Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Όχι όχι, αυτά ήταν παλιά αστειάκια. Το οπλοστάσιο έχει εξελιχθεί εδώ και καιρό

καλά περιμένω γιγαντομαχία πυραμίδα-στρέη κατ

ετοιμάστε τις σκάρλετ κ τις μέγκαν φοξ

προβλέπω τύφλωση

εμ, αγαπητέ μοντ εσυ το προκάλεσες,
ορίστε:

δε θα σου φταινε μετά αν (πραγματοποιηθεί η απειλή) και ποστάρουν όντως φωτο:p

Κλειδώστε το όσο είναι καιρός. Αν αρχίσει να ποστάρει η Stray Cat φώτος ανάλογες εκείνου του γκέϊ πιθήκου που έχει ερωτευθεί δεν την βγάζουμε καθαρή.

…Κι ο Λέρης πατάει το πλήκτρο του ignore.

Μπλιάαααχ άκου Σκάρλετ και Μέγκαν Φοξ, τί λέμε τόση ώρα για τις πλαστικόφατσες; εεεε;;;

Αυτό το πυραμιδίαση τι είναι; να υποθέσω ότι θεωρείτε τον Red κακόγουστο; :stuck_out_tongue:

Σε πρώτη φάση σας πάω στα μαλακά…μην πάθετε κάνα σοκ.
Christina Scabbia από τους Lacuna Coil

Μολις απεκτησα screen saver 1 freddo,1 τυροπιττα και 18mg νικοτινη.

H photo της Simone που μπήκε είναι Κ…α!!!

Θα συμβάλω στο θεάρεστο αυτό έργο με την κάτωθι κορασίδα αγνώστων λοιπών στοιχείων:

Μοντέλο λέμε!

Βεντούζα!

Η πρώτη πικ είναι ΑΗΔΙΑ!

Ναι αλλα η πρωτοτελευταια αναπληρωνει για ολα…

Kato ta xeria :lightsabre: Oi Mexicanes einai apla thees alla i sygkekrimeni den einai Mexicana. Synexizete na postarete foto tis theas pantos kai as tin kanete kai Ricana , barate asystola leme. Agapao :–

Goustaro tzertzele sto thread pantos. Stray Cat edo mporeis na eisai kai on topic me tin gothic redhead pou postares stous antres, min masas. Porose mas! :metal:

η πρώτη πικ είναι αυτό που θέλω να βλέπω λάιβ κάθε πρωί που ξυπνάω…=P~

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.

Συνεχίζω απτόητος:

…to be continued (ήταν να μη με πατήσετε εκεί που πονάω).

Και μαζέψτε τα σάλια σας! Είναι δικη μου και ΜΟΝΟ δικη μου!

εμείς θέλουμε stray cat κ pyramid !!!

Αγόρι μου, εσύ είσαι δικός μου άνθρωπος… :cry:
Αλλα κάτω τα χερια ρε π…η!!! :lightsabre::evil::twisted:

Ναι, ναι! Αυτό θέλουμε όλοι. Βασικά πρέπει να ανοίξει τόπικ stray cat vs red pyramid.

Ο babeuf με εκφράζει ως τώρα με το παραπάνω. Εσένα οι ξανθιές σου τελειώσαν και δεν ποστάρεις? :stuck_out_tongue:

Συνεχιζεις απτοητος να υπερασπιζεσε την τιμη της ευουλας…αξιος…παναξιος…με συγκινεις σημερα…το βραδυ στο ματς,θα σου εχω κρατημενη μια λιλα παουσε…