Eλπίζω το παιδί του λαού να μη σκάσει μύτη στο ημίχρονο :razz:
Σάββατο έχω jam οπότε μάλλον για Κυριακή με βλέπω. Θα ξέρω αργότερα μες στη μέρα. Όπως και να χει, θα σας συμβούλευα να κλείνατε αφού έχει πέσει ο ήλιος.
Κυριακη εγω μεσα,μονο τοτε μπορω γτ μετακομιζω απο αθηνα και εχω κατι τρεχαματα αυτες τις μερες και road trips…κανονιστε κ πειτε,εγω παντως μονο για κυριακη αργα σχετικα-χωρις ηλιο,προσωπικη προτιμηση-μπορω…
θα πάρω να κλείσω άμα είναι το απόγευμα, είμαστε 8 σχεδόν σίγουροι. κλείνω για 5 επί 5 ξεκινώντας απο παθιακάκη. όποιος έχει ένσταση - πρόταση, ας βιαστεί.
Ε,παιδες,μην το κανουμε ρε 5 επι 5,καντε κανα 7επι 7 εστω,ειναι μλκια το μικρο…κλειστε 7 επι 7 και στο φιναλε,φερνουμε και κανα γνωστο μας αμα δεν συμπληρωνουμε μεχρι σαββατο(εγω εχω 1 σιγουρο)…παντως,οχι 5 επι 5,ειναι μλκια…
ok, να φέρετε όμως. μην κλείσω και δεν έχουμε άτομα. επίσης, έχετε πρόβλημα με μέρος?
Kι εγώ εκτός δραματικού απροόπτου (να πάω για το 1ο μπάνιο της χρονιάς) μέσα για Κυριακή.
παιδάκια, σορρυ, αλλά δε μπορώ να κλείσω 7 επί 7 με 8 άτομα να χουνε δηλώσει, τα μισά ούτε καν σίγουρα και τα άλλα μισά να μου λένε το μακρύ και το κοντό τους από κοντά ή από μσν :).
θα κλείσω κι αν συμβεί καμμια στραβή θα σας τη φυλάω πίσω από τη γωνία…
λοιπόν, την κυριακή 9:30 στο 7 επί 7 του καραπιάλη. για όσους δεν έχουν ξαναπάει, λινκ.
δηλώστε ασαπ οι σίγουροι, να δούμε πόσες ψάχνουμε ακόμα.
Εγω ειμαι η πρωτη.
Δηλώνω συμμετοχή.
Dude
mr_whatsisname
Giannis…
Dude
mr_whatsisname
Giannis…
Manos87
συνεχιστε
Dude
mr_whatsisname
Giannis…
Manos87
Σπαμαν
Aντε ρεεε…
Dude
mr_whatsisname
Giannis…
Manos87
Σπαμαν
lupin
Στέλιος
Dude
mr_whatsisname
Giannis…
Manos87
Σπαμαν
lupin
Στέλιος
Thorgal (+σιγουρος φιλος αν χρειαστει)
Κι εγώ έχω να φέρω αν χρειαστεί…
πφφφ…οι σαλονικιωτες τιποτα δεν κανονιζουν…
Λοιπόν, ρωτήστε τους φίλους και τις φίλες σας γιατί δε μαζευόμαστε οι του ροκιν. Εγώ μάλλον είμαι +1, θα επιβεβαιώσω.