Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

αυτή απ’το Λοστ είναι λίγο…bitch:-s
Η Ματσούκα σας αρέσει?
(σε σποηλερ γιατί ειναι μεγαλες οι φωτό)

Καύλα είναι η Ματσούκα!

Να μη μιλούσε κιόλας, τι καλά. Έχει σπαστική φωνούλα

• 1000 και για Λασκαράκη και για Ματσούκα!!!

@dexter
χαχα έλα ρε…μια χαρά φωνή έχει η κοπέλα:-s
βασικά το μονο που τη θυμάμαι να λέει είναι “ναι κυριε Μάνο” και να τραγουδάει στο “κάτι τρέχει με τους διπλα” :stuck_out_tongue:

Στην δεύτερη για κανα ισπανικό καλή είναι. Για την πρώτη έχω να πω ότι είσαι άρρωστος.

Μαλάκα αυτό σκεφτόμουνα χθες. Αντικειμενικά δεν είναι ωραία αλλά έχει απίστευτο attitude. Και να φανταστείς έχω δει μόνο μία σκηνή λοστ. Προσωπικά μ’ αρέσει πιο πολύ απ’ την Kate, που δεν πολυγουστάρω γενικότερα…

Η Ματσούκα έχέι παίξει και σε ντοκιμαντέρ.

Γυναικεια Ανατομια 101?

Η Ματσούκα είναι το κλασικό παράδειγμα γκόμενας που είναι πολύ όμορφη αλλά ο τρόπος που μιλάει και ο χαρακτήρας της σου φέρνει αναγούλα. Ας της πει ότι οι βαθιές ανάσες και οι διακοπές στον λόγο μας αρέσουν μόνο στις πίπες.

Απιστευτα καυλοπαπουτσα…

:lol::lol: καυλοπάπουτσα λέει…έχεις δίκιο όμως…και ΄μένα μ’ αρέσουν κάτι τέτοια πέδιλα, έχω καταφέρει να βρω 5-6 ζευγάρια και θέλω κι’ άλλα κυρίως αυτά που φτάνουν ως το γόνατο!!! Αλλά δυστυχώς δεν είναι εύκολο να βρεις στην αγορά κάτι τέτοιο :frowning:

Sorry για το off topic αλλά έχω τρελό φετίχ με τα παπούτσια :slight_smile:

Το καλοκαίρι αγόρασα κάτι παρόμοια με αυτά: Και για να μείνω οn topic… Christina Scabbia

Και η Amanita από τους δικούς μας WC
](http://www.imagehosting.com/)[/IMG]

Έλιωσα!!!
ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ!!!

Μούφες. Δεν ισχύει.

αυτά τα παπούτσια σκλαβώνουν κόσμο!!!

Simone Simons-Epica

Μα είναι τόσο όμορφη που καταντάει ενοχλητικό!!!Και έχει και (βαμμένα μεν…) κόκκινα μαλλιά…

Μαχαβυζου ορκεστρα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ε δεν έχει ωραία μάτια. Είναι γαλάζια, όχι πράσινα.

:stuck_out_tongue: Eίναι τέλεια όμως! :cry:

Παναγία μου, δείτε μπούτι η Σκάμπια και γόνατο σαν του Καραγκούνη… :?
Δίπλα στην κορμάρα της Ματσούκα, είναι σαν τη χοντρή μεγάλη ξαδέρφη :stuck_out_tongue: Συν το ότι η φάτσα της μου βγάζει κάτι σε νοικοκυρούλα.

Δεν συμφωνώ…Ειδικά το πρόσωπό της είναι πολύ ωραίο! True beauty…όχι σαν κάτι άλλες [-X
Στην παρακάτω φωτό, χωρίς φώτοσοπ κλπ :?

Respect στο Χριστινακι εκ Μιλανου…:!: