Aσυναρτησιες…
Θελω να πω οτι αν ειναι ομορφη μια Ινδη (ελαχιστες ειναι ομορφες) ειναι απιστευτες!
Γκεγκε ?
μωρε και η μις ινδια να ειναι εμενα παλι χαλια μου φαινεται…
εχουν κατι στο προσωπο τους που με χαλαει πολυ…
παρτε και μια λευκη τωρα
mia kirshner
Στην πρώτη είναι σαν πρεζάκι.
+1
Ασε που η πρωτη με την δευτερη φωτο δεν εχουν καμμια σχεση μεταξυ τους. Ενα μπαζο βαφτηκε και εφαγε και φοτο-σοπ!
Με τιποτα ομως! Πολυ αδυνατη.
Αμα η γυναικα δεν εχει κατι να πιασεις, τι να το κανεις;
Κοζυ μ’ απογοητευεις.
:thumbup: Ms Hancock for ever… wwe girl απο τα απιστευτα… ευγε Cozy
Συμφωνώ με Νιχιλιστή.
Στην μονη φωτο που φαινεται η φατσα της διαπιστωνουμε οτι ειναι μια αδιαφορη κοπελα.:-s
ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ γαμω.
Ρε Κοζυ σορρυ, αλλα εχει τα χειροτερα γονατα που χω δει. Πως ειν ετσι.
Ωραια,τωρα που σπασαμε το ροδι και καναμε το πρωτο μας post,αρκετα ξεκαρφωθηκαμε,φτανει:p Αντε και το επομενο θα ειναι για την ΠΑΟΚΑΡΑ:lol:
[SIZE=“6”]MEGAN FOX[/SIZE]
[SIZE=“4”]P.S.:Τα θερμα μου συγχαρητηρια στους ηρωες του φορουμ που ηδη απ οτι ειδα εβαλαν την Mila Kunis και την Rihanna που ειναι τα πουλεν μου,και μετα βιας γλιτωνουν τις σκηνες ζηλοτυπιας:lol:[/SIZE]
η τελευταία φώτο έχει ξαναμπεί και είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ 8O
Sofi-k, ναι ρε 'συ το διαπίστωσα και’γω αλλά με πρόλαβες !!!
Angmar, δεν είναι και τόσο αδύνατη (δεν την λες και κοκαλιάρα…) μια χαρά είναι στα κιλά, το ιδανικό! Οι περισσότερες έτσι είναι και πιο αδύνατες. Αλλά σ’αρέσουν οι αφρατούλες, καλό είναι να υπάρχουν διαφορετικά γούστα:)
Ωπα ωπα το Ditακι μας!:naughty::naughty::naughty:
Η Φοξ είναι μούναρος αλλά έχει μπει 1.117 φορές.
Καπταιν, Dita Von Teese ε?
:thumbup::thumbup:
από πότε οι πρώην γκόμενες τραγουδιστών πιάνονται για ηθοποιοί/τραγουδίστριες?
όχι ότι μας χαλάει βέβαια…
Και ποσες μ… ηθοποιες και τραγουδιστριες να μας εχουν ξεφυγει σε 500 σελιδες thread;
[SIZE=“5”]Το ονομά της “13”, ή αλλιώς Olivia Wilde…γνωστή από την σειρά House MD και από την ταινία Turistas…[/SIZE]
Now playing: Anathema - A Fine Day To Exit
via FoxyTunes