Ειμαστε 2 προθυμοι και ενας αβεβαιος ακομα…:S δεν ξερω αν σωζεται…γουη γουιλ σι…
Και γω μπορω
lupin
mr_whatsisname
thorgal
και παιζει
stelios86
…αντε ρε γαβ γαβ-γηδες,3ημερο εχομε…
Φλώροι, θα κατέβω για rockwave (30), και λέω να κάτσω και την επoμένη, ψήνεστε για τις 1 Ιουλίου?
Eιναι οι Bloc Party τοτε
Εγω μπορω. Ελα και το πολυ παιζουμε μονο.
Και γω μεσα…ελα,ο παρααποπανω να κλασει συναυλια και να ερθει για τοπι…θα γινει επικ ματς,αν ερθουν ολοι οσοι το ψηνουν…
Την επομένη γράφω, επομένως τελευταία στιγμή θα αποφασίσω:(
Τη μέρα μετά απ’τους Slipknot το κόβω λίγο δύσκολο, λογικά θα είμαστε ψόφιοι απ’το ξύλο. Τέλος πάντων, αν το κανονίσετε για 1η Ιουλίου, βάλτε το για βραδάκι μπας και προλάβουμε να ανακάμψουμε.
Re όλοι φλώροι είμαστε, και καλά θα παίξουμε ξύλο αλλά θα χτυπηθούμε μόνοι μας στο τέλος.
Δυστυχως φιλε μου εχουν φυγει εκεινες οι καλες εποχες που το κεφαλι επεφτε κατω και το χτυπημα εδινε και επαιρνε…Χωρις να ενοχλεις και τοσο τον διπλα σου αν αυτος δεν ηθελε να χτυπηθει…
Σημερα επικρατει ο πυθηκισμος και το ομαδικο ξυλο που η μπαλα παιρνει και τον καθε ενα που θελει απλα να παρακολουθησει…Αυτοι ειμαστε δυστυχως…Οποτε αν πεσει ξυλο οπως λετε θα πεσει αυτο που περιμενετε, το ζωωδες…
Τα παραπανω αφορουν την προσωπικη μου γνωμη βεβαια, το ξεκαθαριζω, αλλα και πολλων αλλων…
On Topic: Κανονιστε μερα και ωρα για μπαλιτσα και θα πω αν μπορω…Μονο να μην πεφτει πανω σε καμια συναυλια κυριως…
Edit: Για να μην κανω αλλο οφ-τοπικ ποστ και προς απαντηση του Κρισπ απο κατω δεν αναφερομαι στους Slipknot με οσα ειπα παραπανω, αλλα γενικα…
Sorry και για το δικό μου οφ-τόπικ αλλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να θες “απλά” να παρακολουθήσεις τους Σλίπκνοτ.
Ον τόπικ μπαλα 1 ή 2 Ιούλη λογικά θα μπορώ.
να ρθω κ γω να γελασουμε??? παμε για μπασκετε ρε …
Listening to: Nebula - atomic ritual
via FoxyTunes
Την αλλη βδομαδα θα μαι κι εγω Αθηνα.30 και 2 δεν γινεται,εχουμε ΝΤΑΟΥΝ και ΧΕΗΤΜΠΡΗΝΤ,αλλα για Τεταρτη ψηνουμε τρελα μπαλιτσα.
Κανονιστε ενα 7χ7.
Λοιπον για Τεταρτη 1 Ιουλιου 2009(!!!) και ψιλοαργα (κατα τις 9?):
- Scourge of God
- Thorgal
- Lupin
- Leviathan (?)
- rasputin (?)
- Chrisp (?)
- Isis (?)
- Therion
Oποιος ψηνεται ας συμπληρωσει ονομα. Επισης παρακαλω οπως τα ερωτηματικα αυτοεπιβεβαιωθουν.
Ευχαριστω.
Κιε γω, αν επιτέλους είμαι καλά μέχρι τότε.
μαγκες ψηνομαι να ερθω αλλα για να χαζεψω…ΔΕΝ θελετε να παιξω, κατι ξερω εγω…χεχ… θα ρθω να κανω φωτορεπορταζ…
Listening to: Pearl Jam - Even Flow
via FoxyTunes
Ωραια,θα μου κρατας το ναργιλε.
Get a room.
fuckity fuck fuck, σκεφτομαι σοβαρα να πουλησω τους Bloc Party, 5 μερες λαηβ ειναι πολλες