Η μάχη των τιτάνων

Ωραια,με πλοηγο και συνοδοιπορο το γρακχο,ελπιζω να το βρω ευκολα,πιο κατατοπιστικος δεν γινεται,θενκς…

Ελπίζω να το πιασες εσύ πώς πάμε, γιατί εγώ δεν κατάλαβα Χριστό. :oops:

καλο παιχνιδι παιδια…λιγο πολυ ισαξιοι ειμαστε ολοι…οποτε θελετε ξανακανονιζουμε…καλυτερος παιχτης του αγωνα ο γκολκιπερ μας…:smiley:

ποιός ήταν, αλήθεια;; όντως έπιανε απίστευτα πράγματα…

Το τέρμα μας ναι, επίσης στέλιος, ρεντραμ και λούπιν!

Στο Β μέρος ήμασταν καλύτεροι, δίκαιο το αποτέλεσμα, τα λέμε στο επόμενο ματς:!:

Πείτε “ενδεκάδες” και σκορ ρε!

8

Redrum
Thorgal
Γιάννης (φίλος Thorgal)
Γράκχος
Dude
Stelios

5
μοντε
γιαννης…
φριδομ
λουπιν
τζαμροκ
φιλος γιαννη… (νομιζω)
φιλος

Παιζει να εχω ξεχάσει άτομα, βοηθήστε με!

κι ένας φίλος του στέλιου μαζί μας νομίζω. red rum πολλα κιλά μπάλα, ομοίως και ο ακούραστος στέλιος! να κανονίσουμε πάλι.

Dude βράχος, δεν περνά ούτε κουνούπι λέμε! Που να έβλεπες κιόλας:lol:

Στέλιος ρισπέκτ, μου θύμισε Τζόλε στα καλά του.

Όλοι παίξανε πάρα πολύ καλά πάντως, τίγκα στις κάθετες και στους συνδυασμούς το παιχνίδι.

Βέβαια η ενέργεια του παχνιδιού ανήκει στο φρίδομ, μέχρι κι ο Καραπιάλης που καθόταν στο γραφείο του σε κάποια φάση που πήγα μέσα με ρώτησε αν είναι καλά το γίδι του δίπλα χωραφιού:p

Συνεπικουρώ με dude, εννοείται να ξανακανονίσουμε.

:lol::lol:

Πολλές χαμένες ευκαιρίες όμως γμτ:(

Και επίσης ο tzamrock είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τα περιστέρια και τις μπεκάτσες:p

Καλά ήτανε, αλλά εγώ φοβάμαι μήπως έχω πάθει ζημιά στον καρπό μου γαμώτο. :frowning:

Τόση ώρα έχει περάσει κι ακόμα πονάει. Ακόμα και για να σηκώσω ελαφρά αντικείμενα ξέρω γω, ζορίζομαι. :frowning:

Άτιμα σπορ, μ’ έχετε καταστρέψει :!:

Την επομενη φορα,καλυτεροι και πιο αποφασισμενοι…μια χαρα ηταν παντως,τρεξαμε,κουραστηκαμε και ειδαμε και νεες φατσες…να κανονισουμε και μια ρεβανς καποια στιγμη…βαλε παγο ρε γαβ γαβ…

Κοιταξέ το αύριο, μια φορά έχω σπάσει χέρι (καρπό) στη ζωή μου κι ήταν σε μουντιαλίτο. Κι είχα πέσει περίπου όπως κι εσύ. Άντε γιατί σε θέλουμε και στο επόμενο.

Περαστικά στον φίλτατο Black Adder κατ’ αρχήν…

Παραβλέπω τις κολακίες, μιας και είναι πασιφανές πως πρόκειται περί σχεδίου με στόχο τον εφησυχασμό μου. Την επόμενη φορά δε θα έχει προηγηθεί ποδηλατοπορεία 35km υπό 30C.

Διακριθέντες οι: αντίπαλο τέρμα, red rum, ο φίλος μου ο Θαλής, ο αντίπαλος Manchester και το μηχανάκι φίλος του Thorgal.

Kαλα περασατε ρουφιανοι.

Μη ξεχνατε.

ΕΡΧΟΜΑΙ

Χρειαζόμαστε ένα παιδί για τα παγούρια!

Ε εισαι που εισαι γιδι, να σου κρεμασουμε και κανα θερμος.

Aντε κατεβα κι εσυ να μπει και λιγο νεο αιμα στην ομαδα…απειρα ρησπεκτ ας μην ξεχναμε στον dude,που μετα απο 2 ωρες μπασκετ,ηρθε και κατεβασε ρολα στην αμυνα,διπλα στον ογκολιθο Redrum…

ολη την ωρα ηταν εκει και με κοροιδευε…ενα περιστερι που μουβγαζε τη γλωσσα και μουκανε για καποιο αγνωστο λογο χειρονομιες.τι να κανω?..στο τελος το πετυχα…:stuck_out_tongue:

Ιδέα μπαααααααας και κάτσει τπτ για Κυριακή…