Κάποιος να της πει να μη χαμογελάσει ξανά. Ποτέ. Ή έστω να το κάνει με περισσότερο photoshop όπως στις προηγούμενες
Επαιζε και την Λεσβια στο OC (οταν το’βλεπα :oops:)
Eχω ξαναποσταρει Stacy man…
MLK αυτός ο κώλος με στοίχειωνε για χρόνια!!! 8O8O8O8O
έψαχνα να βρω πού ανήκει!!!
ΤΑ ΣΠΑΣ!!!
την 1η φωτό την είδα χθες στο google και ομολογώ με απασχόλησε πολλή ώρα. (στο quotαριμένο του Μπλήντιν)
:oops:
Defix ,
ρε εδώ λέμε οτι αυτή τη φωτό (την 1η) μού την είχαν στείλει με μέηλ πριν κάτι χρόνια και την είχα κάνει wallpaper στο mac στη δουλειά!!! :lol::lol::lol:
και το αφεντικό με κυνήγαγε μήπως κατεβάζω τσόντες!!!
And the oscar goes to Stacy…:!:
οσκαρ Α’ Γυναικείου κώλου να φανταστώ?
Β γυναικείου κώλου.
Τον Α τον έχει η Σακίρα.
Όποιος διαφωνεί είναι μπινές.
miss κώλος 2008, στριγγάκια στο συρτάρι goes το Sakira!!!
Ειμαι μπινες:p Σιγα μην συγκρινουμε την κωλαρα της Στεισιτσας μας με την μπουκιτσα της Shakira:lol:
Ρε τι ειν τουτο?Λες και πολεμησε στον α’ αγκοσμιο.Ενω πανω ειναι good οσο προχωρας δεν θες να βλεπεις
Tετοια θαυματα της φυσης πρεπει να μενουν στην επικαιροτητα συνεχως.
Βασικα αρχιστε να βλεπετε απο την 400 σελιδα και περα και θα μεινετε καπως ετσι… :o
Χαχαχαχαχα,τι εννοεις:pΒασικα οντως εχει τρελα κομματια ιδιως απο κει και μετα…Οτι προστυχεψε ολιγον;
Οχι απλα αρχισαν να πεφτουν αποτομα κατι φοβερα “κομματια” σε καταιγιστικους ρυθμους.
Καταλαβαινεις πως ειναι,περναει ο καιρος,ωριμαζει ο ανθρωπος…:p:lol:
Λοιπον λοιπον καλα μου παιδακια…Ας κανει ακομα ενα δωρακι ο Αγιος Βασιλης σε ολα εμας τα λιγουρια:p
Εκανα ενα search και δεν μου εβγαλε αποτελεσματα,αλλα δεν μπορω καν να διανοηθω οτι κανενας απο τους σουπερ σκαουτερ μας δεν ποσταρε αυτον τον ΚΟΜΜΑΤΟ:eek:
[SIZE=“4”]Charisma Carpenter[/SIZE]
Εχει καποια Charismata θαρρω. 2 για την ακριβεια.
Τριτο δεν φαινεται να 'χει,δοξα τω Θεω:p:p