Η μάχη των τιτάνων

Φίλε έχω όρεξη αλλά δεν προλαβαίνω με τπτ… :frowning:

Από Σεπτέμβριο μέσα!

Έχω να καταγγείλω το απεχθές κατενάτσιο της mods-team στον τελευταίο αγώνα, ειδικά στο 1ο ημίχρονο!!

πότε ξανακανονίζουμε ρε νοματαίοι?

Εγώ από Πέμπτη είμαι free.
Αρκεί να μην πέφτει πάνω σε τίποτα ματς Ολυμπιακού…

Any day.

Κι έλεγα τι ξεχάσαμε… Τα βελάκια ρε σεις!!! Για αυτό χάσαμε! Την επόμενη φορά θα έχουμε κι εμείς βελάκια και θα τους δείξουμε 8)

Edit: Ό,τι και να λέτε πάντως, εμείς κάναμε τις μεγαλύτερες φάσεις του αγώνα, με αποκορύφωμα το “σπριντ” του Νίχιλιστ, με τη χαίτη να ανεμίζει και το τσιγάρο στο στόμα, για να βρεθεί σε θέση για γκολ!True metal ρεεεεε!

:lol::lol::lol:

Πολύ καλό, τα βελάκια απλά είναι ένα δείγμα που αναπαριστά την κοσμική ενέργεια που απελευθερώθηκε από την ομάδα μας.

Μία κενή θέση σήμερα στις 22:15 στου Ντιέγκο, αν ψήνεται κανείς επικοινωνεί τηλεφωνικά με Dude.

Και κανονίστε τπτ από βδομάδα…

Ναι ρε παιδιά μέσα στην εβδομάδα…Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή ευκαιρώ αφού δεν φυλάω την πατρίδα…

άντε να μαζευόμαστε για κάνα τόπι… δηλώστε πόσοι έχετε επιστρέψει στην πρωτεύουσα και είστε έτοιμοι για όλα.

απο αυριο ειμαι μεσα 8)

Εγώ παιδες παίζω 1-1 στην υπηρεσία εδώ Αθήνα οπότε όποια μέρα κανονίσετε αν δεν έχω υπηρεσία είμαι μέσα…μαζευτείτε…!

Λοιπόν, σας έχω φορμάρει (sic) τον Dude οπότε ακόμα και 10 να μη μαζευόμαστε, μαζευτείτε 5 να πάμε να κλωτσήσουμε.

έλα ένα bump ακόμα για να δηλώνουν όσοι επιστρέφουν στην ενεργό δράση :!:

bump λοιπόν

Bumpa Bouba Diop!

Εννοείται μέσα ε!
Μετά τα (καταγεγραμμένα σε βίντεο) μαγικά του προηγούμενου αγώνα ήρθε η ώρα για το repeat.

Και γω επιστρεφω για λιγο ενεργο δραση…θα ειμαι αθηνα για καμια βδομαδα,ή μαχη τιτανων ή κομμαντο,κανονιστε…

γιατί, αν πάμε και για τα 2 θα σκίσεις κάνα καλσόν?

Πότε λέτε να παίξετε? Μήπως έρθω κι εγώ που είμαι πολυάσχολος…

…αργόσχολος?:lol:

Θελω και γω αλλα ειμαι Βολο :stuck_out_tongue: