Παρε και κλεισε,7χ7 θελουμε,τα αλλα ειναι για φλωρους.
Απλα πες μερος να δουμε αν δεν βολευει καθολου καποιους.
ολοκληρη αθηνα μονο 3-4 γηπεδα εχει?
Εγω τηλεφωνα μονο απο αυτα εχω γιατι σε αυτα κλεινω οταν κανονιζω με φιλους…
Οπως ειπα και τα δυο γηπεδακια (Βαζεχα, Ντιεγκο) ειναι στο Χαλανδρι πισω απο το Νομισματοκοπειο. Αν ειχε γινει το μετρό θα βολευε μια χαρα αλλα τωρα δεν βολευει και πολη η συγκοινωνια… Πρεπει να παει καποιος μεχρι εθνικη αμυνα με μετρο και απο κει να παρει λεωφορειο αλλα και παλι μαλλον θα χρειαστει καποιος να τους παρει απο τη σταση μεχρι το γηπεδο… Εγω ειπα μπορω να μαζεψω κατευθειαν 4 απο μετρό αλλα δεν ξερω αν μπορουμε να βολευτουμε ολοι με καποιο τροπο…
Βολεύει να κλείσει ο Thorgal σε ένα από αυτά τα 2 και να συναντηθούμε όλα τα παιδάκια στην στάση μετρό του Χαλανδρίου να πάμε όλα τα παιδάκια μαζί εκεί?
Σόρυ αν είναι αφελής η ερώτησή μου, δεν έχω ιδέα που είναι αυτά τα γήπεδα και αν βολεύει το μετρό.
το μετρο χαλανδριου ειναι εκτος λειτουργιας…νομιζω
ισχύει.
αν πάμε 3-4 άτομα με αμάξι όμως, πιστεύω πως βολευόμαστε.
ποιός άλλος θα πάρει αμάξι, εκτός απ τον θοργκαλ και εμένα που θα ρθω με το batmobile?
γενικά δεν υπάρχει τπτ, ούσε στο λάκη, για το diego armando δεν το συζητάω, είναι πανάκριβος
αυτός εδώ ίσως μας βολέψει αν του πούμε αύριο ώρα http://www.gipedaki.gr/view_gipedo.php?id=7294f4ab82b76530989a068b2cb79b60
πείτε αν μπορείτε, αλλιώς κλείνουμε παθιακάκη δυστυχώς, δε βλέπω άλλη επιλογή…
τα μεγάλα στα βριλ και αχαρναί δεν τα πήρα, νομίζω πέφτουν μακριά για σας…
Ενω αυτο ειναι διπλα
εκει περα αληθεια παει κανα μεσο συγκοινωνιας ???
ρε γέροι είστε και τα θέλετε όλα σε μασημένη τροφή?
ψάχτε κι εσείς, δε θα σας πέσει ο κώλος :!:
και άλλη φορά να το κοιτάμε νωρίτερα ε.
ψ. συγκοινωνία δεν έχει, το σκεπτικό είναι να σας μαζέψουνε οι έχοντες αμάξια από κάναν σταθμό εύκολα προσβάσιμο.
Για το Ντιεγκο λογω του οτι κλεινω συχνα εκει και με ξερει ισως μπορεσω να το διαπραγματευτω και να μας κανει καποια καλυτερη τιμη (πχ 120ευρω για το 7χ7). Αλλα δεν ξερω σιγουρα. Θα πρεπει να παρω καποια στιγμη αυριο τηλεφωνο να το συζητησω…
Εγω παω οπου να΄ναι δεν εχω προβλημα και οπως ειπα μπορω να κουβαλησω αλλους 4. Απο κει και περα οποιος εχει προβλημα ας πει γιατι το κουραζουμε και στο τελος μας βλεπω παλι να μην κανουμε τιποτα.
Μεταφερω μηνυμα thats why.
“κλείστε όπου θέλετε μια ωρα λογικη που να μην λιωσουμε,κατα τα αλλα λουπεν σε παρακαλω να με πας με την μηχανη σου μιας και διατιθεσαι,αμα με αφησεις να μας παω εγω με την μηχανη σου θα σαι 2 φορες μαγκας.τα λεμε εκει”
:lol::lol::lol:Θεος…εννοειτε πως θα παμε με μηχανη,μολις κλεισει σταντε μερος και ωρα,συννενοουμαστε καλυτερα να κανονισουμε και μεις…θελει πολυ κουραγιο παντως για να οδηγησεις αυτη τη μηχανη:pειναι πραγματικα θηριωδης:lol:…
Αγόρια δε σας βλέπω πολύ δραστήρια όμως.
Θοργκαλ πάρε όσο πιο νωρίς τηλ και πες μας. Γιατί, αν είναι κλεισμένο και αυτό, να πάρουμε να κλεισουμε στον Παθιακακη στις 6 -αν είναι ακόμα ελεύθερο.
στο τέλος μας βλέπω να μαζευόμαστε σε καμμιά αλάνα για πεντόβολα…
Στα μεγάλα στα Βριλήσσια όμως δεν χρειάζεται να’χει κανείς αμάξι για να’ρθει:
Εθνική Άμυνα -> Χ5 / Χ6 για Πλακεντίας -> 447 / 403
Τέλος πάντων, ας δούμε πρώτα αν θα κλείσετε μέχρι την Τετάρτη και βλέπουμε πώς θα πάμε.
Εντάξει, πρακτικά αν είναι να αλλάξουμε 3 συγκοινωνίες κανένα δε χρειάζεται να πάρουμε αμάξια. :Ρ
αντε βρε αργοσχολοι, παρτε να κλεισετε γηπεδο, γιατι δε θα παιξετε στο τελος.
Ο Μάνος είτε παίξει είτε δεν παίξει το ίδιο κάνει…
Ρε σοβαρευτείτε!
Δηλώνω ότι δεν έχω πρόβλημα όπου και να παίξουμε. Έρχομαι παντού ρε. Απλά δεν έχω αμάξι αυτή τη βδομάδα για να καβατζάρω άτομα.
Επίσης δηλώνω ότι λύθηκα με μην. Δατς.:lol:
Ελα να βλεπω να κουνιεστε.Σημερα πρεπει να το κλεισουμε.