Η μάχη των τιτάνων

Βασικά είμαστε έτσι. Αν θέλει κανείς απ το φόρουμ ας επιβεβαιώσει μέχρι τις 3-4 η ώρα, διαφορετικά λέμε στους 3 συν και είμαστε κομπλέ. =)

1.Dude
2.mr_whatsisname
3.Giannis…
4.Αbreu87
5.Σπαμαν
6.lupin
7.Στέλιος
8.Thorgal
9.ks9
10.montecristo
11.mandrake

• Φίλος ks9
  • Φίλος thorgal
  • Φίλος Abreu

ξαναλέω, ο ρεδ ραμ είχε δηλώσει πως θα ρθει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

επίσης, αν είναι να πάμε 14, έχει δηλώσει και ο στέλιος πως θέλει να φέρει φίλο. σειρά προτεραιότητας φίλων: thorgal, στελιος, κσ9, μανος.

Α οκ, επικοινωνήστε κάποιος με ρεδραμ, κανείς δεν έχει κινητό ωρέ;

Και φέρνει από ένα φιλο ο θοργκαλ και ο στέλιος. Νάης.

σε κάνα τεταρτάκι θα χω νεότερα, βλέπουμε.

εδιτ. λοιπόν, ο ρεδ ραμ είναι ψιλοκαπούτ. ίσως περάσει για βολτίτσα και παίξει αλλαγή για κάνα ψοφίμι.

κανονίστε τι θέλετε να κάνετε με τα φιλαράκια σας. αν θέλετε να παίξουμε 12, λείπει ένας, αλλιώς λείπουνε 3.

το ψοφίμι εδώ προτιμά 14 γιατί έχει καιρο να παίξει:oops:

Kι εγώ λέει 14.

Λοιπόν, ks9, thorgal και ksexnawnastamatiswnatrexw86 επιβεβαιώστε για τους φίλους σας το συντομότερο. Αν δεν μπορεί κάποιος απ’ τους δικούς θα πω στον δικό μου. Απλά να ξέρουμε μέχρι τις 4, άντε 5.

o δικός μου μπορεί.

Λοιπον Μανο πες στον δικο σου καλυτερα να ειμαστε σιγουροι. Αυτος που ειχα εγω μου ειπε πως τελικα κανονισε κατι αλλο και δεν μπορει:? (!)… ψαχνω να βρω αλλον αλλα δεν ξερω τι θα γινει οποτε να ερχεται ο δικος σου πες μου να ξερω.

Ο δικός μου είναι μέσα οπότε κουλ. Μένει να πει και ο Στέλιος :slight_smile:

ΟΚ, cheers!!!:drunk:

A, και κατι αλλο:

Τις τελευταιες 10 ημερες πινω συστηματικα 1,5-2 λιτρα μπυρα/ημερα οποτε σας εχω!:twisted::lightsabre:

ok, επειδή και ρεδ ραμ απ’ όσο κατλαβα ακολουθεί αυστηρή δίαιτα σαν τη δική σου, βρήκαμε ποιός θα βγει αλλαγή :stuck_out_tongue: :lol:

Αυτο δεν ηταν αστειο.:expressionless:

και οι αλκοολικοι εχουν δικαιωμα στο (αυτο)γκολ.:frowning:

ενημερώνω άπαντες πως στο τέλος πρέπει να καταβάλουν καπέλο 2 ευρώ στην κανονική τιμή, τα οποία θα πάνε υπερ αγοράς Λεονάρντο από τον Κομπότη…

O Κομποτης εθεαθη σε πλοιο της γραμμης με κατευθυνση τις Κυκλαδες… το καταστημα δλδ κλειστον…

Καλά ρε αθεόφοβοι ούτε ένα σχόλιο μετά το ματς? [-X

Καλά για την ιστορία να αναφέρω ότι η ομάδα Dude-shaman-stelios-ks9-thorgal-redrum-Bojian (φίλος) επιβλήθηκε με άνεση επί των άλλων πτωμάτων.

Σκόραραν σχεδόν όλοι οι παίκτουρς της νικητηρίου ομάδος.

Πιστεύω δε ότι ο Λέτο καλώς θα ήταν για κανά 20 λεπτό ως αλλαγή του Στέλιου (!)

Πάντως είναι γραφτό η ομάδα με εντιτορς/μόντερες να φεύγει χορτάτη από το γήπεδο.:stuck_out_tongue:

μια φορά να μην έρθει ο Στέλιος κ θα μετράτε με το κομπιουτεράκι τα γκολ

αρκουδέηδες-σάπιοι

Προς το παρόν μετράμε τα γκολ που χάνεις.:har::lol:
Η αλήθεια είναι όμως ότι είχες κι ένα απίστευτο δοκάρι απ’ αυτά του Βασίλη Δημητριάδη.

κ καλό σουτ στη γωνία που έπιασε ο δικός σας

αφού ρε συ όσο κυνηγούσα τον Στέλιο σας ζορίζαμε, αλλά μετά κουράστηκα να παίζω δύο θέσεις + να τραβάω με λάσο τον whatsitsname που μάλλον είχε κλείσει με άλλη ομάδα γιατί δεν ήταν καν στο ίδιο γήπεδο με τους υπόλοιπους

την επόμενη φορά θα φέρω μια πρόκα να καρφώσω την κάλτσα του whatsitsname στο δεξί χαφ σημείο του γηπέδου και θα του δώσω κ ένα μαρκαδόρο

πάντως χωρίς Στέλιο δεν έχετε ελπίδα. είστε σαν τους maiden χωρίς τον bruce

Eισαι φαουλ.

Και γκολακι εβαλα με την τεχνικαρα αυτη :expressionless:

τον μαρκαδόρο μπλε ή μαύρο, πες

κ ψαλίδι σου δίνω αν θες