Ρε συ, ο Χιτσικερ ειχε πει αυτο…
οποτε λογικα μας λειπουν 3. Αναλαμβανουν 3 να φερουν απο εναν ο καθενας ξερω γω? Εγω πχ μπορω ανετα να βρω εναν.
Ρε συ, ο Χιτσικερ ειχε πει αυτο…
οποτε λογικα μας λειπουν 3. Αναλαμβανουν 3 να φερουν απο εναν ο καθενας ξερω γω? Εγω πχ μπορω ανετα να βρω εναν.
αν δεν άλλαξε κάτι, ο χιτσικερ είναι εκτός.
Μπορω και εγω να φερω εναν φιλο… του το ειπα ηδη οτι ενδεχεται να τον χρειαστω για μπαλα αυριο το απογευμα ωστε να το εχει υπ’οψιν. Αν μεχρι αυριο συνειδητοποιησουμε οτι οντως τον χρειαζομαστε θα τον φερω μαζι
ΟΚ, εχω βρει και γω εναν διαθεσιμο. Οποτε μαζι με του Γιαννη μας λειπει ενας.
Υποθετω οτι ο Ανχολις θα ερθει…
Δείτε πώς πάτε με παίκτες και αν δε βγαίνουμε 14 ως το βράδυ, μου στέλνετε ένα sms (thorgal και λούκι έχουν τον αριθμό μου) και φέρνω εγώ extras.
Αμα κατεβω στο μετρο Χλανδριου,ειναι κοντα μετα το γηπεδο για να ερθω με τα ποδια??δεν εχω ξανανεβει ποτε σε αυτη τη περιοχη και λεω να παρκαρω τη μηχανη στους αμπελοκηπους και να συνεχισω με μετρο μεχρι εκει…
Κοντα ειναι, 5-10 το πολυ λεπτα περπατημα
Δίπλα είναι, αλλά ξεχνάτε ότι μετά την Εθν. Άμυνα μετρό γιόκ:(
Μέχρι Άμυνα πάει το Μετρό, μετά θα πρέπει να πάρεις λεωφορείο. Πάντως η στάση του μετρό είναι δίπλα στο γήπεδο, κάπου 200-300 μέτρα απόσταση…
Πω το ξεχασα, ελπιζω να το δει μεχρι αυριο ο Lupin, μην τον παρω στο λαιμο μου
Στελιο μαλλον αλλο ενα ατομο θα χρειαστουμε καθως ο Thorgal και εγω θα φερουμε φιλαρακια!
Ωραια,ωραια,σταση λεοφωρειου απο κει και αριθμος,που και ποιος ειναι?Ξερεται αν περναει συχνα,μην αργησω δλδ…
X5 σίγουρα (αφετηρία Κατεχάκη στο μετρό, τέρμα Πλακεντίας). Τώρα με το κλείσιμο των σταθμών περνά κάθε 10-15 λεπτά τις καθημερινές, οπότε λογικά κάθε 20-30 τα Σ/Κ. Επίσης το 403 αφήνει μπροστά από το μετρό, αλλά κάνει παραπάνω ώρα λόγω του ότι πάει από Αγ. Παρασκευή.
Φέρνω κι εγώ έναν λοιπόν και -ελπίζω- είμαστε 14. Αν αλλάξει κάτι, κινητά…
lupin, εγώ θα σου πρότεινα να ρθεις με τη μηχανή πάντως ή να φορτωθείς σε κάναν με αμάξι γιατί κυριακή και συγκοινωνίες δεν είναι καλός συνδυασμός!
Ο ανχόλις επιβεβαιώνει λοιπόν
Ο διωγμός δεν είναι αρκετός για να κρατήσει το λιοντάρι εκτός αρένας.
Ανχόλη Μάρτηρ: Η Διδαχή. Η Εξάρτηση. Ο Άνδρας.
Δικιο εχεις,και γω το σκεφτομουνα τωρα…θα δω χαρτη πιο μετα να βρω το δρομο,γτ μεχρι εθνικη αμυνα τοχω με τη μηχανη,απο κει και περα δεν εχω ξαναπαει ποτε μου και δεν εχω ιδεα για την περιοχη…ελπιζω στο χαρτη…παντως,αν καποιος φευγει απο δαφνη και τοχει γενικα για εξτρα ατομο,ας μου το πει,θα βολεψει φανταζομαι περισσοτερο…
κηφισίας, στρίψε στο ψυχικό για εθνικής αντιστάσεως, μετά βγες παπανικολή. αυτή αλλάζει παρακάτω όνομα σε δουκίσσης πλακεντίας. ε εκεί πάνω είναι το μετρό. γενικά για κυριακή δε θα σου πάρει πολύ ώρα. θα σου πρότεινα να σε μαζέψω αλλά το αμάξι μου είναι υπεραιωνόβιο και δε θέλω να παίρνω τις τύχες άμοιρου κοσμάκη στις πλάτες μου γενικώς :p.
Χαχα,κουλ ρε,θενκς για το δρομολογιο,πιστευω να το βρω εν τελη…O Γρακχος μονο να ειδοποιησει πως θα ερθει και αν το ψησει για ενα επικο δικαβαλο ροουντ τριπ…
Οκ,εγω με Γρακχο θα ερθουμε με μηχανη…dude,το δρομολογιο που μου εδωσες,βγαζει μετρο δουκισης πλ. ετσι?ειναι κοντα το γηπεδο απο κει ε?καποιος ας στειλει με Pm κανα κινητο,αν χρειαστουμε καθοδηγηση κτλ…
lupin, ξέχνα τα τα μετρό. το γήπεδο είναι στο δεξί σου χέρι έτσι όπως έρχεσαι, αλλά ΠΡΙΝ από το σταθμό του χαλανδρίου (για δουκ. πλακεντίας ούτε λόγος). για την ακρίβεια αφού περάσεις την “πλατεία” κέννεντυ (είναι τα φανάρια επι της παπανικολή που αν στρίψεις δεξιά βγαίνεις αγία παρασκευή, από κει και πέρα η παπανικολή αλλάζει όνομα σε δουκίσσης πλακεντίας) μπαίνεις στον τρίτο δρόμο που συναντάς στο δεξί σου χέρι (κέας) και σε 20 δευτερόλεπτα θα δεις το γηπεδάκι!