Τι να μαζέψουνε μωρέ οι ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟΙ…:har:είπαμε δεν ξέρουν να εκτιμούν μια πραγματικά γοητευτική γυναίκα…ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι σαν κι’ εσένα και σώζεται λίγο η κατάσταση γιατί αλλιώς…
Καλά, στην παραχωρώ, αφού την είδες πρώτος…
Απλά οι υπόλοιποι δεν μπορούν να εκτιμήσουν την ομορφιά χωρίς photoshop…
Καλύτερα τώρα παίδες?
πριν
μετά
μετά από μια επεξεργασία στα γρήγορα…
Νομίζω ότι το Thread έχει ξεφτυλιστεί απόλες τις πλευρές γιαυτό και γω βάζω ένα μωρό “όλα τα λεφτά” για να επανέλθει το επίπεδο.
Θα ανεβάσω το επίπεδο, ποστάροντας Angelina Jolie,Monica Belucci, Megan Fox, Adrianna Lima & Scarlett Johansson.
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΟΥΣ ΑΡΡΕΝΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
dimi μόλις έγινες μοδερατορ ! ειδικά με την τελευταία φώτο
Α ώστε έτσι είσαι εσύ, ντροπή μόντε ντροπή, με πλήγωσες και τώρα θα απαντήσω σκληρά
Aoi Miyazaki
Edit: δε λειτουργεί το λινκ, μισό
Εδιτ 2: μπα, άλλαξα γνώμη
Τα τσιγάρα να μου δώσεις κι ας τις σοκολάτες.
Ααααχ… η ένθερμη υποστήριξη της καλαίσθητης μειοψηφίας του forum με σκλαβώνει. Πάρτε μερικές ακόμα για δωράκι.
2 ακόμη για τον montecristo!
για να είμαι σίγουρη για τη θέση του μοντ!
Τίποτα καινούργιο boys and girls ή θα ξαναδούμε τις ίδιες 10-15 κοπέλες που ποστάρουν τα 9/10 όσων γράφουν εδώ?
χαιρομαι που ακολουθείς το παραδειγμα μου φίλτατη Ράνια!
τη πρωτη φωτο (τις2 δλδ) της Μεγκαν Φοξ την ειχα ποσταρει κατι σελιδες πριν ε:p
:oops::oops::oops::oops:
ευχαριστώ για τις φώτοζ !!
Α σορρυ :oops:
Mια εξτρα για τον αγαπημενο μου otaku.
ή θα το ριξεις,ποσταροντας μια σειρα απο πλαστικο Made in USA…:p:p
μονο για καλογουστους απο μενα
zooey deschannel
marion cotillard
και αμα θετε και σεξοβομβες,αφηστε τις τζολι,μπελουτσι κ μλκιες κ δειτε σταθερες αξιες
claudia cardinale
sophia loren
:p:p
Έχουμε πόλεμο και δε το έχω πάρει χαμπάρι? Rania, ωραίο ποστ Έχω και εγώ κάτι στα σκαριά
Eίχαμε τους σαυρόφιλους, τώρα έχουμε και τους νεκρόφιλους. Καλά το πάμε.
Ε, δεν έχει και άδικο ο πυραμίδας εδώ που τα λέμε…
Για πρώτη φορά στην ιστορία του θρεδ.
[QUOTE=Lupin;464270]ή θα το ριξεις,ποσταροντας μια σειρα απο πλαστικο Made in USA…:p:p
μονο για καλογουστους απο μενα
marion cotillard
και αμα θετε και σεξοβομβες,αφηστε τις τζολι,μπελουτσι κ μλκιες κ δειτε σταθερες αξιες
Lupin, απίστευτο…κι 'εγώ ήθελα να ποστάρω Weisz και Marion Cotillard αλλά που να προλάβω στην δουλειά.
Δείτε κι’ άλλες σταθερές αξίες
Anna Carina
Jane Birkin
Monica Vitti