Τρίτη-τετάρτη έχει βαζελόγαυρο. Ψηνόμαστε για πέμπτη ή ου? Βασικά άσε που θα μαστε λίγοι. Όπως το βλέπω παραμονή FNM θα είμαστε περισσότεροι εδώ πέρα. Το ψήνω πάντως
Εγώ για Πέμπτη ψήνομαι
Και εγώ μέσα για Πέμπτη και αν θέλουμε ενισχύσεις φέρνώ και εκείνο τον φίλο που είχα φέρει την προηγούμενη φορά.
καλά, προτιμάτε να δείτε σε παραπροκριματικούς τους γαυροβάζελους απ το να παίξετε ΤΟΠΙ? σας έχει βαρέσει ο ήλιος για τα καλά εδώ στην αθήνα ε.
Για να μας βαρέσει πρέπει να μας δει κιόλας. Εγώ κυκλοφορώ μόνο νύχτα εδώ στην αθήνα το καλοκαίρι.
Εγώ μέσα για αυτή τη βδομάδα … θα σφίξω τα δόντια και θα παίξω
Και εγω μπορω, αφου διακοπες (εκτος απροοπτου) δεν θα εχει το προγραμμα τλκ
λοιπόν βαρεμένοι άνθρωποι έχουμε και λέμε:
- Giasonas
- Giannis
- Mule
- Red Rum
- Ks9
- Dude
- Leviathan
επιβεβαιώστε οι απάνου αν όντως μπορείται για πέμπτη και κάνεις που ξέρει τα κατατόπια αν είναι να κλείσει γηπεδάκι…εγώ αν θέλετε άλλη μέρα τρίτη δεν μπορώ γιατί θα πάω γήπεδο.
Κατεβηκα Κρητη για 7 μερες και κλεινετε τοτε τοπι,φτου σας:p
εγώ θα ξέρω αύριο αν θα ξαναφύγω για διακοπές μέχρι τους φνμ, οπότε αν είναι θα επιβεβαιώσω. κατά τ άλλα, θα παιχτεί τόπι και στις 9 του μήνα πιθανότατα ε.
Εγώ μπορώ για Πέμπτη, το να μαζέψουμε 12 άτομα αυτές τις μέρες μου ακούγεται δύσκολο πάντως.
Και Πέμπτη και Κυριακή λίγο δύσκολο (όχι για μένα, γενικώς) οπότε αποφασίστε.
Κυριακη 9 Αυγουστου παιζει να μπορω κ εγω.
Κι εγώ παίζει να μπορώ 9…
Eγώ μπορώ. Καλά το είπε ο Κρισπ, καλύτερα 9.
εννια πσηφιζω, να παω κανα τριημερο καλαμο
Eγώ 9 θα λείπω για ΠΣΚ παίδες.
9 και γω μεσα,φτανω απο Κρητη το πρωι της Κυριακης για το λαιβ οπωτε οκ…
Μόνο αν μοιράζουν μάσκες στο γήπεδο.
Καντε μια σουμα,ποιοι ειμαστε οκ σιγουρα κτλ για 9,να δουμε τι παιζει να προχωρησει το θεμα,μην δεν βρουμε…