Ψηνομαι κι εγω για 31 αν χωραω…
Stelios86
Lupin
Jason
Red Rum
Καρβου
Thorgal
Giannis…
Mandrake
Leviathan
montecristo
heatseeker
Thodoris
Ψηνομαι κι εγω για 31 αν χωραω…
Stelios86
Lupin
Jason
Red Rum
Καρβου
Thorgal
Giannis…
Mandrake
Leviathan
montecristo
heatseeker
Thodoris
Προτείνω αν παίξουμε Καραπιάλη να είμαστε 12 ώστε να μην είναι πάλι μπουλούκι. Εναλλακτικά υπάρχει και ο Diego, όπου παίζουμε άνετα 7x7.
Ντιέγκο 7Χ7 γαμάει, αλλά άντε μετά να το βρούνε οι μη έχοντες αυτοκίνητο μωρέ…
Και θέλουμε αξιοπρεπείς τερματοφύλακες γιατί έχει μεγάλα τέρματα…
E, βάζουμε λεωφορειάκι, μωρέ…
Δεν νομιζω οτι ημασταν πολυ μπουλουκι 7χ7 στου Καραπιαλη. Αν δεις ποσο ειναι τα 5χ5 ανετα παιζουμε 7χ7 εκει… Απο την αλλη, του Ντιεγκο δεν ειναι κανονικα για 8χ8?
Τεσπα, δεν εχω προβλημα. Απλως προτεινω να μαζευτουμε αρχικα 14 ωστε ακομα και αν ακυρωσει κανεις για λογους που δεν γνωριζει ακομα να μεινουμε τουλαχιστον 12.
κλείστε ώρα κ μέρος για να δω αν μπορώ, γιατί θέλω να πάω γήπεδο στο ΑΕΚ-ΠΑΟ στις 21.30 στο ΟΑΚΑ
αν εχει χωρο υπολογιστε και εμενα 8O
Τι να πας να δεις ρε, 0-3 ειναι το ματσακι…
Για να πας 9:30 ΟΑΚΑ θα πρεπει να εχουμε τελειωσει 8-8:30 που σημαινει πως θα πρεπει να εχουμε ξεκινησει το αργοτερο 7… Eγω δεν εχω προβλημα, αλλωστε εχω τετοια-> 8) αλλα οπως και να χει μια ηλιοθεραπεια θα την κανουμε!:lol:
:pΑν θες φυγε, θα σε αντικαταστησει ο tzamrock!
Στελλαρα? :–
Μάγκες, το ΣΚ θα είναι αρκετά πιεσμένο για μένα με πρόβες κλπ οπότε δεν είμαι 100% σίγουρος αν θα μου βγει. Οπότε αν μη τί άλλο ας κανονίσει κάποιος άλλος ώρες και γήπεδα…
Μου αρέσει όπως διαμοφώνεται η λίστα, πολύς κόσμος με τους οποίους θέλω να παίξω. 8)
Η Κυριακή όμως είναι δύσκολη μέρα για μένα. Αν το κανονίσετε για κανένα βράδυ καθημερινής όπως είχε γίνει τον χειμώνα λογικά θα έρθω.
Λοιπον, δεν ξερω αν ισχυει αυτο τελικα αφου πολλοι ειπαν οτι ενδεχομενως να μην μπορουν…+εχει μεινει “νεκρο” αρκετες μερες.
Δυστυχως προεκυψε και για μενα δουλεια. Σαββατο+Κυριακη θα χτυπησω κατι φανταστικά 9ωρα σε μια εταιρια+αρκετο διαβασμα οποτε μου ειναι αδυνατον να ερθω.
Ελπιζω να μην δημιουργω μεγαλο προβλημα… Αντε καλα να περασετε και ανεβαστε και κανα βιντεακι!
count me out, θα πάω στην ΑΕΚ
εε για νεξτ γουηκ να μεταφερθει θαρρω.
ναι παιδιά, μάλλον κι εγώ δε θα μπορέσω… :oops:
Ωραία, next week να μπορέσω κι εγώ!
Να υποθεσω πως το ματς για κυριακη εφαγε ΕΠΙΚΟ ΚΛΑΣΙΜΟ???
Aν μαζευτείτε εγώ παίζει κ να μπορώ…
Εγω μπορω σιγουρα…απλα αργησαμε μαλλον…τεσπα,οποιοι μπορουν,ας το πουν σημερο,μπας και βγαλουμε 14αδα κ προλαβουμε κ γηπεδο…αλλιως le Poul…
Και γω μεσα!
το σωζουμε…?:-s