικα το ΝΤΕΡΜΠΥ,οχι Παρασκευη.
Για σάββατο είμαι κ εγώ μπέημπη γκολδ τελικά. άλλαξε το knowusbetter που είχα
Να ξαναγραψεις τη λιστα με το ονομα σου μεσα τοτε και να πεις και ζουγκλαου και αν μπορει να ξαναγραψεις τη λιστα με το ονομα σου και το ονομα του μεσα.
Και γω μέσα είμαι παίδες. ¶ργησα να απαντήσω επειδή δεν είχα δει τα νέα ποστ 8)
Manos87 δεν παίζω stoner ακόμα. Σε κανά δίμηνο ίσως. Προς το παρόν κυμαίνομαι σε doom ρυθμούς a la Saint Vitus
To κοντρόλ σου βρωμάει ΜΠΕΡΜΠΟΝ :!:
Ωραια επειδη ομως μολις συνειδητοποιησα οτι εκεινη τη μερα στις 7 ειναι το Αρης-ΠΑΟ (και χανω και το γηπεδο :x ) μετα τις 9.30 η μπαλα οκ?
Οσοι λετε οτι ειστε μεσα γραφετε τη λιστα ρε :!:
Με κολακεύεις :lol:. Επιφυλάσσομαι την άλλη φορά να έρθω με ένα μπουκάλι southern comfort και πλαστικά ποτηράκια για σφηνάκια
χαλανδρι θα κλεισουμε ? μηπως πρεπει να κλεισει καποιος σιγα σιγα για να το χουμε και σιγουρο…?
Ε να μαζευτουμε κιολας πρωτα.
Μιλατε ρε.