Η μάχη των τιτάνων

Κοντά έπεσες. Οι 2 ομάδες της Ρώμης έχουν τη συμπάθεια μου, γιατί λατρεύω την πόλη. Παίζει να είμαι ο μόνος που αγόρασε φανέλα κι από Ρόμα και Λάτσιο την ίδια μέρα! :lol:

Ποια ομάδα των Μοντς? Ένα ένα μου τα λέτε μου φαίνεται! Εγώ θέλω στην ομάδα μου Στέλιος86, Λεβιάθαν και όλους όσους τρέχουν! Σιγά μη τους κυνηγάω!!! :lol:

ΥΓ. Τρέξτε ρε, όσο θέλετε. Μία να σας κάνω με το μπυροκοίλι μου και από το 5Χ5 θα βρεθείτε στο χωράφι Χ χωράφι

αν βολέψει η ώρα ψήνομαι κι εγώ. δε βάζω το όνομά μου ακόμα όμως γιατί μάλλον δε θα με βολεύει η ώρα και γιατί δεν έχω φακούς. απ την άλλη και την προηγούμενη φορά τα μισά έβλεπα, ίσως πρέπει να το δοκιμάσω κι ένα βήμα παραπέρα :lol:

Stelios86
Lupin
Jason
Red Rum
Καρβου
Thorgal
Giannis…

Kαι την ιδια θα ξαναβαλω στις 31… με τον κολοσσο Dellas στην πλατη:!:

Κάρβου έχω κι ένα γνωστό τον Πιζάρο, να τον φέρουμε κι αυτόν για την ομάδα σου?:stuck_out_tongue:

Νομίζω πως αρχικά είχαμε πει για 24, αλλά πήγε αυτόματα 31 γιατί θα ναι περισσότεροι…

Μην αγχώνεσαι dude, απ’ ότι καταλαβαίνω και τυφλόμυγα να παίξεις, πάλι θα βρίσκουν τοίχο.

Για 31 λεμε τωρα δλδ κ οχι αυτη τη κυριακη???Δεν θα ειμαι σιγουρος για τοτε(οχι τπτ αλλο,παει πολυ μακρυα…)…τεσπα,αφηστε το ονομα μου μεσα κ βλεπουμε…

Stelios86
Lupin
Jason
Red Rum
Καρβου
Thorgal
Giannis…
Mandrake

Ελάτε παιδιά! Είμαστε 8 και θέλουμε κι άλλους και μπορείτε κι άλλοι! Δηλώστε τώρα! Ζούγκλαααα! Δήλωνε! Θέλω κάποιον για να παίξουμε αντεπιθέσεις με ξαφνικές άμυνες!

Εγώ δεν είπα ότι είμαι μέσα ΡΕ; :stuck_out_tongue:

Νομίζω ότι ψάχνεις για κάποιον για να μας αφήσει stoned. Δε θα περάσει όμως, θα σας χορέψουμε τα μπλούζ του κόκκινου ήλιου ό,τι και αν κάνετε:p

E κάνε copy paste το όνομα στη λίστα :stuck_out_tongue:

ορίστε η ανανεωμένη λίστα:

Stelios86
Lupin
Jason
Red Rum
Καρβου
Thorgal
Giannis…
Mandrake
Leviathan

Άλλοι 5 και το κλείσαμε το 7Χ7!

Καλά, αυτά να μου τα πεις μετά το ματς! Εγώ έχω ήδη ξεκινήσει προετοιμασία για τον υπέρ πάντων αγώνα. Ήδη βλέπω βίντεος με τις καλύτερες φάσεις των Σίγκουρντσον, Άλβες και Μπόρχα για να ξέρω τι να περιμένω από εσάς! :stuck_out_tongue:

Που’σαι ρε μαλλια ρεμπελε Δουδε?

Stelios86
Lupin
Jason
Red Rum
Καρβου
Thorgal
Giannis…
Mandrake
Leviathan
montecristo

a) δεν έχω φακους
b) μάλλον θα χω δουλειά

μεσοβδόμαδα θ απαντήσω, λογικά κάπου εκει θα κλείσουμε ε? επίσης αν είναι να πάμε/πάτε, φαντάζομαι θα κλειστεί γηπεδάκι μετά τη δύση του ηλίου γιατί την προηγούμενη φορά δεν παλευότανε. σκεφτείτε ότι έχει κ τελικό μπάσκετ όμως το βράδυ. ή μιλάμε για σάββατο κ δεν πήρα πρέφα?

πφφ αφου τεχνικα εισαι ιδιος ο Νταβιντζ, λιγη κολλα στα μαλλια και γυαλακια και εισαι ετοιμος

για 31 υπολογιστε και μενα…

και dude ο τελικος μπασκετ θα ναι δευτερα…

Stelios86
Lupin
Jason
Red Rum
Καρβου
Thorgal
Giannis…
Mandrake
Leviathan
montecristo
heatseeker

Stelios86
Lupin
Jason
Red Rum
Καρβου
Thorgal
Giannis…
Mandrake
Leviathan
montecristo
heatseeker

όμορφα, νόμζα ότι ήταν πέμπτη-κυριακή κτλ η ακολουθία.

31 θελω κι γω :bounce:

κατα 90% θα μπορω

Αντε Γρακχε ψησου κ συ…και γενικα ψηθητε να ειμαστε κανα 8 επι 8 να παιξουμ και στο μεγαλο γηπεδο,να τρεξουμε κ λιγο,κ οχι παλι στο αλλο με τα τερματακια 5 επι 5…Dude,Κανονισε τη πορεια σου…

Σόρι αλλά εγώ δεν. Να γειάνει πρώτα ο καρπός και μετά το συζητάμε για μπαλίτσα.

Ρε γαβ γαβ,μπαλα ειναι,οχι μπασκετ και ειναι κ σε 10 μερες…(καλα ρε μλκ,δεν τον εσπασες κιολας,WTF δλδ…)…