ασδσαδκσάδσαλ΄δκάκςδ[ςα[χπασχα,σχ’ασχ’ασλχα΄λχαχαχ]==;ςδς;=δπ;απ[δαπδ]+@+#+@)#_)ΑΠΣΣχ.
Well said.
:lol::lol::lol:
ασδσαδκσάδσαλ΄δκάκςδ[ςα[χπασχα,σχ’ασχ’ασλχα΄λχαχαχ]==;ςδς;=δπ;απ[δαπδ]+@+#+@)#_)ΑΠΣΣχ.
Ειναι αποριας αξιος πως δυο διαφορετικες φωτογραφιες σας οδηγησαν σε δυο τοσο ταυτοσημα συμπερασματα,ουτε ενα = δεν αλλαζει:p:p:p
Καλό αυτό.
Συνεχιζω να το παιζω ποιοτικος.
Cozy εγω προτιμω αυτα τα ποδια
Και μια απο την γυναικα μου δωρακι.She is of Hungarian and African-American decent.
Ομορφο αυτο
H μαμα μου εχει τις ιδιες κουρτινες
αποριας αξιο πως και δεν ποσταρε κανεις foto της scarlet ανημερα των γενεθλιων της… ντροπη σας… :lol:
Αυτη παιζει και στη σειρα με τις λεσβιες.
Γαματη σειρα.Να τη δειτε.
Μικρόβυζη.
Ναι να τη δούμε αλλα που;
είσαι οφφ-τόπικ! Αυτό πάει στο “πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής”! :lol::lol::lol::lol:
Λίγο ον τοπικ με τη Γαλλίδα τραγουδίστρια Emma Daumas (από ριάλιτι, αλλά φωνάρα - δε σας νοιάζει, το ξέρω)
αν και οι φωτοζ την αδικούν τρελά
Internet.Torrents.
The L Word λεγεται,για τους ενδιαφερομενους.:roll:
Αλόη σωστή.
Να’σαι καλά, πάρε και bonus!
και λίγο μπούτι γιατί μ’αρέσει η φώτο!
Επίσης, Nolwenn Leroy από το ίδιο ριάλιτι - στήθος με στήθος πάλεψαν με την από πάνω για τη νίκη
Αλόε πάρε νεους φακούς γιατί οι τωρινοί έληξαν…
μπουάχαχαχαχαχαααα!!! Ωραία ατάκα αυτή…Γιατί ρε 'συ μια χαρά κορίτσια είναι μα τι άλλο πια θες να δεις και’σύ;
Και τώρα το ΑΠΟΛΥΤΟ πρόσωπο και 1.81 cm. Η Βρετανίδα ηθοποιός Saffron Burrows. Έχει παίξει και στην Τροία.
και άλλο ένα ακόμη ΑΠΟΛΥΤΟ πρόσωπο που συνδυάζει sex appeal και φινέτσα (σπάνιο αυτό)
Η Γαλλίδα ηθοποιός Emmanuelle Beart
Gracchus Babeuf εξαιρετικά αφιερωμένες και οι δύο, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσουν !!!