εεεμ πλησιαζουν οι μερες, τι γινεται παιδες?
Εγω εξακολουθω να ειμαι ιν και ερωτω,εχει κανεις εξτρα ενα ζευγαρακι παπα για μπαλα να δανεισει σε εναν βρωμοποδαρο με 45-46 νουμερο παπουτσι(moi)??(μετα να τα στειλει για αποτεφρωση και εκτοξευση τεφρας σε διαστημα βεβαια…)…
Εγω δυστυχως δεν θα μπορεσω παιδια…
Καλη μπαλιτσα να χετε!
προϊκονομία.
Kλαιω…:lol::lol:
Στη πράξη να δω να τα κάνει:p
Έχω λιώσει ρε :lol::lol:
Ρε,ισχυει η μπαλα τελικα???αν ναι,πειτε συντομα ωρα κτλ,για να κινηθουμε αναλογα(πχ εγω να βρω παπουτσα κτλ…)…και αν οντως ισχυει,κλειστε το μεγαλο γηπεδο να τρεξουμε λιγο…
τελικά ρε άμπαλοι πόσοι είμαστε>?
11αδα μεχρι τωρα…το θεμα ειναι,εχουμε κλεισει?σε τι γηπεδο…αλλα 3 ατομα βσκ κ ειμαστε οκ για 7 επι 7 εστω,αντε να βρουμε αλλα 2 να κλεισουμε μεγαλο και 8 επι 8…
θα κλείσει απόψε ο κάρβου μου είπε στον καραπιάλη κατά τις 8
update: του καραπιάλη είναι κλειστά
θα ειδοποιήσω το απόγευμα αν θα έχουμε βρει να κλείσουμε πουθενά αλλού
Αλλιώς μαζευόμαστε σε καμια αλάνα και παίζουμε με κουτάκια κοκακόλας.
λοιπον εχω δουδο στο επικο σταντμπαη απο χωριο και θελει να ξερει αν αξιζει να ανεβει. Τι γινεται με το γηπεδιον? Κλεινει ΚΤΕΛ?
Βαζέχα στις 19:45, στο όνομα Καρβούνης, για 1,5 ώρα, 6Χ6 (αν μαζευτούμε παραπάνω -που δε το βλέπω, γιατί πάντα υπάρχουν ακυρώσεις- το αλλάζουμε).
Ξέρετε που είναι ή ψάχνω οδηγίες? Χαλάνδρι κοντά είναι. Όποιος θέλει πάει Δουκίσσης Πλακεντίας και παίρνω κόσμο με το αυτοκίνητο. Ένας εγώ, άλλοι 4 χωράνε
μοντεκριστow
γιασουνας
καρβούnic
Giannis… ο χρυσοκεφαλος
Σαμανdo
ξυπόλητος Lupin
freedom
ks9
κοκκινορούμης (?)
Κρισπης
Μule
dude (90%)
το θεμα ειναι πως ο κοκκινορουμης μπορουσε μετα τις 9, του βαζω Χ?
και δουδος ακυρωνει αμα βρεθει αλλος 100%
εεε, εγώ έχω ένα μίνι πρόβλημα για πολύ αργά. Είναι 100% βέβαιο πως δε μπορεί;
ΥΓ. Μη σας νοιάζει το πόσοι θα μαζευτούμε. Θα φέρουμε εξωφορουμικούς αν είμαστε κάτω από 10 ή μονός αριθμός
Πολύ δύσκολο για μένα έως απίθανο.Φυσικά αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή έρθω, προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω τίποτα λιγότερο από το να καταγγείλω τα κυκλώματα των μόδερων που άλλαξαν την ώρα για να γλυτώσουν τα γκολάκ-ι-α μου:p
Δουκίσσης Πλακεντίας δεν είναι κλειστός ο σταθμός? Μέχρι Εθνική Άμυνα νομίζω πάει.:-k