Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

ασδσαδκσάδσαλ΄δκάκςδ[ςα[χπασχα,σχ’ασχ’ασλχα΄λχαχαχ]==;ςδς;=δπ;απ[δαπδ]+@+#+@)#_)ΑΠΣΣχ.

Well said.

:lol::lol::lol:

ασδσαδκσάδσαλ΄δκάκςδ[ςα[χπασχα,σχ’ασχ’ασλχα΄λχαχαχ]==;ςδς;=δπ;απ[δαπδ]+@+#+@)#_)ΑΠΣΣχ.

Ειναι αποριας αξιος πως δυο διαφορετικες φωτογραφιες σας οδηγησαν σε δυο τοσο ταυτοσημα συμπερασματα,ουτε ενα = δεν αλλαζει:p:p:p

Καλό αυτό.

Συνεχιζω να το παιζω ποιοτικος.
Cozy εγω προτιμω αυτα τα ποδια

Και μια απο την γυναικα μου δωρακι.She is of Hungarian and African-American decent.

Ομορφο αυτο :smiley:

H μαμα μου εχει τις ιδιες κουρτινες

αποριας αξιο πως και δεν ποσταρε κανεις foto της scarlet ανημερα των γενεθλιων της… ντροπη σας… :lol:

Παλια αλλα καληηηηηηηηη

Επαιζε στο Flashdance για να καταλαβετε

Α ναι Jennifer Beals το ονομα

Αυτη παιζει και στη σειρα με τις λεσβιες.
Γαματη σειρα.Να τη δειτε.

Μικρόβυζη.

Ναι να τη δούμε αλλα που;

είσαι οφφ-τόπικ! Αυτό πάει στο “πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής”! :lol::lol::lol::lol:

Λίγο ον τοπικ με τη Γαλλίδα τραγουδίστρια Emma Daumas (από ριάλιτι, αλλά φωνάρα - δε σας νοιάζει, το ξέρω)
αν και οι φωτοζ την αδικούν τρελά

Internet.Torrents.

The L Word λεγεται,για τους ενδιαφερομενους.:roll:

Αλόη σωστή.

Να’σαι καλά, πάρε και bonus!

και λίγο μπούτι γιατί μ’αρέσει η φώτο!

Επίσης, Nolwenn Leroy από το ίδιο ριάλιτι - στήθος με στήθος πάλεψαν με την από πάνω για τη νίκη :stuck_out_tongue:

Αλόε πάρε νεους φακούς γιατί οι τωρινοί έληξαν…:stuck_out_tongue:

μπουάχαχαχαχαχαααα!!! Ωραία ατάκα αυτή…Γιατί ρε 'συ μια χαρά κορίτσια είναι μα τι άλλο πια θες να δεις και’σύ;

Και τώρα το ΑΠΟΛΥΤΟ πρόσωπο και 1.81 cm. Η Βρετανίδα ηθοποιός Saffron Burrows. Έχει παίξει και στην Τροία.

και άλλο ένα ακόμη ΑΠΟΛΥΤΟ πρόσωπο που συνδυάζει sex appeal και φινέτσα (σπάνιο αυτό)
Η Γαλλίδα ηθοποιός Emmanuelle Beart

Gracchus Babeuf εξαιρετικά αφιερωμένες και οι δύο, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσουν !!!:wink: