karvou
July 27, 2009, 9:45pm
ε ναι, αλλά στη Δουκίσσης Πλακεντίας πάει ο προαστιακός κι αν κάποιος πάρει το Χ6 από Εθνική Άμυνα (είναι εξπρές και πάει απευθείας στη Δ. Πλακεντίας) μπορεί να φτάσει εκεί.
Ρεδραμ, λόγω ώρας δε μπορείς; ποιο είναι το νωρίτερο που μπορείς;
εγώ θαρρώ πως μπορώ, απλά αν γίνεται για την επιστροφή είναι το θέμα πως θα γυρίσω. Υπάρχει κανείς που να μπορεί να με πετάξει μετά έστω εθνική άμυνα?
Karvou με διέλυσες!
Όποιος περνά από σταθμό μετρό εκτός Δουκίσσης Πλακεντίας (:p) ας ρίξει ένα σφύριγμα.
Λούκι??
Mule
July 28, 2009, 7:51am
H αλλαγή της ώρας με κάνει λίγο αμφίβολο, παρ’ όλα αυτά θα το παλέψω…
εγώ μπορώ να πάρω 3 από κατεχάκη, ΑΛΛΑ δε μπορώ να τους γυρίσω μετά
I’ve got this thing…
karvou
July 28, 2009, 11:45am
Επειδή θα μπω φόρουμ ξανά, αρκετά αργά, όσοι θέλουν να τους πάρω από Δ. Πλακ. ας μου στείλουν ένα πμ και λέμε από τώρα 7:30 Δ. Πλακεντίας (ρεύμα προς Βριλήσσια). Υπενθυμίζω για τους αυτοκινούμενους
karvou:
Πλησιάζει και αυτό
Λοιπόν, όσοι είναι να έρθουν, πάρτε χαρτί και μολύβι γιατί θα σας πω τις οδηγείες. Με αυτοκίνητο είναι πανεύκολο να έρθετε…
Το γηπεδάκι είναι στην Εριφύλης και Θησεώς γωνία στο κάτω Χαλάνδρι
10:15 στο όνομα Καρβούνης (παιδιά, δεν είχε ανεκτό γηπεδάκι πιο νωρίς και επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να κυνηγάς συνεχώς τη μπάλλα από τις τρύπες που έχουν τα δίχτυα, το έκλεισα. Επαναλαμβάνω, ευχαρίστως για αλλού)
Αναλυτικότατες Οδηγείες:
Βγαίνετε στη Μεσογείων. Παίρνετε το ρεύμα για Αγ. Παρασκευή και πάτε ντουγρού ευθεία. Παιρνάτε την Κατεχάκη, παιρνάτε την Εθνική Άμυνα, συνεχίζετε ντουγρού ευθεία. 5-6 φανάρια μετά Εθν.Άμυνα (από μνήμης τα λέω, δεν υπογράφω συμβόλαιο) πιάνετε αριστερή λωρίδα γιατί σύντομα θα στρίψετε αριστερά. Στα αριστερά θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει μία πολύ μεγάλη άπλα χώρου (δηλαδή δεν έχει κτίρια, για τους μυημένους, εκει θα ανοίξει ο σταθμός Μετρο Νομισματοκοπείο) οπότε αφού περάσετε αυτή την “αλάνα”, στα πρώτα φανάρια που στρίβει αριστερά, στρίβετε. Σημείωση για να είστε βέβαιοι ότι είναι τα σωστά φανάρια, στα αριστερά σας θα πρέπει να υπάρχει ένα μαγαζί που πουλάει μεταχειρισμένα (πολύ καλά και πολυτελή-σπορ) αυτοκίνητα και ένα βενζινάδικο Bp απέναντι του. Ο δρόμος που μόλις στρίψατε λέγεται “Γαρυττού”. Στη πρώτη διασταύρωση (περίπου 50 μέτρα και ΔΙΧΩΣ φανάρι) στρίβετε αριστερά. Ο δρόμος λέγεται Εριφύλης. Πάτε όλο ευθεία (μη τρομάξετε όταν στενέψει ο δρόμος,συνεχίστε ευθεία) και μετά από 300 μέτρα φτάνετε στα γηπεδάκια (είναι στα δεξιά σας). Παρκάρετε. Τέλος
Ουσιαστικά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι
Παίρνετε τη Μεσογείων με κατεύθυνση για Αγ. Παρασκευή
Στα φανάρια της Γαρυττού με τη μάντρα σπορ αυτοκινήτων στα αριστερά, στρίβετε αριστερά
Πρώτη διασταύρωση στρίβετε αριστερά στην Εριφύλης
Μετά από 300 μέτρα ευθεία, βρίσκετε τα φώτα από τους προβολείς των γήπέδων.
