Η μάχη των τιτάνων

εχει μαθημα εκεινη την ημερα το απογευμα…

και ειναι και αμπαλος :stuck_out_tongue:

Tετάρτη έχει μόνο στις 6 η ώρα.

λοιπόν, το τημ μου

1. δουδ
  2. θοργαλ
  3. σαμαν
  4. γιασονας
  5. ρεδ ραμ
  6. λουπιν
  7. ανχολης
  8. δατς γαη

φτου γμτ, 8 βγαίνουμε :frowning: ξενέρωσα τώρα.

5χ5 για 7χ7? εγώ μέσα είμαι κ πάλι… θα λιώσουμε κ θα στραβωθούμε όμως.

Λυπαμαι αλλα ο δατς θελει να παει μαζι μου…

Για 7 επί 7 λέμε. Πείτε αν συμφωνείτε, να πάρω να κλείσω.

φτου γμτ, και το παστελώνει καλά :smiley:

πείτε αν θέλετε κ οι υπόλοιποι ρε, αλλιώς να κοιτάξουμε για αλλού :?

Εγω μπορω,οτι ωρα ναναι,οπου ναναι…αρκει να παιξουμε 7αδες…(αλλιως ειπαμε,φερνει ο καθενας κανα φιλο του να συμπληρωσομε)…οπωτε,εγω ειμαι κομπλε:D

και γω οπου ναναι παιζω.
Ο,τι βολευει τους πιο ομορφους.

ας αποφασίσει ο σάμαν τότε :-s

Εγώ σχολάω 17:30-18:00. Δεν έχουμε τίποτα σε κοντά σε 19+, 20:00?

Εδιτ: όσο πιο αργά τόσο καλύτερα. Θα μας πηδήσσει η ζέστη λέμε!

1. Scourge of God
  2. Thorgal
  3. Lupin
  4. Therion
  5. Shaman
  6. Red Rum
  7. Ανχολης
  8. Ιασονας
  9. Μανος
  10. Leviathan
  11. dude
  12. Rock
  13. Thats why
  14. dead

βρήκαμε 14άδα, μήπως να ψάξουμε αλλού για πιο αργά μιας κ δε μπορεί ο ρεδραμ?

Καντε κατι να ειναι και ο Ρεντραμ,δειτε και αλλου,κριμα ειναι…δεν ξερω ρε γμτ απο αθηνα και γω γηπεδα κτλ να βοηθησω…τσεκαρετε το παντως οι γνωστες του χωρου…

Μπορω να παρω να ρωτησω στου Καραπιαλη, στα (πρωην) του Βαζεχα και στο Ντιεγκο Αρμαντο αλλα ειναι ολα Χαλανδρι…

Παντως το Ντιεγκο ειναι αρκετα μεγαλο (και για 8χ8 ανετα) αλλα δεν ξερω κατα ποσον βολευει εκει μεσα που ειναι χωμενο (πισω απο νομισματοκοπειο). Αν κλεισουμε παντως μπορω να παω να παρω μεχρι 4 απο καποιο μετρό με το αμαξι.

Αν θελετε πειτε να το κοιταξω…

να το κοιτάξεις πασά μου.

O Aρμάντο είναι όντως λίγο δύσκολο να βρεθεί, για κάποιον που έρχεται με μετρό, λεωφορεία κλπ. Εσύ Θόργκαλ ξέρω γιατί τον προτείνεις: φυσικά γιατί είναι Πανάθα:p Σοβαρά, κανά γηπεδάκι προς κέντρο δε παίζει? Ο Πάθιακας πιστεύω βολεύει, αρκεί να είναι κομπλέ η ώρα.

Μπορω και γω να παρω κανα ατομο,αρκει να ειναι τρου και να μην φοβατε τις μηχανες…και ναι,8 επι 8 αμα κατσει ακομα καλυτερα,να τρεξουμε και λιγο!!!

Αντε ωραια κλειστε για 7χ7.

Μην εχουμε ομως ακυρωσεις της τελευταιας στιγμης ε,οσοι δηλωνετε να ξερετε οτι μπορειτε στανταρ,γιατι αν καταληξουμε 5χ5 σε 7χ7 γηπεδο δεν θα χει ιδιαιτερη πλακα.

Θοργκαλ, πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις στο Χαλάνδρι αν έχει 7-7 κατα τις 8 30!

Αν γίνεται να’χουμε πρόσβαση στο γήπεδο χρησιμοποιώντας συγκοινωνίες άντε και λίγο περπάτημα τότε ok, αλλιώς…

Λοιπον, στου Καραπιαλη δεν υπαρχει τιποτα!8O Μονο τα μικρα…

Παιρνω να κλεισω σε Βαζεχα ή Ντιεγκο? Αυτα ειναι και τα δυο “κρυμμενα” αλλα βρισκονται σχεδον διπλα οποτε [SIZE=“3”]ΑΝ[/SIZE] βρεις το ενα βρισκεις και το αλλο…:stuck_out_tongue:

Αν δεν υπαρχει καπου που να βολευει καλυτερα πειτε.