Γαμωτο και εκοβα δρομο απο εκει…
καμια δε μαρεσει…η μια ειναι μια πετσογρια με ενα κωλο απο δω μεχρι το συνταγμα,που θελει ν γινει σοφια λωρεν,ενω η αλλη ενα αποτελεσμα μποτοξ,σταρ συστεμ κ επιτυχημενων πλαστικων,που ειναι πλεον σαν να εχει βγει απο κομικ του μαναρα…πχ,ουτε η αλμπα μαρεσει,ειναι σαν πορσελανινη κουκλα…σορυ κιολας,αλλα μου αρεσουν γυναικες με τυπο κυριως κ πιο γηινες,οχι η καθε χολυγουντο-φτιαγμενη τυπισσα που της τονιζουν το παραμικρο για να δειχνει σαν πορνοσταρ και να τρελαινοντε ολοι…
ok lupin
πόσταρε λοιπόν μια εσύ να σε κρίνουμε !
Kristen Bell
Ali Larter
Μονο με παρέα. :twisted:
Στην δευτερη η Ali είναι απιστευτο…χμ…κορίτσι…
Κολάζει ακομη κ το έτερο φύλο…
εντιτ:είναι αβυζη ομως …
Επιτελους ενα on topic post…Ευγε Τολκι…(η Ali δεν επαιζε και στο Βλέπω τον θανατο σου?)
Ποιανου τον θανατο να δεις αν παιζει αυτη?
Όχι… η Άλι παίζει αποκλειστικά στα όνειρά μου…o
ρε μπαμπαλουέτα τόλκι την kirsten την έχω βάλει εγώ σχετικά πρόσφατα κ μάλιστα στις ίδιες πικζ !!!
Αυτη απο το Heroes ειναι κουκλακι ζωγραφιστο και απιστευτα sexy! 8)
:lol::lol: Γουστάάάάάρωωωω …Θα αλλαξοδρομήσω, θα γίνω λεσβία για πάρτη της. ΤΕΛΟΣ λέμε.
Δηλαδή με αυτά που διαβάζω να μην ποστάρω ποιές γυναίκες θα μου άρεσαν αν ήμουν άντρας !!! Άσε καλύτερα…Αν είναι σαν πρεζού η Eva Green φαντάσου αυτές που θα έβαζα πως θα τις βλέπατε.
Καλά ε…έχει πάρει φωτιά το θρεντ !
Καλα θα βαλω μια σαν μπονους
Kαλη ορεξη!
Ντάξ ρε μεγάλε λάθος… στον bleeding history ήθελα να το στείλω αλλα ξεχάστηκα!:-s
stray cat πιστεύω πως πάσχεις από πυραμιδίαση…
σε παρακαλούμε πόσταρε καμία φώτο γυναίκας που σου αρέσει να γίνει εδώ της κακομοίρας !
Οχι μανες:!:
Παταω ριπορτ!
Μην τους ακούς.
Stray Κατ προχωρα - σε θέλουνε τα fora.
:evil: Μισό να ξεθάψω κάτι ‘‘διαμαντάκια’’ απο το αρχείο μου…:naughty:
Κοτοκο!