Προτείνω να πάμε 12 και όχι 14…
έχω να παίξω μισό και χρόνο και η αμπαλοσύνη θα φανεί αλλά δεν έχω να κάνω τίποτα αύριο οπότε νταξ…το πολύ πολύ αν τα πάω χάλια θα ρίξω ένα τακλιν στο γίασονα να ξεσπάσω8)
Dude
mr_whatsisname
Giannis…
Manos87
Σπαμαν
lupin
Στέλιος
Thorgal (+σιγουρος φιλος αν χρειαστει)
ks9
Απαγορεύονται τα τάκλιν. Μην τη βγάλουμε με πατερίτσες στην παραλία…
Άντε, ας έρθει άλλος ένας φορουμίτης, φέρνω κι εγώ έναν φίλο και συμπληρώσαμε 12άδα.
εεεμ ναι δεν το εννούσα αλλά ότι πεις:roll:
εχω και γω αλλον ενα στανταρ…μην λετε οτιναναι,14 μαζευουμε,ψαξτε φερτε οτι εχετε!!!
14 είναι μπουλούκι και βολεύει ψοφίμια σαν το Μάνο…
λολ:lol::lol:…ο Μανος επαιξε και γαμω τις προαλλες παντως…αντε,πειτε και ο καθενας τι εχει,να κανουμε τελικο απολογισμο να δουμε ποσοι ειμαστε…
σχετικά είναι όλα…
εγώ στον δικό μου πρέπει να πω σύντομα αν θα παίξει ή όχι, οπότε μιλάτε.
πείτε ώρα μέρος βαριέμαι να διαβάζω 80 σπαμ ποστς
Αύριο. 9 30. Καραπιάλης.
:!:
8OΛες ναρθει?
ντάξει θα ρθω. να φέρω κ άλλον ένα? mandrake?
ντάξει ερχόμαστε με mandrake
Dude
mr_whatsisname
Giannis…
Manos87
Σπαμαν
lupin
Στέλιος
Thorgal
ks9
montecristo
mandrake
δλδ 11 άτομα
περιμένουμε επιβεβαίωση απο ρεδ ραμ, ο οποίος παραδόξως δεν έχει απαντήσει ακόμα… αν είναι μέσα είμαστε 12.
έχουμε επίσης
σίγουρο φίλο Thorgal αν χρειαστεί και ίσως φέρει και ο στέλιος κάναν δικό του…
αυτά. αν έχει κανείς τηλ του ρεδ ραμ να τον πάρει να ξέρουμε ρε παιδιά, μην το ψάχνουμε μέχρι τελευταία στιγμή αύριο
Εγώ ξαναπροτείνω να είμαστε 12 συνολικά, είναι απείρως καλύτερα…
Εχω και γω αλλον ενα σταντ μπαι,για να φερω…αλλα πειτε σημερα,και ρεντραμ να δραστηριοποιηθει συντομα,να κανουμε σουμα να δουμε…Stelios86,ΣΤΑΜΑΤΑ!!!:p(Καλυτερα ρε αρκετοι,μην τρεχουμε ολη την ωρα:D)
Κατάλαβα, με μπυροκοιλιές έμπλεξα πάλι…
ΡΕ! 7x7 = μπουλούκι στου Καραπιάλη! Ας μαζευόμασταν 16 να πάμε στο μεγάλο του Ντιέγκο να τρέχουμε ωσάν τα προβατάκια στο λειβάδι…
παιδία ψήνεται και ένα φιλαράκι μας να έρθει για μπαλίτσα όποτε αν θέλετε έχούμε άλλον έναν που μπορούμε να φέρουμε απλά να δούμε παρουσίες για να του πω αν είναι.
Θα σας έκανα για άλλη μια φορά την τιμή αλλά έχω ένα προβληματάκι στο αριστερό…
… το πόδι εννοώ ντε
14 να μαζευτούμε ρε, μην τον ακούτε τον άλλονα τον ντοπαρισμένο.
Λουπεν ή ντουντ, κάντε μια σούμα με το ποιοι είμαστε. Να πω εγώ σε φίλο ή δε χρειάζεται τελικά;