Και ο μήνας έχει 9:
1.Θεριός
2.Μίστερ
3.Στέλιος(?)
4.Ρεντραμ
5.Λουπέν
Και ο μήνας έχει 9:
1.Θεριός
2.Μίστερ
3.Στέλιος(?)
4.Ρεντραμ
5.Λουπέν
Me too…
1.Θεριός
2.Μίστερ
3.Στέλιος(?)
4.Ρεντραμ
5.Λουπέν
6.Chrisp
7.Giannis
Γρακχο,ελεεινο ψοφιμι,αν κοιτας εδω καθολου,τσακισου βαλε το ονομα σου μεσα,δικαιολογιες της π@@τσας κομμενες…
Μεσα και εγω 99% για 9…
Για ποιο γηπεδο λεμε?
Ίσως να μπορώ κι εγώ. Θα ενημερώσω με την πρώτη ευκαιρία
Kυριακή μου είναι πολύ δύσκολο αλλά όχι εντελώς ακατόρθωτο. Αν πάντως το βάλετε οποιοδήποτε βράδυ καθημερινής την επόμενη εβδομάδα από Τρίτη ως και Πέμπτη είμαι σίγουρα μέσα.
1.Θεριός
2.Μίστερ
3.Στέλιος(?)
4.Ρεντραμ
5.Λουπέν
6.Chrisp
7.Giannis
8. Σαμαν
Κι εγω θελω (?),παιζει να μπορω ειπα.
Για Κυριακή βράδυ εγώ μπορώ σίγουρα. Οπότε το σημείο στίξης μεταφέρεται…
φεύγω σήμερα το βράδυ, οπότε λέω να κλείσω γηπεδάκι μέχρι τότε. ποιό προτιμάμε?
1.Θεριός
2.Μίστερ
3.Στέλ?ιος()
4.Ρεντραμ
5.Λουπέν
6.Chrisp
7.Giannis
8. Σαμαν
9.Μανος (ίσως-θα επιβεβαιωσω αύριο μεθαύριο.)
Κλεισε κανα μεγαλο λεω γω,7 επι 7 κ ετσι,να μαζευτουμε να παιξουμε σωστα,το τελευταιο που παιξαμε σε μικρο γηπεδο ηταν τερμα γκαιη…
το ψήνετε να κλείσουμε το 9 επι 9 στου καραπιάλη να μας βγει η γλώσσα? εγώ μέσα είμαι πάντως (αρκεί να παίξουμε 14, άντε μαξ 16 άτομα). γενικά, σίγουρα είμαστε από 7 επι 7 και πάνω, δεν το συζητώ. μεγάλο γήπεδο για να κρατάμε κ αποστάσεις απ το θεργιό.
Θα καθομαι μονος μου στην αμυνα εγω και θα βηχω.
Εγώ έχω αντισώματα! Πλέον είμαι και επίσημα 2 24ωρα απύρετος, άρα αν γίνει την Κυριακή η μπάλα θα σας έρθω. Η λίστα από πάνω είναι για Κυριακή και να με προσθέσω ή για Πέμπτη και να το αφήσω;
Εγω μεσα 9 επι 9…ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ!!!
Για κυριακη λεμε karvou, χωσου
Ρε σεις αμα δεν μαζεψουμε τουλαχιστον 14 ατομα δεν λεει το 9Χ9
θα τα μαζέψουμε γιατί κατά 99% θα μπορεί κι ο μόντε, που θα με πάρει τηλέφωνο μια από αυτές τις μέρες για να το επιβεβαιώσει
θα πάρω να κλείσω το 9 επι 9 στου καραπιάλη αν είναι λεύτερο, θα μαζευτούμε πιστεύω μωρέ…