Η μάχη των τιτάνων

Εγώ είμαι ακόμα στην αποθεραπεία. :lol:

εσπασα τον αγκωνα μου, δε μπορω

απο περιεργια, σε τι γηπεδο παιζετε και ποσα ατομα?

Nα μην είσαι περίεργος. :stuck_out_tongue:

Mιας και ειχα ανεβει Αθηνα για 2ημερο και λαιβ και τωρα γυρισα και εχω νετ ατ λαστ,να πω απλα και γω με τη σειρα μου,πως το προχθεσινο θεαμα ηταν ακαταλληλο για ανηλικους και ελπιζω να μην τραβηχθηκε κανενα βιντεο ή καμια φοτο που να παρουσιαζε την αναπτυξη της ομαδΑΡΑΣ μας,διοτι θα πεσει ο σερβερ…μεγαλη μπαλα,:bow:σε καθε παιχτουρα της ομαδας μου,η μοντερεητορ τημ μπορει φανταζομαι πλεον ησυχα να βγει στη συνταξη:p:p…

Ολα τα λεφτα στο ματς ηταν οι ηρωικες ΣΑΒΟΥΡΝΤΕΣ Γιαννη και Ιασονα.
Ειδικα του Γιαννη ηταν τοσο γαματη,που τον μιμηθηκαν οι μισοι και επεσαν κι αυτοι κατω.Γελωντας.

Toυ Γιάννη συγκρίνεται μόνο με crush dummies

Για κόπιασε να σε μάθω μπαλίτσα…

Λοιπόν εμείς παίζαμε κάπως έτσι, με Kρισπ να αλλάζει θέση με Θεριό στο β, και Γιάσονα πιο μπροστά επίσης στο β. Οι θέσεις ήταν αυτές και φυσικά αλλάζαμε τέρμα ενίοτε.

Όπως βλέπετε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Καλύψαμε όλο το γήπεδο με ψηλά τα σεντερμπακ(το μυστικό της επιτυχίας) αφού το πολύ πολύ να γυρνούσε να μαρκάρει κανένα τον κάρβου, στο δεύτερο το γυρίσαμε σε 2-2-2-1.

Ο τόλκι ρισπέκτ πάντως, τους έσωσε από τα χειρότερα (πόσα ακόμα???).

Επίσης χίλια ρισπέκτ στο κοριτσάκι από το δίπλα σπίτι που έδωσε ρέστα με τα black φωνητικά της! :bow:Προσπαθούσε να εμψυχώσει το νάιλιστ αλλά δεν τα κατάφερε γιατί το παληκάρι τελευταία το χει γυρίσει σε grind μόνο. Φήμες που αναφέρουν ότι τον περίμενε για αυτόγραφο και για να του την πέσει, και αυτός τις ανέθεσε δισκοκριτική για το νέο Behemoth για να την αποφύγει παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.

Τέρμα δεν υπάρχει;:stuck_out_tongue:

Από το πολύ σπαμ έχεις πάθει τύφλωση.

8)8)8)

Eπίσης περαστικά στο μόντε και αν ήταν το δικό μου μαρκάρισμα που έγινε πάνω στο παλιό τραύμα χίλια συγγνώμη.

για το κυριακάτικο δεν έχω πολλά να πω. μετράει η μπαλίτσα και σε μεγάλο γήπεδο πάντως. απλά πρέπει να φτιάξουμε πιο ισορροπημένες ομάδες μάλλον, γιατί από κάποιο σημείο κι έπειτα είχε γίνει μπάτε σκύλοι αλέστε το ματσάκιον. ο γιάννης πάλι μας χάρισε το χάι-λάητ του αγώνα πάντως :lol:. μόντε, περαστικά, κρίμα…

και σήμερα καλά ήταν, 1μιση ωρίτσα τρέξιμο (5 επι 5 ειν αυτό), ο levi έπαιξε πολύ καλά.

Όταν παίζετε ενάντια στον dude να εύχεστε να έχει ποδοσφαιρικά γιατί αλλιώς ή θα σας σκοτώσει το ξερόμυτό του ή θα φάτε γκολ :lol::lol:

Σήμερα πάντως στην ομάδα ήταν εμφανή τα σημάδια κούρασης από την καλοκαιρινή προετοιμασία (τις συναυλίες εν πάσει περιπτώσει …) :stuck_out_tongue:

Τα αναβολικά πριν το παιχνίδι (molto & motion) τελικά δεν βοήθησαν :frowning:

:bow::bow::bow:Αψογος,τυφλα να εχουν οι καρπετοπανουτσομ@λ@κες,Redrum ftw…μπραβο και σε κοουτς Ντουντ που εκατεσρωσε επικο σχεδιο-πλανο αγωνιστικο και στο 2ο ημιχρονο μετατρεψαμε το ματς απο ντερμπυ σε τσοντα…κριμα για Γρακχο,παραλιγο να βαλει το γκολ της βραδυας(αλλα ας οψεται το κωλοδοκαρο…)…περαστικα σε Μοντε και καλη αναρωση,με επιστροφη δρυμιτερη…επισης,hail σε Τολκι,που μεχρι και το τελος σχεδον του ματς νομιζα πως ηταν κανας ξεμπαρκος που τον φεραμε να παιξει#-o:lol::lol::p…

Δεν το κατάλαβα στο γήπεδο πως χτύπησες τόσο σοβαρά…:frowning:
Περαστικά!

Εγώ τώρα από αυτό που έγραψες συνειδητοποίησα ποιός ήταν ο Tόλκι… #-o#-o
Δεν μου τον σύστησαν με το nick του… #-o

Επειδή ζήλεψα και για να μη νομίζετε ότι εμείς δεν είχαμε σύστημα, σας το αναπτύσω όπως σχεδιάστηκε και εφαρμόστηκε στην εντέλειά του μέσα στο γήπεδο:

ευχαριστω πολυ παιδια

20 μερες εξω :frowning:

:lol::lol::lol:

Πολύ καλό!

Αδερφια με χαρά σας ανακοινώνω πως μετά απο κάταγμα στο πόδι, πνευμονία και μέχρι να με χτυπήσει το επόμενο κακό της μοίρας, επιστρέφω στην ενεργό δράση…!!

Περιμένω την επόμενη μπαλίτσα!:smiley:

ποιός το ψήνει για αύριο-μεθαύριο?