Η μάχη των τιτάνων

θα βάλουμε ένα ορτύκι στο φούρνο.

Ωραιο μπαλιδι σημερα,αν και χασαμε τελικα και με διαφορα κιολας…hail σε ολους οσους γνωρισα σημερα που δεν ηξερα και σε ολους τους παλιους επισης…Tyler,2 γκολακια δικα σου μπηκαν,αφιερωμενα as promised…

η μόσιον είχε αλκοόλ μέσα ρε λεβέντη? :-s

Πολυ ωραια ηταν σημερα
τους σκισαμε.

Νταξ ρε,εμεις τρεξαμε και λιγο,εσυ εκατσες τερμα τα 2/3 του ματς:p:lol::lol:…Παντως καναμε κακη εμφανιση και πρεπει να παιχτει μια επαναληψη συντομα…

:thumbup::bow2::bow::respect:

μη με εξοργίζεις τώρα. άμυνα την άλλη φορά, γιατί αν περιμένω από σας… :stuck_out_tongue:

Άκου εδώ τι λέει. Ρε γίδ’, πόσο πιο λαϊκιστής? ΟΚ, έβαλες πόσα. 2?3? Πες μας και για τα άλλα 10 που χασες :stuck_out_tongue:

Η μπάλα μου θύμισε Φλόριντα death. Καύσωνας και σαπίλα μέχρι το κόκκαλο.

Tα σέβη μου σε όλα τα παιδιά. :slight_smile:

Δατς άρχοντας ε.

Α να χαθητε,δεν εφταιγα γω,η ζεστη και η κουραση του Ροκγουεηβ ηταν…το χρεος μου προς τον Ταυλερ το εκανα…να κανονισουμε εγκεν και την επομενη φορα,πιο μακρυα ακομα,παμε καμια Λαμια:D…

OK, δεν εγινε και τιποτα, απλως φανηκε πως στην ομαδα λειπουν ακομα παιχνιδια!:stuck_out_tongue: Πολλες χαμενες ευκαιριες μπροστα και “αερατη” αμυνα πισω…:lol: Ενταξει, δεν νομιζω πως μπορουμε να τη λεμε στον dude, δεν φτανει που εκατσε και τερμα το παλικαρι να διορθωνει τις βλακειες μας!! Ομως αφεντικο χρειαζομαστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αριστερο μπακ! Χθες δεν επαιζε κανεις μας εκει και οσοι τρεχαμε προς τα κει κατα περισταση το καναμε για να μην νιωθουν ασχημα οι αντιπαλοι επιθετικοι οτι και καλα δεν τους παιζουμε και τους εχουμε αφησει να χαιρονται μονοι τους!:stuck_out_tongue:

Ναι ρε, μπας και παρουμε κανα “διπλο”, γιατι εντος δεν…:frowning:

για πείτε πριμαντόνες, πχιός ψήνετε για πέμπτη-παρασκευή-σαββάτο-κυριακή?

ΕΓΩ.

Πηρες φακους? :expressionless:

έχω μόνο για το αριστερό μάτι ακόμα, τι να γίνει, μέχρι να βγουνε για το δεξί θα χω συνηθίσει :lol:

Εγω παρασκευη μεσα σιγουρα,σουκου θα ξερω πιο απογευμα αν μπορω…

Εγώ για ΣΚ θα ψηνόμουν για μια αποχαιρετιστήρια μπάλα…

άντε, μιλάτε κι άλλοι γρήγορα να δούμε τι θέλει ο ΠΥΡΗΝΑΣ μέχρι το βράδυ και βλέπουμε.

Δουδ, πάνω που πσινώμανε και ήμανε και ίτζουρη φρη, λες σε ημερομηνία που θα πάω δγιακοπές…

Και γω μια απο τα ιδια. Παρασκευη δεν μπορω με τιποτα…

Ok μιλαμε για Σαβ/κο λοιπον

μρ_pain
Λουλουπιν
Δουδος
Στελιος86
Θορκαλ
Σαμαν, το παιδι του λαου

και μάνος πιθανότατα.
εγώ θα λείπω όλη μέρα σήμερα, αν είναι το αργότερο αύριο το πρωί παίρνω για να κλείσουμε. περιμένουμε κ νέα από λουπέν για το σ/κ.