Η μάχη των τιτάνων

Εγω παντα θα σ’αγαπω. :oops:

Θαμαι ο ομορφος.

ανοίγει ο καιρός, γουστέρνω. καυλημέρες

Iσχύει τελικά; Πόσοι είμαστε;
Eγώ έχω μία ενόχληση από χθες που έπαιξα, αλλά νιώθω όλο και καλύτερα και θέλω να παίξω.

Να τσακιστείς να ρθεις :stuck_out_tongue:
Είμαστε 10 + 2 pending…

Thorgal
Mr_Ogunsoto
Dude
My my my Μαναμ ο thats why
ChrisP
Giannis De Oliveira…
Ανίερος Μάρτυρας
Heatseeker
Mule
Spaman
Vitolo87 (?)
Stelios86 (?)

Αχ καλέ μπήκα στην ομάδα! :oops:

Εγώ γαμώτο δε θα μπορέσω να έρθω καθόλου. Καταραμένες ιώσεις. [-X

Το γηπεδάκι είναι στο όνομα Πατεράκης. 7 η ώρα. Θέλω φωτογραφικό υλικό από τους πανηγυρισμούς του δατς γουαη.

OK, εγώ θα έρθω. 8)

τι πούστης κωλόκαιρος ειν αυτός γαμώ τα πρέκια μου.

ψ. να ρθω με κάπως άλουστο μαλλί γιατί αν κάνω μπάνιο τώρα και βγω, την έχω στο τσεπάκι την πνευμονία. να με συγχωρνάτε οι συμπαίκτες μου :stuck_out_tongue:

Ετοιμαστείτε για πολλή παράγκα σήμερα…

Ειχα live ανταποκριση απο το γηπεδο. Μαχονται τα παιδγια. Για την φανελα, χαχαχαχα.

ούτε κατάλαβα πότε τελειώσαμε :!:

μάλλον επειδή είμαι τέρας φυσικής κατάστασης :tomato:

να με συγχωράνε οι συμπαίκτες μου για τις τυφλές γιόμες :stuck_out_tongue:

και ο κρισπ για την λαβή ελληνορωμαϊκής πάλης στην πρώτη φάση :oops:

Χα, δεν μασάω εγώ!
Είμαι μάχιμος!!

Τον ντουντε τον συχγωρω γιατι ετρεχε ενω τον κοιταζα :smiley:

To thats why ειναι τεχνιτης που κρυβεται, και εχει και εμορφη γκαρνταρομπα.

Το πνεμονι παντως τοφτυκα.

εδιτ: Που χασαμε κατηγορω τη μπλουζα του Σαμαν. :expressionless: Εμποδιζε τις τελικες.

Ένα μπράβο στα παιδιά που έχουν πνευμόνια και τρέχουν, και κυρίως, που δε μας έβριζαν γιατί δε κάναμε το ίδιο :stuck_out_tongue:
Δατς_γαη μεγάλος μπαλαδόρος, αλήθεια. Και όντως ωραίος ρουχισμός.

όντως, αν έπαιρνε φόρα πιο νωρίς ο σέντερ φορ ΟΛΚΗΣ thats why, θα τους είχαμε λιανίσει :!:

έτσι, ν ανάβουνε τα αίματα :stuck_out_tongue:

Αδικια!!!
ΑΝ ειμασταν λιγο πιο προσεκτικοι στην τελικη προσπαθεια και ΑΝ δεν σνομπαραμε ΤΟΟΟΣΟ πολυ αυτην την ομορφη κοπελια που τη λενε Αμυνα (εκτος απο τον dude τον οποιο προσκυνω ταπεινα:bow:) το ματς το ειχαμε!!!:D:p

Επισης ΔΕΝ μας δοθηκαν τριανταοκτω ( 38 ) πεναλτυ ακριβως ιδια (οπτικη ΚΑΙ σωματικη "επαφη"8O) με αυτο που δοθηκε στον γαυρο την Κυριακη (το οτι τα 4/5 των αντιπαλων μας ηταν Ολυμπιακοι ειναι εντελως τυχαιο:lol:).

Θα τα γραψω ΟΛΑ στην ΠΡΑΣΙΝΗ αυριο αντικειμενικοτατα με εκτενες ρεπορταζ!! Θα δειτε τι θα παθετε ρε!:evil: Θα σας τελειωσω καθικια!!:twisted:

θελω τη μαμα μου…:(:-s

Άλλη φορά όποιος κάθεται έξω να τραβάει και βίντεο :p, να ανεβάσουμε τις αμφισβητούμενες φάσεις για σχολιασμό από τους Βαρούχες του Φόρουμ! :p:lol:
Πλάκα-πλάκα έιμασταν όντως 4/5 γαύροι και ο Seeker σε ρόλο… Νικοπολίδη :lol:

Ωραία περάσαμε, γνώρισα και και μερικούς ακόμα που δεν ήξερα, ανάμεσα τους και τον γίγαντα Δατς!
Άντε την επόμενη φορά να μαζευτούμε περισσότεροι και να παίξουμε 7Χ7.

ΞΕδίπλωσα το ταλέντο μου κεινη την ημέρα.
η κουραση μετα ήταν εντονη κυριως ψυχολογικά είχα τελειωσει
παιζει να χα συγκαει περπαταγα καπως μετα;p

:lol:
Θα σου φέρουμε Προδερμ την επόμενη φορά…:stuck_out_tongue:

Πέρα από την πλάκα, να ξανάρθεις όταν ξαναπαίξουμε. Είπαμε: Oι κάρτες του φόρουμ δεν μετράνε στη μπάλα… :wink:

Next week?