Η μάχη των τιτάνων

Λοιπον μαγκες μολις προλαβα να μπω να τσεκαρω τι παιζει και την κανω οποτε θα μπω παλι αυριο να δω αν εχουμε καταφερει τιποτα.

Πηρα τηλεφωνο και σε Ντιεγκο και σε Βαζεχα και δυστυχως δεν υπαρχει ουτε κει ΤΙΠΟΤΑ για Τεταρτη!!!8O Μετα τις 6 ειναι ΟΛΑ κλεισμενα… Τι στο διαολο, ολοι αυτην την Τεταρτη θυμηθηκαν να πανε για μπαλα???:evil::evil:

Δυστυχως απο μερους μου δεν μπορω να κανω κατι αλλο. Αν βρεθει κατι καλως και ας ειναι οπου να ναι. Αν βρεθει αλλος ενας εκτος απο εμενα να παρει αλλους 4 με αμαξι πιστευω μπορουμε να παμε οπουδηποτε…

KΛειστε σημερα ρε,αντε,μην το χασουμε και αυτο και τα βρισκουμε μετα…κριμα που δεν εχει πιο νωρις παντως…ελπιζω να προλαβουνε ολοι…

Στον Παθιακάκη πάντως δεν υπάρχει πια ούτε αυτό για τις 6 η ώρα. Λε πουλ.

χαχαχαχ το καπα φταιει.!!

Παρτε και σε αυτα που ειναι μακρια και εφαρμοζουμε την τακτικη που λετε,δηλαδη τους μαζευουνε ολους οσους δεν εχουν μεσο τα αμαξια.

Nαι,καντε το,μεχρι και γω ειμαι διατεθιμενος με μηχανακι να κανω διπλη ταριφα αμα λαχει…μν το καψουμε τωρα,που μαζευτηκαμε και ωραιο παρεακι…

Λοιπον,βρηκαμε.

http://www.gipedaki.gr/view_gipedo.php?id=0dd77ce61b86505d8f666c99939f9d12

7χ7 για 7-8.15 το απογευμα.
Κλειστηκε.

Ξαναλετε ολοι αν υπαρχει καποιο προβλημα να ξερουμε.

Εγω,Μανος,ανχολης και shaman ειμαστε ΟΚ.

κι εγώ μέσα, λίγο πιο κάτω απ του (β)λάκη είναι. 110 ευρώ, νταξ. απ το να μην παίξουμε… :stuck_out_tongue:

Ελα ρε γειτονια!
Μεσα και γω

και γω μεσα…

Ευχαριστώ όποιον έκλεισε γιατί με καταβόλεψε.:slight_smile: Μέσα.

Δείτε κι αυτό

Στις εγκαταστάσεις λειτουργουν ακαδημίες του Ολυμπιακού
:lol:

:lol::lol:#-o

:lightsabre::twisted::twisted:

Τσε γω είμαι μέσα, απλά πείτε αν έχει κανά πρόβλημα ο ηλεκτρικός μέχρι εκεί και πόσο μακριά είναι από την στάση το γήπεδο.

Ποδαρατος απο τρενο δεν πας με την καμια.

Πηγαινει ομως κοκκινο λεωφορειακι του δημου που ξεκιναει απο τον σταθμο και σταματα εκει κοντα.

Αμα θελετε μπορουμε να οργανωσουμε ομαδικη εξορμηση

Κάντε μια λίστα να δούμε πόσοι είμαστε όμως.

Σκούρτζο, λογικά από ΗΣΑΠ αλλάζεις σε προαστιακό και μετά είναι πολύ κοντά στη στάση του προαστιακού της Κηφισίας. Όποιος ξέρει επιβεβαιώνει, και ποστάρει και κανά χάρτη.

Λοιπόν…

1.Therion
2.manos87
3.Unholys
4.shaman
5.dude
6.mrwhats
7.RedRum
8.Scourge
9.rock

Η αλήθεια είναι ότι αν συναντιόμασταν πριν όλοι μαζί ή μερικοί θα ήταν εξαιρετικό.

Το κοκκινο ειναι το λεωφορειο μας, μηδεν περπατημα

Το πρασινο ειναι το ποδαρατο απο Κηφισσιας, δεν ειναι απαλευτο, αλλα νταξει

εδιτ: δεν περπατας στην αττικη οδο οπως πολυ γαματα εδειξα, αλλα εχει παραδρομο

Και μετά Posto για σουβλάκια :razz:

Ποπο,προβλεπεται παλι επικο road trip με 135αρι μεχρι εκει…αλλα ομορφα.:D…

Omg,σουβλακια,δεν το ειδα πριν,ρησπεκτ!!!