και σε ζουμ:
Οδηγείες προς chk_chillin (και λοιπούς Μαρουσιώτες και τα συναφή)
Επειδή έρχεσαι από Μαρούσι, δε σε συμφέρει η διαδρομή που προτείνω παραπάνω. Αυτό που σε βολεύει περισσότερο, είναι να πάρεις την Αγίας Παρασκευής (οι της Αγ.Παρασκευής τη φωνάζουν Χαλανδρίου) από την αρχή της στην πρώην πλατεία Κένεντυ (είναι η μεγάλη διασταύρωση όπου συναντιούνται Παπανικολή, Δ.Πλακεντίας και Αγ. Παρασκευής) και μετά από 3-4 φανάρια να στρίψεις δεξιά στην Σουλίου (Αμέσως μετά από αυτά τα φανάρια υπάρχει ένα μεγάλο Σούπερ Μάρκετ με ένα κατάστημα Jumbo, MHΝ το περάσεις). Η Σουλίου όλο ευθεία θα σε βγάλει στην Εριφύλης που βρίσκονται τα γηπεδάκια.
Το ιδανικό είναι να πας από τα στενάκια όταν πάρεις τη Παπανικολή, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις το τόπι στα στενά του Χαλανδρίου (είναι σα τα στενά της Πεύκης, δεν προσανατολίζεσαι εύκολα αν δε τα ξέρεις). Σου έχω παρακάτω χάρτη με τα στενά και τα ονόματα τους αν θες να το ρισκάρεις…
Παναγιά βοήθα με τα ορθογραφικά μου…
καταλήξαμε ότι είμαστε οκ με τα άτομα ?
μοντεκριστow
γιασουνας Τσιμπλίδης !
καρβούnic
Giannis… ο χρυσοκεφαλος
Σαμανdo
ξυπόλητος Lupin
freedom
ks9
κοκκινορούμης (?)
Κρισπης
Μule ???
karvou φέρε 1 κ είμαστε κομπλεντάν
Βαζέχα στις 19:45, στο όνομα Καρβούνης, για 1,5 ώρα, 6Χ6 (αν μαζευτούμε παραπάνω -που δε το βλέπω, γιατί πάντα υπάρχουν ακυρώσεις- το αλλάζουμε).
nimlot
July 28, 2009, 1:33pm
Καλή φάση ρε γμτο, έπρεπε να 'μαι κάτω… παλιοταγάρια
ChrisP
July 28, 2009, 3:25pm
Πώς πάω εκεί με συγκοινωνία?
Ειδάλλως να κάνει την καλή ο Κάρβου.
[CENTER][SIZE=“6”]X[/SIZE] [/CENTER]
karvou
July 29, 2009, 2:20am
Παίζει να ήταν και η πρώτη φορά που πήγα για rocking μπάλα και η ομαδα μου δεν έχασε!
Με όποια ομάδα και αν ήσουν:!:
karvou
July 29, 2009, 5:17am
δίκιο έχεις! Άρα ήταν και η πρώτη, αλλά και η δεύτερη φορά που δεν έχασα!!!
Πνεύμα νικητή έχω ρε πούστη μου 8)
Mule
July 29, 2009, 7:55am
Κρίμα που χάσαμε τον προκριματικό του βάζελου μόνο…:roll:
κανονιστε και καμια μπαλιτσα κατα τις 9 αυγουστου
Από 7-8-9 Αυγούστου και δώθε το ενδιαφέρον στρέφεται από τα καλαμάρια στο τόπι.
Και αυτήν τη φορά 6x6, ε!
εχει πεσει μπαλογκαβλα, θαναι επειδη δεν εχει κανα αθλητικο φετος το καλοκαιρι…
ο δουδος πσηνει για μεσα στη βδομαδα.
μιληστε. εγω μεσα ειμαι οπως και ναχει