Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

H θεά σε καινουριες περιπέτειες…

ουφφφφφφφφφ

evangeline και jenifer connely

ποια εχει πιο ομορφα ματια? :stuck_out_tongue:

δεν ειμαι αντικειμενικος κριτης…Τζενιφερ μου!!!

Κόνελλυ ροξ.

Για τα πιο όμορφα μάτια δεν ξέρω ( Η Connely φυσικά !!!) αλλά η Evangeline από σώμα, ειδικά από την μέση και κάτω μπάζο είναι…ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Η Lilly εχει πολυ ωραια φατσα, χαμογελο κ.λ.π. αλλα απο σωμα ουτε μενα μ’αρεσει. Εχει πολυ ανοιχτους ωμους, συγκριτικα με μεση. Σαν αντρικοι ειναι.[-X

Στις δύο αυτές φώτος είναι σαν αγοράκι με γυναικομαστεία. Ποια είναι αυτή η κυρία; Στο Λοστ παίζει; Σκάστε, δεν τις ξέρω όλες

ναι η Kate,όταν μιλάω με λένε κακόγουστο…

Now playing: Be’lakor - Neither Shape Nor Shadow
via FoxyTunes

Αμα δε σ αρέσει κι αυτή ρε angel, τι να πω…[-X

τίποτα να μην πεις,από την πρώτη στιγμή είχα αυτή την αρνητική στάση…οπότε δεν αλλάζω γνώμη…:stuck_out_tongue:

Now playing: Before The Dawn - Into You
via FoxyTunes

Ρε φρηντομ, τι να του αρέσει; Μονο εγώ βλέπω ανοιχτούς ώμους και πολύ στενή -αντρική- λεκάνη;

:-s

Πες τα ρε συ δίκιο έχεις… Πάντως dexer συμφωνούμε στα γούστα βλέπω…μήπως να το κοιτάξεις ; :lol::lol::lol::lol:

Σταμάτα να με τρομάζεις μωρή :stuck_out_tongue:

Για άντρες, μόνο σε έναν συμφωνήσαμε. Και έχω και ένσταση για το κόκκινο μαλλί. Οπότε δεν ανησυχώ ακόμα :stuck_out_tongue:

Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο σώμα! [-X

Σ’αυτες τις φωτος ειναι χαλια ρε.
Ντεξτερ τα σχολια σου ξερεις οτι μας αφηνουν αδιαφορους.Πηγαινε στα κοκκινομαλλικα πραγματα που γουσταρεις.

Να η Κεητ που ολοι αγαπαμε.

Ε είναι ψιλοαπαράδεκτο :stuck_out_tongue:

Α ωραία, ο Θεριος ποσταρε φωτος με τερμα φωτοσοπ οπότε μπορούμε όλοι να κ@υλώσουμε με το Καιτάκι :lol:
Στην τελευταία ξέχασαν να της σβήσουν λίγη κυτταρίτιδα και λιπάκι, ε :? Επίσης ρε βλακάκο για το πρόσωπο δεν είπε κανείς κάτι κακό, το σώμα λέμε άσκημο. Και είναι.

ΑΧΑΧΑΧΑΧ ΤΗΝ ΕΣΒΗΣΕ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧ
Θεριό κάνεις ατιμίες ε! αχαχαχαχαχ

πες τα γιατί πάνε να με βγάλουν κακόγουστο εδώ πέρα!8)

Now playing: Before The Dawn - Human Hatred
via FoxyTunes

Καταλαθος ειχε μπει εκεινη,λαθος λινκ,δεν ηθελα να τη βαλω.Προβοκατσια ηταν :Ρ

Ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!Βαλτε φωτοσοπιες να κ@υλωσουμε με το Καιτακιιιιιιιιιιιιιιι=P~=P~