Η μάχη των τιτάνων

μετά τις δεκαεφτά πληηηζ.

Δε το κάνουμε μετά τις 21 καλύτερα??:slight_smile:

Ναι, αλλά πριν τις 22.

Να μη φύγεις για τα ξένα ρε άμπαλε:!:

αν είναι άμπαλος, δεν τον θέλουμε! :stuck_out_tongue:

πάμε 21 βράδυ ή 22 μεσημεράκι :smiley:

Ναι, αλλά μετά τις 25

Αυτο δεν παιζει γιατι ψηνομαι και εγω…

Ειδικα αυτο το διαστημα θα ζω το ονειρο στο Μιλανο…

Κανονιστε αλλη μερα please…

ωραία. πείτε ξέρω γω αυτοί που ψήνεστε ποιές μέρες δεν μπορείτε για να καταστρώσουμε το βέλτιστο σχέδιο.

το είδατε το [SIZE=“5”]ΔΕΝ[/SIZE] πριν το μπορείτε ε.

Δε βγαίνει άκρη έτσι… Θα προτείνει κάποιος -λογική- μέρα και ώρα και από κει και πέρα μετράμε συμμετοχές.

Καλύτερα έτσι.

Από την άλλη βδομάδα εγώ δε μπορώ, οπότε προτείνω αυτή τη παρασκευή, 13 του μήνα. Όσοι δε μπορείτε προτείνετε άλλη ημερομηνία και βλέπουμε.

Θα σας σκασω ντοπαρισμενος τον Μαη, και αυτο ειναι δεσμευση.

Θελετε να παιξουμε στο ΟΑΚΑ πριν τους ΑC/DC?

Οι Answer παιζουν ρε κουτε πιο πριν :slight_smile:

ροκινχαα

Γω την παρασκευή είμαι λέφτερος, οπότε μπορώ (αυτό είναι σχετικό, αφού είμαι άμπαλος, και έχω να παίξω από τον Ιούνη, οπότε θέλω και μία αλλαγή… :p)

Υπάρχουν άνθρωποι με σπασμένο πόδι εδώ…Φτου σας αλήτες…Ντροπή…παρακαλώ να κλειδωθεί το thread…:p:p
Μιλάμε σε άνθρωπο που κάνει δίαιτα για πιτόγυρα και σουφλέ σοκολάτας??:lol::lol:

Εγω μεσα αλλα προτιμω Σ/Κ. Αν ειναι για καθημερινη καντε το αργα για να εχουμε ξεμπλεξει με δουλειες κλπ…

Ψησου. Αλλα με Celtic shirt, ok?

Θα’μαστε μπουλουκι εκει ρε.:-s

:?

Ωραία ξεθάβω απ’ το ράφι τη φανέλα της Αργεντινής από τώρα δηλώνω παρών για την επόμενη φορά που θα κανονιστεί κάτι, όποτε κι αν είναι.

ειδα ονειρο οτι ημουν στης γιαγιας μου και ειχε μπισκοτα παπαδοπουλου και ηθελα να τα φαω.

κατι τετχοιο.

Και γω μεσα. Κανονιζουμε στις γιαγιας σου?

οι νικητες τρωνε τα μπισκοτα!:stuck_out_tongue:

Πολλή σαπίλα έπεσε…

Thorgal;