Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Cosima Coppola

…καλά η πρώτη φωτογραφία είναι Θεική:):!:

δωσ μου πλατινε μαλλι σε βορειοευρωπαια γκομενα (με ανοιχτα χρωματα δηλαδη) και παρε μου την ψυχη, ειδικα αυτην εδω την αγαπησα ε

ΝΑΙ ΡΕ ΒΕΛΓΙΟ

Είδα χθές τους Πειρατές της Καραϊβικής και μου άρεσε η δεσποινίς:

Astrid Berges-Frisbey

Katheryn Winnick

Την παντρευομαι ΤΩΡΑ.

Katharine McPhee

καταλαβαινω το λογο…:smiley:

τι ΥΠΕΡΦΑΤΣΑΡΑ εχει ρε μαλακα

ααχ κ κσανα προς τη δοκσα τραβα το θρεντ

Σαρλιζ θερον απλα:bow::bow2:

…καλά την είδα και χθες το βράδυ στο Σταρ…άψογη ηθοποιός, εκπληκτική γυναίκα:):!:

Οντως,αυτη ειναι γυναικα!

Ναι,σταματηστε να ξαναποσταρετε για χιλιοστη φορα την Σαρλιζ ΘΕΡΙΟΝ και ασχοληθειτε με την ΥΠΕΡKOΥΚΛΑΡΑ μου.

H τριτη φωτογραφία απ’το ποστ σου στην προηγούμενη σελίδα είναι απλά θεική.Απ’τις καλύτερες που έχουν ποσταριστεί.Εύγε θέριον

Αλλα η πρωτη απο το ιδιο ποστ ειναι για τα μπαζα. Οι επομενες 2 το εσωσαν. Οντως πολυ ωραια φατσα. Ισως απλα δεν της παει το ξανθο.

Ε, ναι δεν πάει σε όλες το ξανθό μαλλί, αλλά όλες πάνε και τα κάνουν ξανθά…!! Ε, βγήκα λίγο εκτός θέματος :roll: (άσχετο αλλά οι φυσικές ξανθές μαρέσουν και αυτά που λένε για αυτές -κατά καιρούς- περί ‘‘εξυπνάδας’’ είναι απλά μπούρδες).

Στο θέμα τώρα…αυτή του Θέριον είναι πολύ ωραία…
Μωρέ μπράβο και δεν του το’χα…:stuck_out_tongue:
Να και κάποιος που δεν προσέχει μόνο τους…’‘αερόσακους’’ σε μία γυναίκα…:smiley:

Ειδικά, στην τρίτη (στη προηγούμενη σελίδα) και στη δεύτερη σε αυτή είναι μία γλύκα…
Είναι μελαχρινή, κουκλάρα και γλυκιά…ο τέλειος συνδιασμός…!!

ναι ξέρω είναι προφανές να ποστάρει κάποιος την Scarlett, αλλά μόλις έπεσαν στην αντίληψή μου, αυτές οι δύο φωτογραφίες:

ΝΑΙ γαμώ την πουτάνα μου, έτσι γουστάρουμε την γυναικά. Να ανοίγει το ψυγείο μετά το σεξ, για να φάει κορνεμπίφ με φιστικοβούτυρο.
Ξενέρωτες ανορεξικιές leave the hole

=P~=P~=P~=P~

ετούτο.

Σκάρλετ,η πρώτη (και τελευταία) αφίσα γυναικείας φύσεως που ‘τόλμησα’ αλλά και αξιώθηκα να βάλω στο δωμάτιό μου ως έφηβος

εμενα μαρεσε αυτη απο το hangover αλλα δεν βρισκω φωτογραφιες…καλα ειδικα στη δευτερη ειναι περφεκτ