Η μάχη των τιτάνων

Οκ, συμφωνώ, αλλά κι εσείς χωρίς λουπέν είστε σαν μετάλικα χωρίς χέτφιλντ.

Καλά ο μίστερ δεν ήταν και όπως τα λες, απλά έπεσε πάνω στον dude “THE ROCK” , τον έπιασαν οι στεναχώριες και του βγήκε πιο ήμο το παιχνίδι.:stuck_out_tongue: Άσε που του χα πει να βγάλει και το σκουλαρίκι γιατί ήταν περιττό βάρος.

ρε συ ένιωθα στη δεξιά πλευρά λες κ έπαιζα στο platoon

ο Στέλιος να τρέχει, ο dude να βρυχάται, ο red rum να επιτίθεται και εγώ μόνος να παλεύω με τα θηρία κ να ψάχνω τον whats ο οποίος είχε το σύνδρομο ιγκορ μπιτσκαν : έπαιζε με ερωτική απογοήτευση

λούπιν θεός ιμπραχίμοβιτς, αλλά έχασε κ κάτι άχαστα

τουλάχιστον εγώ τα έχανα από μακριά

Να σημειωθεί επίσης το πείσμα σας και η έλλειψη αθλητικού πνεύματος να μη θέλετε να κατοχυρώσετε ως διπλό το γκολ με κεφαλιά-ψαράκι του Giannis… Απαράδεκτοι… [-X

Και τι θες να κανω? Αφου με ειπες αχτενιστο.

Στην επομενη μπαλα θα πεταξω το φανελινιο της Ρεαλ γιατι νιωθω πως μειωνει την αποδοση μου και θα αποδειξω την αξια μου.

… και να μην μετρησουν κιολας και την αυτογκολαρα που σημειωσα μερικες φασεις μετα :|#-o

1.75 ανθρωπος και ημουν ο κυριαρχος στο ψηλο παιχνιδι… 8)

ΥΓ Επισης μην ξεχναμε και το γκολ που εχασε ο Στελιος σε κενο τερμα, οπου αντι να σπρωξει την μπαλα στα διχτυα κοντεψε να σπασει το ποδι του… Κατα τ’αλλα ηταν ο γνωστος Στελιος… τρεξιμο και εμεις να κυνηγαμε σαν παλαβοι:-s

μην αισθάνεσαι άσχημα, χάρη στην ασφυκτική πιεσή μου μπήκε αυτό το γκολ δείχνω και ιδιαίτερα τρομακτικός και κακός (μετααλ) :stuck_out_tongue:

μέτριο παιχνίδι απο εμενα αν και υπήρχαν δικαιολογίες, παρόλα αυτα δύο ταχύτητες πίσω ήμουν γενικά. Εχασα μια κεφαλία (μετά απο υπέροχη σέντρα στελιου η μπάλα έξυσε το δοκάρι) και ενα τετ α τετ χωρίς λόγο έβαλα και 3 εύκολα γκολάκια αλλά στην αρχή που ήμουν ξεκούραστος. Μεγάλη μπάλα απο dude και stelio και ο red rum φαινόταν ότι ήξερε πολύ μπάλα αλλά τα ποτά και τα ξενύχτια τον έκαναν να παίζει όσο χρειαζόταν η ομάδα που δεν ήταν και πολύ γιατί η άλλη ομάδα με γιάσονα να είναι τελείως χώμα έπαιζε κατά διαστήματα μπάλα.

Τι έγινε Red Rum τώρα που είμαστε στο στρατόπεδο των νικητών γράφουμε το αποτέλεσμα του αγώνα και αναλυτικές συνθέσεις των ομάδων ε ; :p:lol:

Όσο φοράς φανέλα της Real whatisname, θα χάνεις. Να αλλαξοπιστήσεις εδώ και τώρα.

(τώρα πώς γίνεται ο Lupin να είναι M.Utd και να είναι στην ομάδα των χαμένων, είναι απορίας άξιο κι αυτό)

αχαχα, παιζει και να ισχυει.

ο γιάννης μεγάλος κεφαλοσφαιριστής πάντως, πυροβολούσε αδιακρίτως :smiley:

Γιαννης,κεφαλοσφαιριστης απο λιγους,ειδικα το γκολ με κεφαλια-ψαρακι ηταν για οσκαρ…Στελιος μεγαλη μπαλα και γενικοτερα,ενα κλικ πιο δυνατοι οι αντιπαλοι…εμεις,αν και απο την αρχη μας θεωρησα καλυτερο συνολο,κουραστηκαμε γρηγορα και δεν πιασαμε και το πηκ της αποδοσης μας…Σκατα σε dude,που οπωτε εβγαινα μπροστα ηταν εκει μπαστακας και με εκοβε ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!:p…ΣΚΑΤΑ και στα μουτρα μου,που εχασα κατι γκολ που δεν χανονται με το τιποτα…Ο ρεντραμ παρακαλειτε να κοψει την αστατη εξωγηπεδικη ζωη γιατι επηρεαζει την αποδοση του:p αν και παλι,πολυ καλος οπως παντα…ε ρε γμτ,μια φορα δεν θα ειμαι σε ομαδα νικητων τελικα…(κραζετε ρε τον γουατς,αλλα σε λαθος θεση επαιζε απο την αρχη,οπωτε εκανε οτι μπορουσε…γενικα ειχαμε ενα θεμα με τις θεσεις…)

και να αναφέρουμε λίγο κάποια στατιστικά, με όποια ομάδα είναι ο γιάσονας η ομάδα αυτή πάντα χάνει!

άρα δεν φταίτε εσείς η μοιρά σας ήταν προδιαγεγραμμένη :!:

Τρίτη βράδυ μπάλα με κάρβου

πείτε

montecristo

εχω πλεον ενα ονομα να διασωσω

μοντεκριστοφ
γιασουνας

Άντε να δείτε πως μπορείτε να κάνετε την ομάδα του Στέλιος να χάσει. Με βάζετε στην ομάδα του!!!

α) Είμαι πλέον πιο σάπιος κι από Ραμπεσαντρατανά
β) έχω πλέον κοιλιά σαν του Νούνιεζ
γ) το κοντρόλ μου έχει φτάσει στην κλίμακα 4,65 Άλβες, κοινώς ετοιμαστείτε για μπεκάτσες

Κανόνες της μπάλας. Τρίτη βράδυ, όσοι μαζευτούμε Καραπιάλη, αν δε συμπληρώσουμε θα φέρω φίλους (άρα όσοι μαζευτούμε, μαζευτήκαμε), θα τραυματιστώ νωρίς όπως την προηγούμενη φορά :stuck_out_tongue:

μοντεκριστοφ
γιασουνας
καρβουσαντρατανάς

μοντεκριστow
γιασουνας
καρβούnic

μοντεκριστow
γιασουνας
καρβούnic
Giannis… ο χρυσοκεφαλος

Εγώ θα είμαι νοητά μαζί σας… Γιατί εκείνη τη στιγμή μάλλον θ’ ανεβάζουμε καλαμάρια :stuck_out_tongue:

Καλά τα λέτε γενικά, -η κλίμακα Άλβεζ τά 'σπασε- αλλά ξαναλέω πως το συγκεκριμένο γήπεδο δεν είναι για 7x7, παίζουμε μπουλούκι.

Επίσης στα επόμενα παιχνίδια αξιώνω να είμαι πάλι μαζί με dude kai thorgal, εγγύηση στην άμυνα! Α, και να ξαναφέρετε τον αδερφό κάποιου φορουμίτη που τά χε σπάσει μια φορά στο τέρμα.

Ψαροχαιρετισμούς!

Στέλιο σε ευχαριστούμε που δεν έρχεσαι

επιτέλους θα παίξουμε κ οι υπόλοιποι

Γιάσονα η θέση του τέρματος - που παίζει κ να την καταλάβεις - είναι δική σου, καβατζωμένη

μπράβο σου

:-k :-k :-k

Δεν θελω ναμαι στην ιδια ομαδα με σενα :expressionless:

μοντεκριστow
γιασουνας
καρβούnic
Giannis… ο χρυσοκεφαλος
Σαμανdo

Από ότι διαβάζω, μάλλον στην άλλη ομάδα σε θέλει τέρμα, για να αφήνεις τη θέση σου :stuck_out_tongue: