Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Εγώ είδα τα εξής:

Κεητ άβαφτη, με απλό μαγιώ και πιασμένα μαλλιά ----> σχεδόν όλοι την κράξανε και είπαν απαράδεκτο σώμα.
Κεητ σε φωτογράφιση ----> καύλα.

Χεχε :slight_smile:

Τι όμορφη που είναι η ζωηηηη

Εγω λεω να κανουμε νεο θρεντ,αν υπαρχει ΜΙΑ γυναικα που να μην ειναι ζηλιαρα και σπαζο:p:p

Οκ, είμαι ζηλιάρα γιατί η Κεητ θα μου φάει τον γκόμενο :stuck_out_tongue:
Με την παραδοχή λοιπόν ότι ΕΙΜΑΙ ζηλιάρα, σε παρακαλώ να δεις τη φώτο που πόσταρα και όλες τις υπόλοιπες που πόσταρε το Θεριό.

Δεν υπάρχει διαφορά; :stuck_out_tongue:

εδιτ: για σώμα λέμε ε, το πρόσωπο είναι πανέμορφο.

Την φραση “δεν θελω να ξερω παρατα με στο κοσμο μου” την ξερεις;:p:p

Εντάξει :stuck_out_tongue:

Ουφ,πολυ ευκολα παραιτησε,αντεδρασε λιγακι να ριξουμε λιγο γελιο:lol:

Ασε ρε που θα ασχοληθώ. Live in denial :slight_smile:

Α δε πατε καλά!!!

Καθεστε κ μαλωνετε 2 σελιδες για το μπαζο-τιποτα ενω θα μπορουσατες ολοι να αγκαλιαστειτε και να βγαζετε τραγουδια για την ομορφια της Τζενιφερ Κονελλυ. #-o

Α εγω ειμαι μεσα,Δεχτερ;:-s:p:p

Για το αγκάλιασμα ή για την εξύμνιση της Κόνελι; :stuck_out_tongue:

Για το αγκαλιασμα,αν θες να γραψουμε τραγουδακι και για την Γεωργια Βασιλειαδου να γραψουμε:p:p

Σκασμενα!!!

Σοβαρευτειτε!!!

Θα αγκαλιαστειτε μονο αν ειναι να λεμε 2 σελιδες καλα λογια για τη Τζενιφερ!

Jennifer = Θρησκεία

πόση κλάψα πια

:lol::lol::lol:

έκατσες και το είδες όλο:?
στο λεπτό πάνω βαρέθηκα.:stuck_out_tongue:

Now playing: Suidakra - Pendragon’s Fall
via FoxyTunes

αν ξαναπειτε κακια κουβεντα για την evageline να σας βιασει ο demaio και να γουσταρετε κιολας…αντρες,γυναικες

:lightsabre:

Πρακτις αγγλικων. Μ’αρεσε η προφορα της.:stuck_out_tongue:

Η Λιλι λεμε εχει σκατα σωμα. Τελος. Το Θεριο εβαλε φωτος της φατσας της(χαιρω πολυ, κουκλα) και ολοσωμες πλαγιες, στραβες και με ρουχα. Πφ.

προτιμω evangeline με αυτο το σωμα (αν και υπαρχουν πολυ χειροτερες, μια χαρα σωμα εχει για μενα)
παρα καμια κατηγοριας κουκουλας

ρε την evangeline τη χαζευω ρε…τεσπα, εδω ποσταρατε τη bosworth (που εχει και χειροτερο σωμα) να πουμε #-o :stuck_out_tongue:

Ε ήταν όντως βαρετό αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι μας τάπωσε ε, όλες εμείς οι ζηλιάρες τυφλές κομπλεξικές μπαζόλες κλαψιάρες, κλαφς κλαφς :stuck_out_tongue: Βέβαια μάλλον κι εσένα παίρνει η μπάλα ε, θυμάμαι είπες ότι δε σου άρεσε το σώμα της Λίλις αχαχαχ :lol:

On topic, on topic!

Marie Gillain, Γαλλίδα ηθοποιός. Τη βρίσκω πολύ γλυκιά και γοητευτική :slight_smile: